Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Optisk gamingmus med 7 programmerbara knappar!

Mission SG GGM 2.1

  Art.nr: 181325
 • Optisk sensor
 • 7 knappar
 • Ergonomisk design
 • DPI-Switch
 • Låg vikt

Recensioner

Snittbetyg
(14 st)

 • AntonBe 2015-10-03

  Rekommandera varmt

  Dom är verkligen prisvärda och skön känsla att spela med samt dessas låga vikt gör dom jätte bra på snabba mös rörelse. Mjukvaran är kanon på dom. skulle rekommendera varmt framförallt till dom som inte har så stor hand.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Schwen 2015-02-09

  Billig & toppen

  Skön känsla har kört Razer innan denna kommer lätt upp till samma standard med skön gummerad översida & att kunna byta färger är en bra feat.
  värd varenda krona!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • salmonizer 2015-01-30

  Bra mus med irriterande tumknapp.

  Trevlig mus på alla vis om man klarar att bortse från de allt för lågt sittande tumknapparna.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • OlleKF 2015-01-27

  Super bra för priset!

  Musen funkar super bra!
  Du kan enkelt byta färg på musen med drivrutinerna (som du bara kan få tag på netonnet's hemsida).

  Mitt ända minus är att man inte kan t.ex pulsera mellan färgerna som man kan på andra RBG möss.

  Super bra pris!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Equalizer 2015-01-16

  Lätthanterlig datormus med användbara funktioner!

  Ett bra och billigt köp för den som inte kräver för mycket. Utmärkt för dem lätta jobben vid datorn inom media och få spel, fin design och fint pulserande ljus med olika färger :) Rekommenderas!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Tråkigt

  Blom000444 2015-10-03
  Avbryt
 • Hej, jag har tappat bort skivan, kan ni inte lägga upp drivrutiner för denna mus här på sidan? Skulle vara jättebra. Det finns inte att komma åt på internet.

  Jepppee 2013-12-04
  Avbryt

  Svar

  • Vah? jooo steelseries engine finns på steelseries.com.

   ogward 2014-02-13
  • Gå in på devicelist och ladda ner dom därifrån. Annars finns det GARANTERAT på nätet. Samt att du kan installera dom direkt från windows. Det är plug and play, utan skiva.

   Dinkey 2015-01-16

Teknisk specifikation

Trådlös Nej
Manualer och dokumentation
Drivrutiner

Produktbeskrivning

Mission SG GGM 2.1 - Optisk gamingmus med 7 programmerbara knappar!

Den efterlängtade uppföljaren till Mission SG GGM 2.0 är äntligen här. Många förbättringar har gjorts sedan den tidigare versionen och nu kan alla få briljera i spelvärlden med den förbättrade versionen 2.1!

Optisk sensor med DPI-Switch

Musen har utrustats med en optisk sensor som ser till att du kan hålla tempot med dina motståndare med en exakt precision. Med den förbättrade programvaran som medföljer musen kan du själv ställa in musens DPI till det som passar dig bäst. 

Förbättrad ergonomi

Samma form som sin föregångare men i den nya versionen har ergonomin förbättrats genom att hela musen har klätts i gummi. Dina fingrar hålls på plats och du får full kontroll över musen oavsett hur aggressivt ditt spelande blir.

Ny programvara - Macro manager

Tack vare den uppdaterade programvaran får du möjlighet att ställa in dina egna makros. Musen utför dina förprogrammerade inställningar så att du spar in dyrbar tid och kan lägga fokus på annat. Dessutom får du möjlighet att själv välja färg på de lysdioder som finns på musen. Lysdioderna har en mängd olika färger och du kan justera ljusstyrkan efter den miljö du befinner dig i.

Titta även på

Mission SG GGM 3.1
(5 st)
 • Avago 3050
 • Omron switchar
 • Laser-teknik

349:-

Mission SG Mission SG GGM 2.1 Mission SG GGM 2.1 - Optisk gamingmus med 7 programmerbara knappar! Den efterlängtade uppföljaren till Mission SG GGM 2.0 är äntligen här. Många förbättringar har gjorts sedan den tidigare versionen och nu kan alla få briljera i spelvärlden med den förbättrade versionen 2.1! Optisk sensor med DPI-Switch Musen har utrustats med en optisk sensor som ser till att du kan hålla tempot med dina motståndare med en exakt precision. Med den förbättrade programvaran som medföljer musen kan du själv ställa in musens DPI till det som passar dig bäst.  Förbättrad ergonomi Samma form som sin föregångare men i den nya versionen har ergonomin förbättrats genom att hela musen har klätts i gummi. Dina fingrar hålls på plats och du får full kontroll över musen oavsett hur aggressivt ditt spelande blir. Ny programvara - Macro manager Tack vare den uppdaterade programvaran får du möjlighet att ställa in dina egna makros. Musen utför dina förprogrammerade inställningar så att du spar in dyrbar tid och kan lägga fokus på annat. Dessutom får du möjlighet att själv välja färg på de lysdioder som finns på musen. Lysdioderna har en mängd olika färger och du kan justera ljusstyrkan efter den miljö du befinner dig i. Gamingmöss 3,9 14 199,0000 new InStock