Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högkvalitativ ratt med force feedback!

Logitech G27

  Art.nr: 188629
 • Läderklädd ratt
 • Riktiga skruvdrev
 • Rostfritt stål
 • Indikatorpanel
 • Force Feedback

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Force Feedback - Bli ett med bilen

Hänge dig åt de hårresande, gastkramande svängarna när du känner däcken förlora fästet och susa över vartenda gupp på vägen. Anpassad dubbel motorsimulering efterliknar realistiska racingupplevelser som får dig att kippa efter andan långt efter att du passerat mållinjen.

Skruvdrev - Lyssna på tystnaden

Upplev force feedback utan störande vägljud tack vare det tysta och smidiga skruvdrevet som liknar de som finns i växellådan på riktiga bilar.

Rattväxlar i stål - Halvautomatisk växellåda

Gå på magkänslan med de sexväxlade rattväxlarna och hitta exakt rätt växel för hårnålskurvor eller blixtsnabba raksträckor.

Indikatorer för varvtal/växling - plattan i mattan

Att vinna handlar om hundradels sekunder, och du måste växla i precis rätt ögonblick för att behålla maximal hastighet. Men eftersom du dessutom måste hålla ögonen på vägen har vi sett till att indikatorpanelen är lätt att läsa av.

Äkta läder - Ett bra grepp

Få den sköna känslan av en racerratt i äkta läder under fingrarna när du dundrar fram längst banan.

Rostfritt stål - Tål tuffa tag

Lämna allt på banan bakom dig utan att oroa dig över påfrestningar på ratten – den är byggd för att klara det. Solida stålkullager i hjulaxeln och genomgående högkvalitativ konstruktion innebär att G27 ger suverän prestanda och oöverträffad hållbarhet, lopp efter lopp.

900 graders rattutslag - Sätt fart på ratten

Ratten kan vridas 2,5 varv precis som på en riktig bil.

Komplettera ditt köp

(19 st)
 • Mått: 450 x 400 x 2 mm
 • Högkvalitativt tygmaterial
 • Undersida i halkfritt gummi

159:-

Logitech Logitech G27 941-000092 Force Feedback - Bli ett med bilenHänge dig åt de hårresande, gastkramande svängarna när du känner däcken förlora fästet och susa över vartenda gupp på vägen. Anpassad dubbel motorsimulering efterliknar realistiska racingupplevelser som får dig att kippa efter andan långt efter att du passerat mållinjen.Skruvdrev - Lyssna på tystnadenUpplev force feedback utan störande vägljud tack vare det tysta och smidiga skruvdrevet som liknar de som finns i växellådan på riktiga bilar.Rattväxlar i stål - Halvautomatisk växellådaGå på magkänslan med de sexväxlade rattväxlarna och hitta exakt rätt växel för hårnålskurvor eller blixtsnabba raksträckor.Indikatorer för varvtal/växling - plattan i mattanAtt vinna handlar om hundradels sekunder, och du måste växla i precis rätt ögonblick för att behålla maximal hastighet. Men eftersom du dessutom måste hålla ögonen på vägen har vi sett till att indikatorpanelen är lätt att läsa av.Äkta läder - Ett bra greppFå den sköna känslan av en racerratt i äkta läder under fingrarna när du dundrar fram längst banan.Rostfritt stål - Tål tuffa tagLämna allt på banan bakom dig utan att oroa dig över påfrestningar på ratten – den är byggd för att klara det. Solida stålkullager i hjulaxeln och genomgående högkvalitativ konstruktion innebär att G27 ger suverän prestanda och oöverträffad hållbarhet, lopp efter lopp.900 graders rattutslag - Sätt fart på rattenRatten kan vridas 2,5 varv precis som på en riktig bil. Rattar och kontroller 5 1 3799 SEK 3799 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming
 3. Rattar och kontroller