Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Grym gamingmatta som ger dig extrem precision!

SteelSeries 9HD Mousepad

  Art.nr: 156051
 • Mått: 332 x 273 x 2 mm
 • Tillverkad i hårdplast
 • Speciellt för gamingmöss
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 5 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Experttester

Frågor & svar

Produktbeskrivning

SteelSeries 4HD är en gamingmusmatta i hårdplast som utvecklats särskilt för professionella spelare som kräver extrem precision, noggrannhet och stabilitet och för att säkerställa att avancerade högupplösta möss till fullo drar nytta av din snabbhet och precision. Den fina texturytan består av tiotusentals ljusreflekterande mikroskopiska punkter, optimerade för att förbättra precisionen för din gamingmus!

Tack vare den avancerade ytan kan användaren utföra extremt precisa musrörelser, både i fråga om minimala rörelser och snabba rörelser. Musmattan är framtagen parallellt med SteelSeries Xai Laseer Mouse för att säkerställa att avancerade högupplösta möss till fullo drar nytta av 9HD.

Mått: H:27,3cm B: 33,2 cm
Tjocklek: 2 mm

Komplettera ditt köp

Mission SG GGM 3.0
(23 st)
 • LED-lampa med 32 olika färger
 • Justerbar vikt
 • Laser-teknik

249:-

Titta även på

Razer Goliathus Control Gravity Extended
(0 st)
 • Mått: 294 x 920 x 3 mm
 • Kraftigt strukturerad väv
 • För alla typer av sensorer

379:-

SteelSeries SteelSeries 9HD Mousepad 63100 SteelSeries 4HD är en gamingmusmatta i hårdplast som utvecklats särskilt för professionella spelare som kräver extrem precision, noggrannhet och stabilitet och för att säkerställa att avancerade högupplösta möss till fullo drar nytta av din snabbhet och precision. Den fina texturytan består av tiotusentals ljusreflekterande mikroskopiska punkter, optimerade för att förbättra precisionen för din gamingmus! Tack vare den avancerade ytan kan användaren utföra extremt precisa musrörelser, både i fråga om minimala rörelser och snabba rörelser. Musmattan är framtagen parallellt med SteelSeries Xai Laseer Mouse för att säkerställa att avancerade högupplösta möss till fullo drar nytta av 9HD. Mått: H:27,3cm B: 33,2 cm Tjocklek: 2 mm Gamingmusmattor 5 2 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingmusmattor