Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Justerbart tangentbord med touchskärm!

MadCatz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard

  Art.nr: 175938
 • Designa om hela tangentbordet
 • Utbytbara WASD-tangenterna
 • 24 programmerbara knappar
 • Touchskärm i färg
 • In-game appar för skärmen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Mission SG GGM 2.1
(21 st)
 • Optisk sensor
 • 7 knappar
 • Ergonomisk design

199:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Niinoss 2014-07-14

  Mycket dåligt tangentbord!

  Jag köpte detta tangentbord, lämnade tillbaka det efter 2 dagar pga failande WSDA tangenter samt pilarna ...
  Visst designen i det hela loppet är skit snyggt!
  Men det ska vara skönt att använda en produkt!
  Plastig produkt, vilket är dåligt ...
  Jag tycker att det är för tok för dyrt för bordet
  Tangenterna hänger sig alltså dom utbytbara
  Tycker även att belysningen på tangentbordet är dåligt med tanke på priset man betalar
  När man ska flytta bordet så åker handledsstödet neråt, och är extremt känsligt så att den åker av hela tiden och måste sätta på den igen, väldigt irriterande!
  Det enda som är grymt på det här tangentbordet är touch displayen!

  Skulle rekommendera Logitech G19 eller G19s
  Prisvärt tangentbord, har en G19 som jag misshandlat efter alla slag ifrån CS när man dör haha!
  Men funkar som om jag köpte den igår!
  Eller ett mekaniskt :)

  Eller
  Avbryt
 • Vinran 2013-05-07
  Topp 100 skribent

  [Vinran Recensioner]

  Detta är en "Recension" med grund information från både användare av tangentbordet och tillverkaren.

  Detta tangentbord håller verkligen måttet och slår ut dem flesta gaming tangentbord utan nåt problem.

  Design:
  Tangentbordet är utröstad med ett bra antal programmerings bara knappar som du kan koppla till exempel "Alt ctrl delete" eller andra slags saker i dataspel som en attack på wow.

  Den grymma designen ger också kunden ett eget val du kan bygga om ditt tangentbord lite hur du vill.

  Den lilla skärmen:

  Den automatiska och fantastiskt skärmen som vi har gör att du lätt kan hitta många appar till många stora spel. Det är uppdaterat och klart så vi gamers och ungdomar lätt håller koll på"Statistiken i spelet, musiken och tiden"

  tillbehör:
  Detta tangentbord har också två usp portar som gör det lätt att ladda mobilen eller om du vill sätta in musen istället för att dra den till datan. Detta gör det lätt att hitta en usp port som är ledig.
  _____________________________________
  Det är också bra belysning på alla knappar och liknande för att vi spelare och övriga kunder ska kunna se när vi sitter uppe sena kvällar.

  Priset:

  Som jag ser detta så är det lätt värt detta pris men ändå skulle det varit bättre med några hundringar mindre till runt 2500/2300kr för att öka intresset.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Carolin3 2013-02-17

  Bra köp

  En produkt som har en bra kvalité. Ångrar inte detta köp! För och nackdelar;

  +Touchscreen erbjuder många funktion till gamer som icke gamers. T.ex öppna program, ändra volym på program, lyssna på musik.
  +Tangentbordet är icke mekanisk, dvs membran. Men tycker att detta tangentbord påminner om ett mekanisk. Ger en "skön" känsla när man spelar.
  +Hög kvalité. Tangentbordet känns massivt och hållbart, och att du kan ställa in det som du vill.
  + Extra tillbehör i form av tangenter och reserv kabel.
  +Bakgrundsljuset kan ställas in i olika ljusnivåer.

  -Priset.
  -Plastloggan på touchsrceen. Känns lite malplacerad.
  -Mjukvaran. Hade det lite körigt att installera och uppdatera produkten. Men nu funkar det ok.
  -Mellanslagstangenten är lite si och så. Känns lite "fladdrig" p.g.a sin storlek och "flärp"

  Eller
  Avbryt
 • EveM 2013-02-08

  Äntligen!

  Efter mycket omsorgsfullt val föll min blick på denna produkt. Då återstod det bara att hitta en affär att köpa den i... Vilket i dagens läge inte alltid är så lätt. Men vi fann den på NetonNet.
  Dem hade visserligen inte den inne i butik, men hjälpte oss att beställa via internet. Det gick välsigt smidigt. Denna produkt har vi haft mycket glädje av och den är precis det jag förväntat mig!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Crash 2013-01-02
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja det finns det och dessutom är det både svenska och danska "ö" och "Ä" på tangenterna.

