Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Justerbar gamingmus specialdesignad för MMO!

MadCatz Mad Catz M.M.O 7 Gaming Mouse

  Art.nr: 168995
 • Ombyggnadsbar
 • Laser
 • 13 programmerbara knappar
 • 6400 DPI
 • Utbytbara tyngder

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Saitek Cyborg M.M.O 7 Gaming Mouse - Justerbar gamingmus specialdesignad för MMO!Bygg den efter egna behov
Cyborg M.M.O 7 är grymt justerbar! Du kan justera flera delar av musen med olika material och utformning för att göra den anpassas efter precis din spelstil, oavsett om du spelar med "claw" eller "palm" greppet. Se videon ovan för en visuell presentation av musens alla möjligheter.

Utbytbara tyngder - för den bästa precisionen!
Att ha utbytbara tyngder kan vara en väldigt viktig faktor för precisionen i spel. Att välja rätt tyngd på musen är ytterst personligt och därav finns det ett flertal olika vikter att välja på. Den här musen har vikter på upp till 30g.

Bakgrundsbelyst
Cyborg M.M.O 7 har bakgrundsbelysning i full RBG under vänster och höger musknapp vilket gör att du kan välja vilken färg du vill.

Komplettera ditt köp

(19 st)
 • Mått: 450 x 400 x 2 mm
 • Högkvalitativt tygmaterial
 • Undersida i halkfritt gummi

159:-

MadCatz MadCatz Mad Catz M.M.O 7 Gaming Mouse ST-CCB437130002 Saitek Cyborg M.M.O 7 Gaming Mouse - Justerbar gamingmus specialdesignad för MMO!Bygg den efter egna behovCyborg M.M.O 7 är grymt justerbar! Du kan justera flera delar av musen med olika material och utformning för att göra den anpassas efter precis din spelstil, oavsett om du spelar med "claw" eller "palm" greppet. Se videon ovan för en visuell presentation av musens alla möjligheter.Utbytbara tyngder - för den bästa precisionen!Att ha utbytbara tyngder kan vara en väldigt viktig faktor för precisionen i spel. Att välja rätt tyngd på musen är ytterst personligt och därav finns det ett flertal olika vikter att välja på. Den här musen har vikter på upp till 30g.BakgrundsbelystCyborg M.M.O 7 har bakgrundsbelysning i full RBG under vänster och höger musknapp vilket gör att du kan välja vilken färg du vill. Gamingmus 5 1 1068 SEK 1068 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming
 3. Gamingmus