Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gamingstol Mission SG GGC 3.1

Mission SG GGC 3.1 - Black/Blue

  Art.nr: 238228
 • Textilklädsel och slitstarkt PU-läder
 • Ryggstöd: 80 cm
 • Justerbart armstöd
 • Nack- och ryggkudde
 • Maxvikt: 120 kg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission har återigen lyckats med att leverera en ergonomisk, bekväm och snyggt sportig gamingstol. Njut av att sitta i denna gamingstol som erbjuder både stödkudde för nacke & rygg. Tack vare stödkudden kan du enkelt hitta en perfekt sittställning som bidrar till att du sitter bekvämt i flera timmar. Stolen kan roteras i 360° och justeras efter dina önskemål.

Sportig design för långa pass

Mission SG GGC 3.1 har en sportig och racinginspirerad design tagen direkt från bilvärlden och dess fantastiskt snygga, sköna och skålade säten. Stolens material är en mix av bekväm textilklädsel och slitstarkt PU-läder. Stolen är som klippt och skuren för fart och fläkt och all action som spelen kan tänkas ge. Eller för den delen göra att du känner dig extra effektiv på kontoret.

Enkel att rengöra

Om det finns fläckar på stolsytan: gnugga med en lätt fuktig och mjuk trasa. Applicera inte något rengöringsmedel direkt på stolsytan.

Justerbar höjd och lutning

Stolen har tre stycken spakar för att du ska kunna justera armstödet, höjden på stolen och för att kunna luta stolen och få den precis som du vill ha den.

gamingstol

Titta även på

(20 st)
 • Slitstarkt PU-läder
 • Ryggstöd: 80 cm
 • Justerbara 2D armstöd

1 790:-

Mission SG Mission SG GGC 3.1 - Black/Blue GGC 3.1 - Black/Blue Mission har återigen lyckats med att leverera en ergonomisk, bekväm och snyggt sportig gamingstol. Njut av att sitta i denna gamingstol som erbjuder både stödkudde för nacke & rygg. Tack vare stödkudden kan du enkelt hitta en perfekt sittställning som bidrar till att du sitter bekvämt i flera timmar. Stolen kan roteras i 360° och justeras efter dina önskemål. Sportig design för långa pass Mission SG GGC 3.1 har en sportig och racinginspirerad design tagen direkt från bilvärlden och dess fantastiskt snygga, sköna och skålade säten. Stolens material är en mix av bekväm textilklädsel och slitstarkt PU-läder. Stolen är som klippt och skuren för fart och fläkt och all action som spelen kan tänkas ge. Eller för den delen göra att du känner dig extra effektiv på kontoret. Enkel att rengöra Om det finns fläckar på stolsytan: gnugga med en lätt fuktig och mjuk trasa. Applicera inte något rengöringsmedel direkt på stolsytan. Justerbar höjd och lutning Stolen har tre stycken spakar för att du ska kunna justera armstödet, höjden på stolen och för att kunna luta stolen och få den precis som du vill ha den. Gamingstolar 1,8 5 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming
 3. Gamingstolar