Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Webbkamera med otrolig upplösning och kvalitet!

Trust eLight Full HD 1080p Webcam

  Art.nr: 187994
 • Full HD
 • Inbyggda LED lampor
 • Inbyggd mikrofon
 • Enkel installation
 • Integrerat skruvstycke för att fästa webbkameran överallt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson USB 2.0 Hub 4 port
(13 st)
 • 4st USB 2.0-portar
 • USB-kabel 70 cm
 • Kabelvinda

99:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Olaus 2015-02-21

  Anmärkningsvärt dålig

  Har testat den på flera datorer (både windows 7 med senaste drivrutiner och windows 8). Samma dåliga resultat.

  Otroligt dålig fps (antal bilder per sekund), ungefär 2 fps (!).

  Supporten på Trust hemsida ger ingen hjälp alls.
  Grymt besviken...

  Eller
  Avbryt
 • Gonkan 2015-02-18

  Väldigt lite kamera för pengarna...

  Jättebesviken!
  Bra belysning om du behöver en ficklampa vid datorn.

  Eller
  Avbryt
 • Chains 2014-05-03

  Minst sagt underväldigande

  Då recensionen innan redan nämnt den odugliga bildkvaliteten denna kamera levererar vill jag bara inflika att den även laggar avsevärt.

  Inte bara vid videosamtal utan även om man öppnar kamerafunktionen på den egna datorn utan att belasta den med att strömma till någon annan.

  Kort sagt, köp inte den här.

  Eller
  Avbryt
 • Waxinator 2013-06-23
  Produkttestare

  Låtsas - HD 1080p

  Kameran tar en lågupplöst bild (640x480?) och skapar (interpolerar) sedan extra bildpunkter som skickas till datorn. Detta är ingen riktig HD 1080p kamera ! Visst den fyller bildskärmens alla punkter men bildkvalitén är riktigt dålig. Den är suddig och grynig jämfört med en riktig HD kamera. Tro inte på Trust beskrivning namnet till trots (Trust=Lita på) !!

  Eller
  Avbryt
  • Thankyoumr 2013-10-11

   upplösningen har inget som helst att göra med bild kvaliten. kameran är fullHD men sen att kvaliten på kameran är dålig i den upplösningen är det ingen som sagt att den ska vara. bara för att det står fullHD betyder det inte att bilden kommer vara bluray kvalite ;)

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Manualer och dokumentation
Produktblad

Produktbeskrivning

Webbkamera med otrolig upplösning och kvalitet!

Denna webbkamera har en riktigt vass bildåtervinning, både när du filmar och tar kort. Den klarar utan problem att filma i full HD kvalitet på 1920 x 1080 pixlar. Om du vill ta kort byter du enkelt bara läge och en kamera på 8,3 megapixlar står till din tjänst. Du får högupplösta bilder, 3840 x 2160 pixlar, med fin skärpa. 

Tack vare dom inbygga LED lamporna klarar sig kameran bra utan massa onödiga ljuskällor. Perfekt om du har en laptop och behöver röra dig lite överallt med kameran. 

Webbkameran fungerar perfekt tillsammans med Skype, YouTube och andra sociala tjänster. Du behöver bara koppla in den och låta din dator installera drivrutinera. Enkelt och smidigt, perfekt för hela familjen som vill ha kontakt över internet.

Medföljande drivrutiner har stöd för Windows 8, 7, Vista, XP.

Komplettera ditt köp

Andersson USB 2.0 Hub 4 port
(13 st)
 • 4st USB 2.0-portar
 • USB-kabel 70 cm
 • Kabelvinda

99:-

Trust Trust eLight Full HD 1080p Webcam 17676 Webbkamera med otrolig upplösning och kvalitet! Denna webbkamera har en riktigt vass bildåtervinning, både när du filmar och tar kort. Den klarar utan problem att filma i full HD kvalitet på 1920 x 1080 pixlar. Om du vill ta kort byter du enkelt bara läge och en kamera på 8,3 megapixlar står till din tjänst. Du får högupplösta bilder, 3840 x 2160 pixlar, med fin skärpa.  Tack vare dom inbygga LED lamporna klarar sig kameran bra utan massa onödiga ljuskällor. Perfekt om du har en laptop och behöver röra dig lite överallt med kameran.  Webbkameran fungerar perfekt tillsammans med Skype, YouTube och andra sociala tjänster. Du behöver bara koppla in den och låta din dator installera drivrutinera. Enkelt och smidigt, perfekt för hela familjen som vill ha kontakt över internet. Medföljande drivrutiner har stöd för Windows 8, 7, Vista, XP. Webbkamera 1 4 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Högtalare & Kommunikation
 3. Webbkamera