Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lightning-till-SD-kamerakortläsare

Apple Lightning-till-SD

  Art.nr: 182638
Överför bilder och videor från din digitalkamera till din iPad eller iPad mini och visa dem på den vackra iPad-skärmen för att dela dem med släkt och vänner.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • TheQ 2014-09-11

  snabbt och smidigt

  Det gick snabbt och smidigt att överföra ett större antal bilder från mitt SD kort till min I-pad.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Snubbelfia 2014-01-04

  Liten & smidig

  Liten och smidig att ta med sig.
  Perfekt att packa med sig på semestern, eller bara enkelt att använda hemma.
  Den här rekommenderar jag gärna!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Canonfotograf77 2013-12-10

  Bra, rekommenderas.

  Denna pryl löste problemet att få in semesterbilderna på ipad:en.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Ulla59 2013-08-30

  Oumbärlig!!

  Denna lilla manick är oumbärlig när man är på resande fot och vill lägga in foton på surfplattan utan att behöva släpa med sig kamerakabeln. Så enkelt att bara sätta i SD kortet och så ladda över dom bilder man vill ha på surfplattan!! Bra köp alltså!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Apple Lightning-till-SD-kamerakortläsare

Med Lightning-till-SD-kamerakortläsaren är det enkelt att överföra bilder och videor från din digitalkamera till din iPad eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner.

När du har satt in SD-kortet i läsaren öppnar iPad automatiskt appen Bilder, där du kan välja vilka bilder och videor som ska importeras och sedan ordna dem i album. När du synkroniserar iPad eller iPad mini med din PC eller Mac överförs bilder och videor från iPad till datorns bildbibliotek.

Lightning-till-SD-kamerakortläsaren hanterar vanliga bildfilformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-video, inklusive H.264 och MPEG-4.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple Lightning-till-SD MD822ZM/A Apple Lightning-till-SD-kamerakortläsareMed Lightning-till-SD-kamerakortläsaren är det enkelt att överföra bilder och videor från din digitalkamera till din iPad eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner.När du har satt in SD-kortet i läsaren öppnar iPad automatiskt appen Bilder, där du kan välja vilka bilder och videor som ska importeras och sedan ordna dem i album. När du synkroniserar iPad eller iPad mini med din PC eller Mac överförs bilder och videor från iPad till datorns bildbibliotek.Lightning-till-SD-kamerakortläsaren hanterar vanliga bildfilformat som JPEG och RAW samt SD- och HD-video, inklusive H.264 och MPEG-4. Bild 5 4 279 SEK 279 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Koppla & Anslut
 3. Bild