Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Joy-Con handkontroller till Nintendo Switch + spel

Nintendo Joy-Con Pair Neon + Snippercli

  Art.nr: 242922
 • 2 st Joy-Con straps
 • Vänster och höger handkontroll
 • Spelet Snipperclips - Cut it out, together medföljer
 • HD rumble

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nintendo Switch har två stycken handkontroller som fungerar tillsammans: en på varje sida av spelkonsolen. Handkontrollerna har funktioner som möjliggör nya sätt att spela. De kan användas oberoende i varje hand eller tillsammans som en handkontroll när de kopplas på ett Joy-Con Grip. De kan även anslutas direkt på konsolen för mobilt spelande eller var för sig när du vill spela multiplayer med en kompis. 
Varje Joy-Con handkontroll har en full uppsättning knappar för att kunna användas som en individuell handkontroll och innehåller en gyro-sensor och accelerometer för att möjliggöra rörelsekontroll.

HD-rumble funktion

Dessa fantastiska handkontroller har HD-rumble funktioner inbyggt. HD-Rumble ger en fördjupad och ännu större spelupplevelse än vad endast ljud, enkla vibrationer och bild ger. HD-rumble känns extremt realistiskt och låter dig uppleva alla spelets detaljer direkt i fingertopparna.

Snipperclips - Cut it out, together!

Vem gillar inte att lösa ett lurigt och utmanande pussel? En kod till detta roliga spel medföljer en kod för att du ska kunna ladda ner spelet till Nintendo Switch. Tack vare Nintendo Switch kan du nu testa på pussel i en ny form. Om du spelar tillsammans med en vän går spelet ut på att ni håller varsin Joy-Con och klipper ut en passande form till pusslet i varandras pappersfigurer. Spelet uppskattas av alla åldrar och utmanar verkligen din kreativitet och samarbetsförmåga. 

Samarbete, kommunikation och kreativt tänkande

Detta roliga spel går ut på att klippa i varandras pappersfigurer för att de ska få en form som gör att ni löser pusslet. Spelet är lättsamt men samtidigt väldigt klurigt ju högre nivå ni kommer upp till. Snipperclips är utvecklat av indieutvecklaren SFB Games tillsammans i ett samarbete med Nintendo.

Spela upp till 4 personer samtidigt

Det går att spela upp till 4 stycken samtidigt. Spelarna kan själva välja mellan att samarbeta eller att möta varandra. Det finns tre stycken olika spellägen:

 • WORLD of fun - 1-2 spelare samarbetar
 • PARTY - 2-4 spelare samarbetar
 • BLITZ - 2-4 spelare som tävlar mot varandra

Innehåller:

 • Joy-Con (L) Blue
 • Joy-Con (R) Neon Red
 • Joy-Con Wrist straps
 • Kod till spelet Snipperclips - Cut it out, together!

*Joy-Con Grip säljs separat.

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • Realistisk känsla av att sitta bakom ratten
 • 2 st rattar medföljer
 • Joy-Con-kontroller ingår inte

199:-

Nintendo Nintendo Joy-Con Pair Neon + Snippercli 212013 Nintendo Switch har två stycken handkontroller som fungerar tillsammans: en på varje sida av spelkonsolen. Handkontrollerna har funktioner som möjliggör nya sätt att spela. De kan användas oberoende i varje hand eller tillsammans som en handkontroll när de kopplas på ett Joy-Con Grip. De kan även anslutas direkt på konsolen för mobilt spelande eller var för sig när du vill spela multiplayer med en kompis.  Varje Joy-Con handkontroll har en full uppsättning knappar för att kunna användas som en individuell handkontroll och innehåller en gyro-sensor och accelerometer för att möjliggöra rörelsekontroll. HD-rumble funktion Dessa fantastiska handkontroller har HD-rumble funktioner inbyggt. HD-Rumble ger en fördjupad och ännu större spelupplevelse än vad endast ljud, enkla vibrationer och bild ger. HD-rumble känns extremt realistiskt och låter dig uppleva alla spelets detaljer direkt i fingertopparna. Snipperclips - Cut it out, together! Vem gillar inte att lösa ett lurigt och utmanande pussel? En kod till detta roliga spel medföljer en kod för att du ska kunna ladda ner spelet till Nintendo Switch. Tack vare Nintendo Switch kan du nu testa på pussel i en ny form. Om du spelar tillsammans med en vän går spelet ut på att ni håller varsin Joy-Con och klipper ut en passande form till pusslet i varandras pappersfigurer. Spelet uppskattas av alla åldrar och utmanar verkligen din kreativitet och samarbetsförmåga.  Samarbete, kommunikation och kreativt tänkande Detta roliga spel går ut på att klippa i varandras pappersfigurer för att de ska få en form som gör att ni löser pusslet. Spelet är lättsamt men samtidigt väldigt klurigt ju högre nivå ni kommer upp till. Snipperclips är utvecklat av indieutvecklaren SFB Games tillsammans i ett samarbete med Nintendo. Spela upp till 4 personer samtidigt Det går att spela upp till 4 stycken samtidigt. Spelarna kan själva välja mellan att samarbeta eller att möta varandra. Det finns tre stycken olika spellägen:WORLD of fun - 1-2 spelare samarbetarPARTY - 2-4 spelare samarbetarBLITZ - 2-4 spelare som tävlar mot varandra Innehåller: Joy-Con (L) BlueJoy-Con (R) Neon RedJoy-Con Wrist strapsKod till spelet Snipperclips - Cut it out, together! *Joy-Con Grip säljs separat. Rattar och kontroller 999 SEK 999 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Gaming
 3. Rattar och kontroller