Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Grym gamingmatta som ger dig extrem precision!

SteelSeries 9HD Mousepad

  Art.nr: 156051
 • Mått: 332 x 273 x 2 mm
 • Tillverkad i hårdplast
 • Speciellt för gamingmöss
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Mission SG GGM 3.0
(22 st)
 • Ergonomisk design
 • Laser-teknik
 • Programmerbara knappar

299:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • euhiemf 2014-11-21

  Bra för vissa

  Om du t.ex. endast wrist aimar/endast rör musen inom en area på 20 kvadratcentimeter (med hög mouse sensitivity) så är steelseries hd mattorna bra. Om du däremot rör musen över längre sträckor, och har lägre sensitivity på musen så är dessa musmattor inte lika användbara. Detta beror på att då man rör musen genom att flytta hela handen, och handen/armen har kontakt med mattan så är detta ganska obekvämt. Om man arm aimar, och arm/hand har kontakt med mattan så skulle jag istället rekommendera en större tygmatta.

  Så, denna musmatta skulle jag endast rekommendera till de som använder lite lägre sensitivity (och arm aimar) och inte har kontakt med musmattan. Om man endast wrist aimar så kan man likaväl köpa den mindre varianten.

  En viss problematik med materialet kan uppstå efter en tid (ca ett år) då ytan på mattan slits och det blir en inkonsekvent friktion. Men samma problematik finns även med tygmattor, de brukar redan vid köp ha en viss inkonsekvent friktion på grund av tygets ojämnheter. Detta märks dock bara om man wrist aimar och har hög mouse sensitivity.

  så wrist aimar du med hög sensitivity så är dessa mattor bra i ca 4 år, om du använder ett hörn i ca 1 år så får du sedan byta hörn pga slitage.

  +
  Extremt bra och konsekvent friktion
  Fint mönster

  -
  Den konsekventa friktionen blir sämre efter ett tag
  Kan vara obekväm för vissa

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Miman 2014-02-22

  Musmatta Steelseries 9hd Mousepad

  En av de bästa spelmusmatta i marknaden helt enkelt. Lite dyrare men värt pengarna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

SteelSeries 4HD är en gamingmusmatta i hårdplast som utvecklats särskilt för professionella spelare som kräver extrem precision, noggrannhet och stabilitet och för att säkerställa att avancerade högupplösta möss till fullo drar nytta av din snabbhet och precision. Den fina texturytan består av tiotusentals ljusreflekterande mikroskopiska punkter, optimerade för att förbättra precisionen för din gamingmus!

Tack vare den avancerade ytan kan användaren utföra extremt precisa musrörelser, både i fråga om minimala rörelser och snabba rörelser. Musmattan är framtagen parallellt med SteelSeries Xai Laseer Mouse för att säkerställa att avancerade högupplösta möss till fullo drar nytta av 9HD.

Mått: H:27,3cm B: 33,2 cm
Tjocklek: 2 mm

Komplettera ditt köp

Mission SG GGM 3.0
(22 st)
 • Ergonomisk design
 • Laser-teknik
 • Programmerbara knappar

299:-

Titta även på

Razer Goliathus Extended Control
(5 st)
 • Mått: 920 x 294 x 4 mm
 • Millimeterprecision och spårning
 • Anti-slip gummibas

299:-

SteelSeries SteelSeries 9HD Mousepad 63100 SteelSeries 4HD är en gamingmusmatta i hårdplast som utvecklats särskilt för professionella spelare som kräver extrem precision, noggrannhet och stabilitet och för att säkerställa att avancerade högupplösta möss till fullo drar nytta av din snabbhet och precision. Den fina texturytan består av tiotusentals ljusreflekterande mikroskopiska punkter, optimerade för att förbättra precisionen för din gamingmus! Tack vare den avancerade ytan kan användaren utföra extremt precisa musrörelser, både i fråga om minimala rörelser och snabba rörelser. Musmattan är framtagen parallellt med SteelSeries Xai Laseer Mouse för att säkerställa att avancerade högupplösta möss till fullo drar nytta av 9HD. Mått: H:27,3cm B: 33,2 cm Tjocklek: 2 mm Gamingmusmattor 5 2 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingmusmattor