Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mekaniskt tangentbord med bakgrundsbelysning!

Razer Blackwidow Ultimate 2013 Blue

  Art.nr: 184290
 • Mekaniskt tangentbord
 • 5 makroknappar
 • USB-anslutning
 • Ljud-utgång/Mic-ingång
 • Multimedia-kontroller

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Mission SG GGM 2.1
(21 st)
 • Optisk sensor
 • 7 knappar
 • Ergonomisk design

199:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Addelito 2014-03-01

  Razer Blackwidow Ultimate 2013

  Fungerar bra för det mesta men är inte nöjd med knapp ljuden.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Zartock 2013-08-28

  Bästa tangentbord jag ägt

  Detta må vara det bästa tangentbord jag ägt, och jag har ägt allt från Qpad till Steelseries till Razer, en detta sitter som handen i handsken. Det är en vanesak när man byter till mekaniska tangentbord från de "ordinarie", men som sagt man vänjer sig och man kommer aldrig vilja återgå till de ordinarie.

  Rekommenderar starkt till alla som vill ha ett skönt tangentbord och levererar i både kvalité och funktion!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mannenilila 2013-07-05
  Topp 500 skribent

  Värt pengarna?

  Detta är det första mekaniska tangentbordet som jag ägt och använder det fortfarande 3 månader senare. Personligen hade jag inga krav på hur ett mekaniskt tangentbord skulle kännas, men med tiden så förstår jag lite mer om mekaniska tangentbord genom att kolla på Youtube. Alla som har använt mekaniska tangentbord och sedan bytt till detta säger att detta tangentbordet har nog den mest ''billiga'' känslan av ett mekaniskt tangentbord, och jag tror jag håller med lite med det även om jag inte provat något annat...

  Hursomhelst, För mig är det ett väldigt skönt tangentbord att framförallt att skriva på. Detta tangentbord använder blåa brytare. (cherry mx blue). Vissa tycker inte om det för gaming men jag tycker om det. Eftersom det är blåa brytare betyder det att om du vill ha tystnad, så är inte blåa brytare något för dig. Leta efter ett tangentbord med röda brytare. (Ungefär samma känsla men är lite tystare).

  Om du är väldigt envis att macro knapparna i vänster sida ska funka som de ska, köp inte... Macro knapparna har en bugg som konstant händer för mig som använder dem. Eftet du har tryckt en macro så slutar tangenterna ge respons. Enda sättet att få tangenterna att ge respons är att trycka en macro knapp igen så funkar det.. Men jag använder inte dem så det stör inte mig...

  Om du vill ha något som inte låter mycket, känns inte så billigt eller vill ha garanterat fungerande macro skulle jag nog kolla på Corsair Vengeance K95.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • TYRO75 2013-05-04

  Razer Blackwidow Ultimate 2013

  SÅ BRAAAAAA!!!!!!!! Kan inte bli bättre. Underbart att spela på :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Mannenilila 2013-07-05

   Krav

   Du kan inte ha höga krav du ;)

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • jag gillar björnar

  EvertIIX 2013-05-14
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Den är ute nu :)

   DavRSnipingPC 2013-09-12
 • Siimon 2013-04-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Borde finnas ute nu, men annars vänta 1-2 veckor. :)

   DavRSnipingPC 2013-09-12

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. RZ03-00382400-R3N1
Lanseringsår 2013
Bakgrundsbelysning Ja
Tangentbordstyp Gaming
Mekaniska brytare Ja
Makroknappar Ja
Programerbara knappar Ja
Multimediaknappar Ja
Lågprofilstangenter Nej
Spillsäkert Nej
Tangentlayout Nordisk
Inbyggt styrdon Nej
Inbyggd USB-hub Ja
Kommunikation
Trådlös Nej
Dimensioner
Bredd 475,0 mm
Höjd 171,0 mm
Djup 30,0 mm
Vikt 1500 gram
Support och Garanti
Tillverkarsupport Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Tillverkarens garantitid 1 år
Övrigt
Färg Svart med grön belysning
Övriga funktioner Ljudutgång, Mikrofoningång
Operativsystem som stöds Windows® 8/ Windows® 7 / Windows Vista® / Windows® XP (32-bit)/ Mac OS X (v10.6-10.7)

Produktbeskrivning

Razer Blackwidow Ultimate 2013

Utrusta dig för stridens hetta med Razers mekaniska tangentbord Blackwidow Ultimate 2013. Du får en härlig spelkänsla tack vare de mekaniska tangenterna som reagerar snabbare på dina knapptrycknigar. Tangentbordet är dessutom bakgrundsbelyst med Razers nya gröna standardfärg. Belysningen är dimmbar så att du kan ställa in den precis som du vill ha det!

Mekaniska tangenter

För snabbare respons och överlägsen spelkänsla har Razer Blackwidow Ultimate utrustats med mekaniska tangenter. Tangenterna har en optimerad aktivering och kräver ett minimalt tryck på 50 gram för att aktiveras. Registreringen sker redan efter att man har tryckt ned tangenten 2mm - du få överlägsen kontroll och extremt snabb respons i all typer av spel.

Tangenter för makro-inspelning

Blackwidow Ultimate har försetts med 5 makrotangenter på vänster sida. Du får möjlighet att spela in dina egna makron och kan spara upp till 10 olika profiler direkt från tangentbordet. Med två enkla klick initierar du och avslutar inspelningen när du är klar. 

Individuellt bakgrundsbelysta tangenter

Du riskerar aldrig att missa en tangent när du spelar i mörker, med bakgrundsbelysta tangenter får du övertag. Starta dina attacker eller flanka dina fiender även under dåliga ljusförhållanden. 

Komplettera ditt köp

Mission SG GGM 2.1
(21 st)
 • Optisk sensor
 • 7 knappar
 • Ergonomisk design

199:-

Razer Razer Blackwidow Ultimate 2013 Blue RZ03-00382400-R3N1 Razer Blackwidow Ultimate 2013 Utrusta dig för stridens hetta med Razers mekaniska tangentbord Blackwidow Ultimate 2013. Du får en härlig spelkänsla tack vare de mekaniska tangenterna som reagerar snabbare på dina knapptrycknigar. Tangentbordet är dessutom bakgrundsbelyst med Razers nya gröna standardfärg. Belysningen är dimmbar så att du kan ställa in den precis som du vill ha det! Mekaniska tangenter För snabbare respons och överlägsen spelkänsla har Razer Blackwidow Ultimate utrustats med mekaniska tangenter. Tangenterna har en optimerad aktivering och kräver ett minimalt tryck på 50 gram för att aktiveras. Registreringen sker redan efter att man har tryckt ned tangenten 2mm - du få överlägsen kontroll och extremt snabb respons i all typer av spel. Tangenter för makro-inspelning Blackwidow Ultimate har försetts med 5 makrotangenter på vänster sida. Du får möjlighet att spela in dina egna makron och kan spara upp till 10 olika profiler direkt från tangentbordet. Med två enkla klick initierar du och avslutar inspelningen när du är klar.  Individuellt bakgrundsbelysta tangenter Du riskerar aldrig att missa en tangent när du spelar i mörker, med bakgrundsbelysta tangenter får du övertag. Starta dina attacker eller flanka dina fiender även under dåliga ljusförhållanden.  Gamingtangentbord mekaniskt 4,5 4 1179 SEK 1179 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming & Speltillbehör
 3. Gamingtangentbord mekaniskt