Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lightning-till-SD-kamerakortläsare

Apple Lightning-till-SD

  Art.nr: 182638
Överför bilder och videor från din digitalkamera till din iPad eller iPad mini och visa dem på den vackra iPad-skärmen för att dela dem med släkt och vänner.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple Lightning-till-SD-kamerakortläsare

Med Lightning-till-SD-kamerakortläsaren är det enkelt att överföra bilder och videor från din digitalkamera till din iPad eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner.

När du har satt in SD-kortet i läsaren öppnar iPad automatiskt appen Bilder, där du kan välja vilka bilder och videor som ska importeras och sedan ordna dem i album. När du synkroniserar iPad eller iPad mini med din PC eller Mac överförs bilder och videor från iPad till datorns bildbibliotek.

Lightning-till-SD-kamerakortläsaren hanterar vanliga bildfilformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-video, inklusive H.264 och MPEG-4.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple Lightning-till-SD MD822ZM/A Apple Lightning-till-SD-kamerakortläsareMed Lightning-till-SD-kamerakortläsaren är det enkelt att överföra bilder och videor från din digitalkamera till din iPad eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner.När du har satt in SD-kortet i läsaren öppnar iPad automatiskt appen Bilder, där du kan välja vilka bilder och videor som ska importeras och sedan ordna dem i album. När du synkroniserar iPad eller iPad mini med din PC eller Mac överförs bilder och videor från iPad till datorns bildbibliotek.Lightning-till-SD-kamerakortläsaren hanterar vanliga bildfilformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-video, inklusive H.264 och MPEG-4. Bild 5 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Koppla & Anslut
  3. Bild