Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

1,5 meter HDMI-kabel för oöverträffat ljud och bild

Andersson HDMI - HDMI 1,5m Black

  Art.nr: 166771
 • 1,5 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Version 1.4
 • 3D-stöd / Audio-return / Ethernet
 • Dubbelskärmad

Recensioner

Snittbetyg
(17 st)

 • SunCat 2015-09-17

  Bra kabel och bra pris

  Kabeln är stabil och fungerar bra. Jag använder den mellan en stationär dator med Windows 10 och en bildskärm med upplösningen 1920x1080. Super bra bild.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • svenic87 2015-04-14

  Mycket nöjd kund

  Är mycket nöjd, med köpet varan är av väldigt bra kvalité. Och snabb o smidig leverans, som alltid hos NetOnNet :)

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Thorin 2015-04-06

  Inget att klaga på förutom priset

  Fungerar jättebra. Fantastisk bild. Lite dyrt pris. Men det får man ta med tanke på skillnaden mellan hdmi och vga.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (2/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Yobo1987 2014-10-26

  Bra kabel till bra pris

  Fungerar bättre än förväntat. Kan ej se någon anledning till att inte rekommendera denna.
  Är själv helt nöjd.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • VonHua 2014-09-01

  Flimrar i gråskalan

  Ser att alla ger fullt betyg men för mig är det inte intressant.
  Köpte en Samsung S27D390HS igår och valde då samtidigt att köpa denna hdmi-kabeln. Den klarar inte av att leverera skärmens (native-upplösning) 1920x1080. Eller jo, den leverera bild men gråskalor flimrar, byter jag till VGA studsar upplösningen upp till native-format utan brister.
  Det blir att lämna tillbaka kabeln.

  Kan inte rekommendera denna produkt. Men kan glatt rekommendera netonnet!

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Är det den här kabelanslutningen man kan använda till att koppla mellan dator och mitt Mobila internet-modem?Har fått tips om att det skulle hjälpa när jag ska se tillexempel Viasatplay på min dator.Den vill bara stå och "buffra" hela tiden.Skulle vara tacksam om någon vill råda mej vad göra. Med vänlig hälsning:Inkan

  Inkan 2014-03-21
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Nej, den här kabeln för endast över bild och ljud mellan t.ex. en tv och en dator. Om du har ett usb-modem kan man använda en vanlig usb-kabel för att koppla modemet och datorn samman. // Samuel

   Samuelh 2014-05-07
  • Låter lite skumt eftersom de 3G/4G modem som man har till mobila internet är USB kabel och inte HDMI kabel som enbart kör med ljud och bild. Så det är en USB kabel du ska ha mellan din dator och modemet.

   Johansson 2014-07-24

Produktbeskrivning

Anslutningskabel för:


Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV:n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bild.

1,5 meters HDMI-kabel med stöd för senaste versionen av HDMI, version 1.4. Guldpläterade kontakter. Perfekt för anslutning av högupplösta signalkällor så som HDTV-mottagare, Blu-ray-spelare eller moderna spelkonsoler som Playstation 3 till LCD, LED, plasma-TV och projektorer.

Slipp sladdtrasslet!

Med den senaste versionen av HDMI, version 1.4 får du många funktioner i en och samma kabel. Audio Return gör att audiodata kan skickas åt båda hållen mellan TV:n och enheten. Du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar till exempel din receiver eller surroundsystem till TV:n.

Med HDMI v1.4 inkluderas följande stöd:

 • Stöd för högre upplösning, 4096x2160 (30Hz)
 • Stöd för Ethernet
 • Stöd för 3D-material
 • Stöd för Audio Return

Alla HDMI-versioner är bakåtkompatibla. Man kan alltså använda version 1.4 till alla HDMI anslutningar men för att kunna utnyttja funktionerna som enbart stöds av version 1.4 så måste enheten man kopplar den till ha stöd för version 1.4.

Titta även på

Andersson HDMI - HDMI 3m Black
(5 st)
 • 3 meter
 • Guldpläterade kontakter
 • Version 1.4

249:-

Andersson Andersson HDMI - HDMI 1,5m Black Anslutningskabel för:Med en HDMI-kabel kopplar du till exempel din Blu-ray-spelare, digitalbox eller spelkonsol till TV:n. HDMI är en digital anslutning som överför ljud och bild.1,5 meters HDMI-kabel med stöd för senaste versionen av HDMI, version 1.4. Guldpläterade kontakter. Perfekt för anslutning av högupplösta signalkällor så som HDTV-mottagare, Blu-ray-spelare eller moderna spelkonsoler som Playstation 3 till LCD, LED, plasma-TV och projektorer.Slipp sladdtrasslet!Med den senaste versionen av HDMI, version 1.4 får du många funktioner i en och samma kabel. Audio Return gör att audiodata kan skickas åt båda hållen mellan TV:n och enheten. Du behöver alltså inga extra kablar när du kopplar till exempel din receiver eller surroundsystem till TV:n.Med HDMI v1.4 inkluderas följande stöd: Stöd för högre upplösning, 4096x2160 (30Hz) Stöd för Ethernet Stöd för 3D-material Stöd för Audio ReturnAlla HDMI-versioner är bakåtkompatibla. Man kan alltså använda version 1.4 till alla HDMI anslutningar men för att kunna utnyttja funktionerna som enbart stöds av version 1.4 så måste enheten man kopplar den till ha stöd för version 1.4. HDMI 4,5 17 199,0000 new True