Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gamingstol Mission SG RGC 1.5

Mission SG RGC 1.5 Black/Red

  Art.nr: 232501
 • Slitstarkt PU-läder
 • Ryggstöd: 80 cm
 • Justerbara 2D armstöd
 • Nack- och ryggkudde
 • Maxvikt: 130 kg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG RGC 1.5 är en bekväm gamingstol som passar lika bra framför datorn som på kontoret. Justera rygg- och armstöd för en skön och ergonomisk sittställning och få extra stöd med de medföljande nack- och ryggkuddarna. RGC 1.5 har en racinginspirerad design vilket innebär att stolen är utrustad med ett något fastar säte och upphöjda sidokanter. Ryggstödet är byggt kring en stålram vilket ger dig extra stabilitet när du spelar. 

Slitstarkt PU-läder

Stolens design i svart konstläder med röda racingdetaljer ger en snygg och bekväm gamingupplevelse.

Justerbara 2D armstöd

Det justerbara armstödet är utformat för att du ska få en så bekväm upplevelse som möjligt. Stöden är höj- och sänkbara och kan även skjutas fram/bak för att passa just din sittställning. Det innebär mindre belastning för armar och axlar - perfekt för dig som vill kunna koncentrera dig fullt ut på gaming utan besvär. 

Klass 4 gasfjäder

Med stolens gasfjäder ställer du enkelt in önskad sitthöjd mellan 42 - 52 cm. Klass 4 innebär att fjädern är behandlad för minimalt läckage av luft, vilket i sin tur garanterar en stabil och korrekt sitthöjd. 

Titta även på

(5 st)
 • Slitstarkt PU-läder
 • Ryggstöd: 85 cm
 • Justerbara 4D armstöd

2 190:-

Mission SG Mission SG RGC 1.5 Black/Red RGC 1.5 Black/Red Mission SG RGC 1.5 är en bekväm gamingstol som passar lika bra framför datorn som på kontoret. Justera rygg- och armstöd för en skön och ergonomisk sittställning och få extra stöd med de medföljande nack- och ryggkuddarna. RGC 1.5 har en racinginspirerad design vilket innebär att stolen är utrustad med ett något fastar säte och upphöjda sidokanter. Ryggstödet är byggt kring en stålram vilket ger dig extra stabilitet när du spelar.  Se monteringsanvisning. Slitstarkt PU-läder Stolens design i svart konstläder med röda racingdetaljer ger en snygg och bekväm gamingupplevelse. Justerbara 2D armstöd Det justerbara armstödet är utformat för att du ska få en så bekväm upplevelse som möjligt. Stöden är höj- och sänkbara och kan även skjutas fram/bak för att passa just din sittställning. Det innebär mindre belastning för armar och axlar - perfekt för dig som vill kunna koncentrera dig fullt ut på gaming utan besvär.  Klass 4 gasfjäder Med stolens gasfjäder ställer du enkelt in önskad sitthöjd mellan 42 - 52 cm. Klass 4 innebär att fjädern är behandlad för minimalt läckage av luft, vilket i sin tur garanterar en stabil och korrekt sitthöjd.  Gamingstolar 3,4 19 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming
 3. Gamingstolar