Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös in-ear hörlur med säker passform

JayBird Bluebuds X - Midnight Black

  Art.nr: 189920
 • Svettsäker
 • Bluetooth 2.1+EDR
 • 8 timmars batteritid
 • Patenterad säker passform
 • Mikrofon och volym/musikkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

König Bluetooth Transmitter
(5 st)
 • Parkoppla trådlösa hörlurar till TV, dator m.m.
 • Bra ljudkvalitet med aptX
 • 10 meter räckvidd

449:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(16 st)

 • Babic 2015-11-04

  Kryddade bas recensioner

  Antigen är mina kassa eller så är de överdrivna recensioner angående basen, totalt värdelös bas för de priset.

  Har haft en del hörlurar genom åren,

  Eller
  Avbryt
 • Mastersargeant 2015-04-02

  Suverän träningspartner

  För mig som svettas mycket under träning är det ett måste med tåliga lurar. Dessa lurar är mycket bra, kör med de minsta öronpropparna och winglets, dessutom over-ear. Kan till och med springa och hoppa hopprep utan att de ramlar ur. Har ni problem att de ramlar ur, testa att använda vingarna samt over-ear (finns video på youtube hur man fixar det). När jag väl ställt in passformen sitter de nästintill perfekt för mig. Har parat den med min Galaxy S5 och har inga problem att ha luren liggande på golvet 1-2 meter från mig. Inga avbrott eller lagg. Har inte haft möjlighet att mäta batteritiden, men 6-8 timmar känns rimligt. Lurarna avstängda mellan användning. Kör allt (volym, låtbyte mm) från telefonen så jag använder endast on/off på lurarna. Ljudet är riktigt bra, tung bas samt att jag har satt telefonens equalizer till bas. Kör ofta runt 75-80% volym och jag hör då inget bakgrundsljud. Hör man det är antingen volymen för låg eller så sitter inte hörlurarna i ordentligt. Testa med en annan storlek av proppar, det följer med 3 par i olika storlekar. Priset är högt, men för mig passar lurarna bra och jag är hittills supernöjd!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Vicnes1109 2015-01-19

  Rekommenderas varmt...

  Sitter svin bra, världens ljud och bas... Bara massa +

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kotletten 2014-08-12

  Dålig passform

  Antingen så är det dålig passform eller så är det extremt svårt att få dom att passa bra.

  Men eftersom att dom är svettåliga samt blåtandslurar så blev det dessa då jag personligen svettas väldigt mycket och är less på kabeln från icke-blåtandslurar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Andiman 2014-05-08

  JayBird Bluebuds X - Midnight Black

  Håller med Nithrin i mångt och mycket, detta är ett par generellt bra in-ear hörlurar som fyller mitt behov bra. Mitt första intryck var att lurarna var lite klumpiga i jämförelse med mindre varianter, men dessbättre slipper man ha en enhet fastklämd i tröja etc. Här är det bara lurarna och inget annat.

  Batteritiden håller tyvärr inte måttet. För 1390:- ska den utlovade batteritiden bara hållas, och det gör den inte. Istället för 8h räcker lurarna mellan 6-7h när jag sitter och lyssnar på musik på kontoret.

  Basen i lurarna är viktig för mig, och den är faktiskt helt godkänd i Jaybird Bluebuds. Först fick jag inte till det och kände besvikelsen komma, sen märkte jag med de största pluggarna att det räckte att föra dem hela vägen in i örat för att därefter dra ut någon enstaka millimeter samt ha sladden rakt ner. Kanonbas!

  Jag har enbart provat med sladden nedåt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, in-ear
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 103 dB
Impedans 16 Ohm
Kabelanslutning
Kabelanslutning Nej
3,5 mm ljudingång Nej
Kabellängd 0,50 meter
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR, HFP, HSP
Bluetooth-version 2.1
Räckvidd 10 meter
Batteri
Batterityp Lithium Polymer
Batterikapacitet 83 mAh
Batteritid 8,00 timmar
Standbytid 250 timmar
Laddning Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid 3 timmar
Dimensioner
Vikt 14 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 3 olika storlekar på öronproppar, 3 olika storlekar på öronvingar för säker passform, två kabelklämmor, bärväska samt usb-kabel
Färg Svart

Produktbeskrivning

JayBird Bluebuds X - Midnight Black

Vill du ha en ultimat träningshörlur där du slipper sladdar som hänger och dinglar eller trasslar sig så är BlueBuds X för dig. Musiken får du trådlöst via Bluetooth med SignalPlus™ som gör att du kan ha din telefon var som helst på kroppen, eller i väskan på gymmet och du kan köra din workout på upp till tio meters avstånd utan att tappa musiken, med ett ljud du inte tidigare hört!

Patenterat SecureFit

BlueBuds X är redo för i stort sett vilken sorts träning som helst. Det sista du vill ha när du tränar är hörlurar som inte sitter kvar när du rör på dig - med BlueBuds får du ett par lurar som sitter säkert och som dessutom inte har några störande kablar i vägen för din träning. Det medföljer tre olika par vingar som gör att du "låser fast" hörlurarna i örat så de säkert sitter kvar.

Med sin patentsökta X-Fit™ möjliggörs två sätt att bära lurarna - antingen traditionellt ner från örat som tillåter dig att ta emot telefonsamtal och lätt åtkomst till fjärrkontrollen för musikstyrning, eller över örat för en tajt och exakt passform. De medföljande kabelklämmorna gör att du kan fästa ihop kabeln bakom nacken så de sitter tajt och perfekt runt ditt huvud utan att störa din träning.

Regn- och svettsäker

Var inte rädd för att ta i ordentligt på träningen med Bluebuds. Med regn- och svettsäker design och livstids garanti behöver du inte oroa dig för att hörlurarna tar skada när du är ute och springer eller försöker slå ditt personbästa i gymmet. BlueBuds X försedda med Liquipel Sweat Repellant Nano Technology som stöter bort svett så hörlurarna håller sig rena oc fräscha.

Batteri och laddning

Trots sin lilla storlek ryms det ett Lithium Polymer-batteri som håller för upp till hela åtta timmars musik (variarar beroende på användning). Det räcker till exempel till en timmas träning varje dag i en hel vecka, på en enda laddning. Standby-tid är upp till 250 timmar. Batteriet laddas via den medföljande microusb-kabeln och det görs på under 2,5 timmar.

Är du iPhone-användare får du en extra ikon i displayen på telefonen som visar batterinivån så du ser precis hur mycket batteri du har kvar. Oavsett telefonmärke får du alltid en varning ungefär 20 minuter innan batteriet tar slut.

Medföljande tillbehör

- Transportfodral
- 3 par öronproppar i olika storlekar, färgkodade för enkel parning
- 3 par löstagbara SecureFit-vingar för säker passform i olika storlek
- USB-kabel (micro) för laddning, 18 cm
- 2 styck kabelklämmor som du kan fästa ihop kabeln med bakom nacken
 

             

Komplettera ditt köp

König Bluetooth Transmitter
(5 st)
 • Parkoppla trådlösa hörlurar till TV, dator m.m.
 • Bra ljudkvalitet med aptX
 • 10 meter räckvidd

449:-

Titta även på

JBL Reflect Mini BT - Black
(7 st)
 • Svettsäker IPX4-design
 • Treknappskontroll och mikrofon
 • Optimal synlighet i mörker

990:-

JayBird JayBird Bluebuds X - Midnight Black BBX1MB JayBird Bluebuds X - Midnight BlackVill du ha en ultimat träningshörlur där du slipper sladdar som hänger och dinglar eller trasslar sig så är BlueBuds X för dig. Musiken får du trådlöst via Bluetooth med SignalPlus™ som gör att du kan ha din telefon var som helst på kroppen, eller i väskan på gymmet och du kan köra din workout på upp till tio meters avstånd utan att tappa musiken, med ett ljud du inte tidigare hört! Patenterat SecureFit BlueBuds X är redo för i stort sett vilken sorts träning som helst. Det sista du vill ha när du tränar är hörlurar som inte sitter kvar när du rör på dig - med BlueBuds får du ett par lurar som sitter säkert och som dessutom inte har några störande kablar i vägen för din träning. Det medföljer tre olika par vingar som gör att du "låser fast" hörlurarna i örat så de säkert sitter kvar. Med sin patentsökta X-Fit™ möjliggörs två sätt att bära lurarna - antingen traditionellt ner från örat som tillåter dig att ta emot telefonsamtal och lätt åtkomst till fjärrkontrollen för musikstyrning, eller över örat för en tajt och exakt passform. De medföljande kabelklämmorna gör att du kan fästa ihop kabeln bakom nacken så de sitter tajt och perfekt runt ditt huvud utan att störa din träning.Regn- och svettsäkerVar inte rädd för att ta i ordentligt på träningen med Bluebuds. Med regn- och svettsäker design och livstids garanti behöver du inte oroa dig för att hörlurarna tar skada när du är ute och springer eller försöker slå ditt personbästa i gymmet. BlueBuds X försedda med Liquipel Sweat Repellant Nano Technology som stöter bort svett så hörlurarna håller sig rena oc fräscha. Batteri och laddning Trots sin lilla storlek ryms det ett Lithium Polymer-batteri som håller för upp till hela åtta timmars musik (variarar beroende på användning). Det räcker till exempel till en timmas träning varje dag i en hel vecka, på en enda laddning. Standby-tid är upp till 250 timmar. Batteriet laddas via den medföljande microusb-kabeln och det görs på under 2,5 timmar. Är du iPhone-användare får du en extra ikon i displayen på telefonen som visar batterinivån så du ser precis hur mycket batteri du har kvar. Oavsett telefonmärke får du alltid en varning ungefär 20 minuter innan batteriet tar slut.Medföljande tillbehör- Transportfodral- 3 par öronproppar i olika storlekar, färgkodade för enkel parning- 3 par löstagbara SecureFit-vingar för säker passform i olika storlek- USB-kabel (micro) för laddning, 18 cm- 2 styck kabelklämmor som du kan fästa ihop kabeln med bakom nacken               Sporthörlurar 3,8 16 989 SEK 989 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Hörlurar & Headset
 3. Sporthörlurar