   JUHLIN 2013-08-04
 • Crash 2013-01-02
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Under Teknisk spec. står det Nordisk layout.

   Zeus 2014-03-13
 • hej det står det fjärde kvartalet men är det någon som har hört lite mer detaljerad information. själv har jag hört både 29 november och 13 december.

  2012-11-20
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning


 

Madcatz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard - Justerbart tangentbord med touchskärm!

Madcatz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard är på många sätt ett innovativt gamingtangentbord. Inte bara har den en stor touchskärm med olika appar för olika spel utan hela tangentbordet går att designa om efter eget tycke och smak. Flytta skärmen till andra sidan tangentbordet, gör om den numreriska delen till en gameboard eller skapa din alldeles egna variant för hur just du spelar datorspel.
 

Designa om hela tangentbordet
Skapa ditt egna tangentbord med Madcatz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboards olika delar. Du kan flytta i princip alla stora delar av tangentbordet så som touchskärmen, den numreriska delen, huvuddelen, handledsstöden och också justera stödens höjd och hur långt de är från tangentbordet.
 


24 programmerbara knappar
Programmera egna kommandon på de 24 programmerbara knapparna. Något som kommer väl till pass när du spelar ex MMORPG som World Of Warcraft. Skapa egna macron och placera ut. Allt för att göra tangentbordet så optimalt för vad just du spelar för spel och hur du spelar spelen.
 


Touchskärm i färg
Madcatz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard har en stor touchskärm med flera förinstallerade appar som visar information från olika spel. Följ prestandan på din dator samtidigt som du spelar krävande spel eller följ din statistik medans du spelar. Precis som stora delar av tangentbordet kan du flytta touchskärmen till den del av tangentbordet du vill ha den på.
 


Bakgrundsbelyst
Tangentbordet har en snygg bakgrundsbelysning och du kan själv välja vilken färg ur RGB-skalan du vill.Utbytbara WASD-tangenterna
Byt ut WASD eller piltangenterna till de medföljande tangenterna som utmärker sig. Allt för att du enklare ska hitta till tangentbordets allra viktigaste tangenter.
 

Komplettera ditt köp

Mission SG GGM 2.1
(21 st)
 • Optisk sensor
 • 7 knappar
 • Ergonomisk design

199:-

MadCatz MadCatz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard MCZSTRIKE7   Madcatz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard - Justerbart tangentbord med touchskärm! Madcatz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard är på många sätt ett innovativt gamingtangentbord. Inte bara har den en stor touchskärm med olika appar för olika spel utan hela tangentbordet går att designa om efter eget tycke och smak. Flytta skärmen till andra sidan tangentbordet, gör om den numreriska delen till en gameboard eller skapa din alldeles egna variant för hur just du spelar datorspel.   Designa om hela tangentbordet Skapa ditt egna tangentbord med Madcatz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboards olika delar. Du kan flytta i princip alla stora delar av tangentbordet så som touchskärmen, den numreriska delen, huvuddelen, handledsstöden och också justera stödens höjd och hur långt de är från tangentbordet.   24 programmerbara knappar Programmera egna kommandon på de 24 programmerbara knapparna. Något som kommer väl till pass när du spelar ex MMORPG som World Of Warcraft. Skapa egna macron och placera ut. Allt för att göra tangentbordet så optimalt för vad just du spelar för spel och hur du spelar spelen.   Touchskärm i färg Madcatz S.T.R.I.K.E. 7 Gaming Keyboard har en stor touchskärm med flera förinstallerade appar som visar information från olika spel. Följ prestandan på din dator samtidigt som du spelar krävande spel eller följ din statistik medans du spelar. Precis som stora delar av tangentbordet kan du flytta touchskärmen till den del av tangentbordet du vill ha den på.   Bakgrundsbelyst Tangentbordet har en snygg bakgrundsbelysning och du kan själv välja vilken färg ur RGB-skalan du vill. Utbytbara WASD-tangenterna Byt ut WASD eller piltangenterna till de medföljande tangenterna som utmärker sig. Allt för att du enklare ska hitta till tangentbordets allra viktigaste tangenter.   Gamingtangentbord 3,8 4 2878 SEK 2878 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingtangentbord