Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Belyst tangentbord med USB-hubb

QPAD MK-85 Cherry MX Red

  Art.nr: 167679
 • Mekaniskt tangentbord
 • Cherry MX Red-brytare
 • Bakgrundsbelyst
 • Handlovsstöd
 • Utbytbara WASD

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(11 st)

 • GustavT 2015-12-20

  Riktigt nöjd!

  Köpte detta tangentbordet för ett tag sedan. Och är riktigt nöjd med det. Det är väldigt användbart. Eftersom det finns en USBhub. Så slipper man dra massa onödiga sladdar, Har nästa inte märkt något alls som krånglar. Det är bara att hands stödet. Kan det märkas tydligare om man gör rent det med vatten/trasa. En riktigt prisvärd produkt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JackWasTaken 2015-08-05

  Fantastiskt! Nästan hur som helst.

  Till och börja med vill jag säga att det är ett fantastiskt tangentbord när det kommer till själva skrivandet eller spelandet. Jag har dock haft några problem som det inte verkar finnas någon lösning på. Det första är att USB-hubben är tekniskt sätt paj, det funkar att tex koppla in musen och använda tangentbordet samt musen, men då glappar anslutningen till datorn då och då och musen och tangentbordet slutar fungera. PHONE och MIC intagen i tangtbordet är också trasiga, då du kopplar in hörlurarna funkar ljudet och allt, men när du kopplar in en mikrofon får du ett jobbigt pipande ljud som inte försvinner. Jag skulle rekommendera detta tangentbord som ett tangentbord men inte som något annat. 9/10

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Eldrimner 2014-06-29

  Kanon! Eller close enough...

  Inhandlade tangentbordet 2012-12-07 och upplevde efter ett år att bakgrundsbelysningen började balla ur. Det lös inte lika starkt som när det var nytt och har vid dags datum lagt av att lysa helt och hållet.

  Tangentbordet är underbart att skriva på både ur ergonomisk aspekt och ur lätesaspekt. Min fru upplever inte att det är något vidare störigt då jag sitter och arbetar om kvällarna vilket är positivt.

  Vid undersökning i olika forum så inser jag idag att det är ett vanligt problem med denna modell av tangentbord att belysningen ger upp. Det är en bidragande mysfaktor i min värld med lite bakgrundsbelysning men inget jag ser som livsnödvändigt.

  Synd på ett så bra tangentbord att ett litet belysningsproblem ska dra ner betyget, men c'est la vie!

  Eller
  Avbryt
 • SWEbear021 2013-12-06

  riktigt bra gaming tangentbord

  riktigt bra tangent bord är riktigt nöjd med det även fast det strullat lite för mig,hade 1 först men som slutade funka men fick pengarna tbx då så köpte ett lika dant nytt och det funkar skit bra. ända felet är att det inte lyser längre men det är nog själv förvålat ^^

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mange1234 2013-11-19

  kan inte få något bättre!!

  jag kan med gott samvete säga att detta tangentbordet är det bästa köp jag någonsin har gjort. det ä inte bara skönt utan det är väldigt väldigt skönt och jag har haft det nu i ungefär ett halv år och jag kan inte klaga på att kvalitén har försämrats det har samma känsla och det lyser fortfarande lika starkt. arm stödet är skönt och armstödet är ett måste eftersom tangentbordet är ganska högt. sen så är det ju röd switchar på det vilket gör at det är väldigt skönt till gaming och jag tycker personligen att det är ricktgt skönt att skriva med även om man lätt stava fel efter som dom röd switcharna är väldigt lätta. sen så är det ett väldigt stabilt tangentbord väger mycket och det glider inte runt på skrivbordet. sen så är ju detta tangentbord väldigt dyrt så det kanske inte passar alla, men jag tycker att det är värt att lägga ner mer pengar på ett tangentbord som är av bästa kvalité.

  men jag kan inte vara mer nöjd, säger bar köp köp köp!!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej! Har en fråga angående tangentbordet från QPAD, modellen MK-85, Funkar det till mac? Eller har ni andra mekaniska tagentbord med armstöd för handlederna samt bakggrundsbelysning? detta är det jag menar: http://www.netonnet.se/art/dator/gaming/comp/mekaniska-tangentbord/qpad-mk-85/167679.6061/#tabs Tack Mvh

  macgamer 2013-01-28
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej. Ja, mk-85 ska funka helt utmärkt till din mac. Om det inte funkar så ber jag dig kontakta qpads suport om varför det inte fungerar som det ska.

   Finnen 2013-01-31
  • Både ja och nej. Kört med detta på hackintosh. Problem 1 som uppstått är att det är från och till är omöjligt att tabba ur spel. Ingen aning vad detta beror på för det går ibland... Problem 2 som uppstått är att micingången på tangentbordet genererar ett lågt men konstant pipande. Inträffar inte under någon av alla windows/linux som finns och även testat på exakt samma dator så felet ligger i osx som operativ. Problem 3 är att macroskaparfunktionen inte stöds på Osx. I övrigt funkar det perfekt för både Osx/win. Mvh Patrik

   Puttekula 2013-02-11
 • Hindrick 2012-02-25
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det är svenskt tangentuppsättning. /Razaran

   Razaran 2012-07-28
  • Om det är ÅÄÖ du menar så finns det, men det är även norska/danska ÄÖ på själva tangentbordet.

   Finnen 2013-01-31
  • Ja.

   Puttekula 2013-02-11
  • Hej. MK-85 som jag har, har nordisk tangentuppsättning dvs på tangenter för ä och ö finns även norska/danska tecken. Det skriver dock ö (såklart) om man trycker på ö. Saknar vissa tecken på tangenterna som finns på andra tangentbord, t ex € skrivs med "alt gr" och "5", det funkar med det syns inte på tangenten.

   Exergi 2013-02-19

Teknisk specifikation

Varumärke QPAD
Anslutning Trådad
Gränssnitt USB
Bakgrundsbelysning Ja
RGB-belysning Nej
Mekaniska brytare Ja
Programmerbara knappar Ja
Handledsstöd Ja
Tillverkarens artikelnummer MK-85

Produktbeskrivning

Qpad MK-85 - Bakgrundsbelyst mekaniskt tangentbord!

MK-85 är ett kvalitativt tangentbord från Qpad med bakgrundsbelysta tangenter som använder sig utav de röda mekaniska MX Cherry-brytarna som är lite tystare, enklare att trycka ned men med samma fantastiska känsla av mekaniska tangenter. Tangentbordet är har utbytbara WASD, USB och hörlurshub för enklare anslutning av headset och mus, programbara knappar och guldpläterade kontakter. Ett välutrustat gamingtangentbord med mekaniska brytare och bakgrundsbelysning!

Mekaniska tangentbord
Ett mekaniskt tangentbord är ett tangentbord med mekaniska brytare istället för membran. De mekaniska brytarna är av bättre kvalitet, håller längre och har en väldigt uppskattad känsla när man skriver eller spelar. Inom gaming är de mekaniska brytarna främst uppskattade för sin snabba responstid i och med att tangenten inte helt behöver tryckas ned för att knapptrycket ska registreras och dess känsla av kvalitet.

Anti-ghosting - använd flera tangenter samtidigt
Anti-ghosting är en funktion som möjliggör att flera tangenter kan tryckas ner och registreras samtidigt. Detta för att maximera snabbheten i vilket du kan använda tangentbordet, perfekt för intensivt spelande!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

QPAD QPAD MK-85 Cherry MX Red MK-85 Qpad MK-85 - Bakgrundsbelyst mekaniskt tangentbord!MK-85 är ett kvalitativt tangentbord från Qpad med bakgrundsbelysta tangenter som använder sig utav de röda mekaniska MX Cherry-brytarna som är lite tystare, enklare att trycka ned men med samma fantastiska känsla av mekaniska tangenter. Tangentbordet är har utbytbara WASD, USB och hörlurshub för enklare anslutning av headset och mus, programbara knappar och guldpläterade kontakter. Ett välutrustat gamingtangentbord med mekaniska brytare och bakgrundsbelysning!Mekaniska tangentbordEtt mekaniskt tangentbord är ett tangentbord med mekaniska brytare istället för membran. De mekaniska brytarna är av bättre kvalitet, håller längre och har en väldigt uppskattad känsla när man skriver eller spelar. Inom gaming är de mekaniska brytarna främst uppskattade för sin snabba responstid i och med att tangenten inte helt behöver tryckas ned för att knapptrycket ska registreras och dess känsla av kvalitet. Anti-ghosting - använd flera tangenter samtidigtAnti-ghosting är en funktion som möjliggör att flera tangenter kan tryckas ner och registreras samtidigt. Detta för att maximera snabbheten i vilket du kan använda tangentbordet, perfekt för intensivt spelande! Gamingtangentbord 4,4 11 1189 SEK 1189 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingtangentbord