Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gamingmus framtagen av e-sporteliten!

SteelSeries Sensei Pro Grade Laser Mouse

  Art.nr: 161222
 • Laser
 • 8 knappar
 • 32 bit ARM processor
 • Upp till 11,400 DPI
 • Utvecklad i samarbete av bl.a. Fnatic och SK gaming

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(17 st)

 • Slake 2014-02-07

  Stilren och enkel

  Mycket enkel form utan massa konstigheter men ändå högpresterande mus! Många inställnings möjligheter samt väldig snygg i utseendet

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • inze88 2013-11-16

  SteelSeries Sensei

  Musen har mycket med inställningar som du kan leka runt med som du sedan kan anpassa för det spel du spelar. T.ex. som olika höjder innan musen börjar regera på din musmatta eller ditt underlag som du använder. Efter du har ställt in musen så ska du åka iväg och spela på en turnering eller liknande så behöver du inte ens ladda ner drivrutinerna för musen om du har sparat dina inställningar i musen så kan du ladda dom med hjälp av led displayen som är på botten.

  Det mesta är +++ på denna mus men om du har djur som hårar så kan det bli ganska jobbigt om det fastnar hår där lasern är och då känns det som att musen är trasig eller liknande men det är kanske vanligt med dator möss nu för tiden.

  Jag tycker att denna mus är ett mycket bra val om du vill ha kvalité och en riktigt bra mus för gaming.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Riku 2013-10-26

  Härlig gaming mus!

  Detta är första steelseries musen jag har ägt! Jag lirar cod bo2 och tillhör toppskiktet. Det finns inget att klaga på, sitter bra i handen om man har medelstora händer som jag. Enkel att använda, inte massa onödiga knappar som man kan komma åt in game. Snygg design, och bra programvara. Det som kan vara lite svårt att förstå i början är mjukvaran, men man lär sig med tiden. Finns också lite förinställda inställningar att använda sig av om man nu inte orkar pilla så mycket!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Aleex 2013-08-28

  Utmärkt produkt

  Steelseries har verkligen lyckats med den här musen, den påminner mig mycket om min gamla favorit som var Intellimouse 3.0. För den som föredrar platta möss är den perfekt i handen, medel storlek vilket gör att den passar till både stora och små händer. Inga onödiga funktioner, två sidoknappar och justerbar DPI med ett klick. Plus i kanten är att man kan ställa in färgen efter eget val, anledningen till att den får 4 stjärnor är att mjukvaran till musen är lite krånglig och trasslig att förstå sig på, men man vänjer sig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JimZan 2013-08-28

  Kungen av möss

  SteelSeries Sensei är ett monster, Punkt!

  Musen är väldigt bra inom många områden. Man har enorma möjligheter för att justera musen så den passar en själv.

  Teknologin slår alla andra med hästlängder och man ser att SteelSeries satsat på en mus som riktar sig till proffisonella spelare som har höga krav på sin utrustning.

  Den är lätt att ta med för att användas på vilken dator som helst tack vare LCD-displayen. Passformen och glidet fungerar utmärkt likaså gör de flesta knappar och scrollhjul det.

  Punktad information om Sensei:
  Avago 9500 Laser sensor med bra firmware
  Anpassningsbar
  Lite friktion
  Kan spara sina profiler och justera via LCD
  Snygg, stabil form
  32-bit ARM processor
  Sköna knappar och scroll
  Både för höger och vänsterhänta

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Anslutning Trådad
Gränssnitt USB
Rörelsedetektering Laser
Rörelseupplösning 11400dpi
Belysning Ja
Antal knappar 8st
Programmerbara knappar Ja
Justerbar vikt Nej
Ambidextriös Ja

Produktbeskrivning

SteelSeries Sensei, marknadens mest avancerade gamingmus!
SteelSeries Sensei är en fantastisk gamingmus framtagen av de allra största namnen inom e-sporten. Genom att ha kontinuerlig kontakt med stora klaner som Fnatic och SK-gaming har SteeSeries kunnat ta fram en mus som passar alla spelstilar och som även möter de krav som e-sport eliten har.
32 bit ARM processor
SteelSeries har valt att stoppa en ovanligt snabb processor i Sensei, lika snabb som Pentium 75MHz processorerna som släpptes 1994. Det kan låta lite väl mycket men i slutändan kan musen istället göra de avancerade uträkningarna som annars skulle göras av datorn via mjukvara. Allt för att minimera responstiden för uträkningarna samt slippa dra någon som helst resurs från datorn.
Utvecklad i samarbete av bl.a. Fnatic och SK gaming
Sensei är utvecklad tillsammans med e-sportens absoluta elit. Genom stark relation och kontinuerlig kontakt med stora klaner som Fnatic, SK-Gaming, Natus, Vincere, Evil Geniuses med flera har man skapat en mus som möter alla krav en gamer kan ha. StarCraft II, Counter-Strike, DotA, League of Legends, Heroes of Newerth, WarCraft III och Doom är bara några av dem spel som legat grund för Senseis funktioner.

Byt färgschema och loggo
Du kan enkelt ändra färgschemat på Sensei och även byta ut loggan på LCD-displayen som sitter under musen för att verkligen göra den personlig.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

SteelSeries SteelSeries Sensei Pro Grade Laser Mouse 62150 SteelSeries Sensei, marknadens mest avancerade gamingmus!SteelSeries Sensei är en fantastisk gamingmus framtagen av de allra största namnen inom e-sporten. Genom att ha kontinuerlig kontakt med stora klaner som Fnatic och SK-gaming har SteeSeries kunnat ta fram en mus som passar alla spelstilar och som även möter de krav som e-sport eliten har.32 bit ARM processorSteelSeries har valt att stoppa en ovanligt snabb processor i Sensei, lika snabb som Pentium 75MHz processorerna som släpptes 1994. Det kan låta lite väl mycket men i slutändan kan musen istället göra de avancerade uträkningarna som annars skulle göras av datorn via mjukvara. Allt för att minimera responstiden för uträkningarna samt slippa dra någon som helst resurs från datorn. Utvecklad i samarbete av bl.a. Fnatic och SK gamingSensei är utvecklad tillsammans med e-sportens absoluta elit. Genom stark relation och kontinuerlig kontakt med stora klaner som Fnatic, SK-Gaming, Natus, Vincere, Evil Geniuses med flera har man skapat en mus som möter alla krav en gamer kan ha. StarCraft II, Counter-Strike, DotA, League of Legends, Heroes of Newerth, WarCraft III och Doom är bara några av dem spel som legat grund för Senseis funktioner.Byt färgschema och loggoDu kan enkelt ändra färgschemat på Sensei och även byta ut loggan på LCD-displayen som sitter under musen för att verkligen göra den personlig. Gamingmöss 4,4 17 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingmöss