Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Elegant trådlöst tangentbord med multi-touch!

Logitech Wireless Touch Keyboard K400r

  Art.nr: 160387
 • Trådlöst tangentbord
 • 3,5" pekplatta med multi-touch teknik
 • Fungerar perfekt till Smart TV
 • Mediatangenter
 • Upp till 12 månaders batteritid

Recensioner

Snittbetyg
(95 st)

 • niltom 2015-11-02

  Mkt bra tangetbord

  Mkt bra tangetbord. Har haft den i ett par veckor och det funkar kanon! Installationen gick lätt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Dakster 2015-10-29

  Användarvänligt mobilt tangentbord!

  Smidigt att använda till TV:n, inte så lätt att arbeta snabbt utan en mus.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Fjalir 2015-10-24

  Billigt och bra!

  Känns plastigt, har ej belysta tangenter men är annars ett fantastiskt tangentbord.
  Har inte haft några problem med räckvidden (använder medföljande USB-adapter till mottagaren) trots 5 meter mellan soffan och datorn.
  Ett perfekt tillbehör till din HTPC eller smart-TV med många funktioner!

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Hempa 2015-10-12

  perfekt storlek

  hur bra som helst bara lite ovant att den inte har numerisk del

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Gnutten71 2015-08-20

  Bra köp

  Litet och smidigt tangentbord som har bra kontakt med datorn. Har hittills aldrig haft problem med dålig kontakt mellan datorn och tangentbord.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Jag har tappat bort mottagaren, kan man på något sätt köpa en ny eller får jag köpa hela tangentbordet?

  Aliceisabelle 2015-11-08
  Avbryt
 • REVONAH 2015-06-13
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Den passar även till Sonys Smart-TV. //Henrik

   HenrikJ 2015-06-15
 • Hardi 2015-05-07
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det ska fungera till alla modeller med Smart-TV. //Henrik

   HenrikJ 2015-05-20
 • Får man en unifying-mottagare eller behöver det köpas separat? finns det något annat sätt att koppla tangentbordet till datorn?

  MingoFlam 2014-11-30
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Det medföljer en unifying mottagare vid köp av detta tangentbord. Dessvärre är anslutning via denna mottagare det enda sättet att koppla tangentbordet till en dator.

   SebastianNetOnNet 2014-12-04
  • Ja, det följer med.

   hdbrn 2015-01-27
 • Bili 2014-11-06
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Enligt LG kommer detta tangentbord att fungera utmärkt med denna TV.

   SebastianNetOnNet 2014-11-30
  • Det ska nog inte vara några som helst problem, så länge det finns ett utag för usb är det bara att sätta in den lilla stickan och på med "on-knappen". Hur lätt och smidigt som helst.

   jenjen 2015-05-05

Teknisk specifikation

Trådlös Ja

Produktbeskrivning

Logitech K400 är ett trådlöst tangentbord som lämpar sig perfekt för att styra din mediadator. Du behöver aldrig mer ställa dig upp för att göra alla dom där små simpla, irriterande sakerna som att hitta den perfekta volymen, pausa eller spela filmen eller byta spår på Spotify. Med en imponerande trådlös räckvidd på 10 meter kan du sitta bekvämt i soffan och enkelt få ut all funktionalitet ett vanligt tangentbord har samtidigt som du slipper musen i och med den inbyggda pekplattan, som också har stöd för multi-touch. Med en batteritid upp till 12 månader slipper du också att byta batterier regelbundet.

Styr din Smart TV med enkelhet

Med hjälp av ett tangentbord och styrplatta i samma enhet, blir det busenkelt att styra dina appar i Smart TV:n, göra statusuppdateringar på Facebook. Helt enkelt, få ut så mycket av användarupplevelsen så möjligt.


Trådlöst när det är som bäst.

Med en trådlös räckvidd på hela 10 meter styr du lätt din smart-TV, bärbara dator eller HTPC från soffan. Höj volymen på din favoritvideo från YouTube, pausa ett bildspel, surfa på dina favorit hemsidor, chatta, eller byt spår på Spotify. Allt direkt från tangentbordet, bekvämt och enkelt.
 

Elegant, minimalistiskt. Perfekt.

Detta ultratunna, kompakta tangentbord har låga och välplacerade tangenter som är både tysta och bekväma att skriva på. När du inte använder det gör det sig perfekt på soffbordet med sina snygga rundade kanter och eleganta design.
 

Multi-touch - bättre blir det inte.

Du klarar dig utmärkt med endast tangentbordet. Med den inbyggda multi-touch-pekplattan på 3,5 tum navigerar du utan problem på dina favorithemsidor, utan att muspekaren hackar eller krånglar. Självklart fungerar den tillsammans med nya och fräscha Windows 8.
 

Smidigt och innovativt.

Sätt i den lilla Logitech® Unifying-mottagaren i din bärbara dator eller HTPC och glöm bort den. Det räcker med denna lilla mottagaren för att du ska kunna parkoppla tangentbordet med din dator. Du lägger enkelt till, eller tar bort, andra enheter med hjälp av medföljande programvara. Du får bekväm och avancerad trådlös 2,4 GHz-teknik utan krångel.
 

Oroa dig inte, den sviker dig inte.

Du kan använda tangentbordet i ett år utan att behöva krångla med byte av batterier. Med ett smart på/av-reglage kan du spara ström när du inte använder tangentbordet.

Titta även på

Andersson KDS 2.1
(16 st)
 • Trådlöst tangentbord med 9 snabbknappar
 • Ergonomisk design
 • Upp till 10 meter räckvidd

399:-

Logitech Logitech Wireless Touch Keyboard K400r Logitech K400 är ett trådlöst tangentbord som lämpar sig perfekt för att styra din mediadator. Du behöver aldrig mer ställa dig upp för att göra alla dom där små simpla, irriterande sakerna som att hitta den perfekta volymen, pausa eller spela filmen eller byta spår på Spotify. Med en imponerande trådlös räckvidd på 10 meter kan du sitta bekvämt i soffan och enkelt få ut all funktionalitet ett vanligt tangentbord har samtidigt som du slipper musen i och med den inbyggda pekplattan, som också har stöd för multi-touch. Med en batteritid upp till 12 månader slipper du också att byta batterier regelbundet.Styr din Smart TV med enkelhetMed hjälp av ett tangentbord och styrplatta i samma enhet, blir det busenkelt att styra dina appar i Smart TV:n, göra statusuppdateringar på Facebook. Helt enkelt, få ut så mycket av användarupplevelsen så möjligt.Trådlöst när det är som bäst.Med en trådlös räckvidd på hela 10 meter styr du lätt din smart-TV, bärbara dator eller HTPC från soffan. Höj volymen på din favoritvideo från YouTube, pausa ett bildspel, surfa på dina favorit hemsidor, chatta, eller byt spår på Spotify. Allt direkt från tangentbordet, bekvämt och enkelt. Elegant, minimalistiskt. Perfekt.Detta ultratunna, kompakta tangentbord har låga och välplacerade tangenter som är både tysta och bekväma att skriva på. När du inte använder det gör det sig perfekt på soffbordet med sina snygga rundade kanter och eleganta design. Multi-touch - bättre blir det inte.Du klarar dig utmärkt med endast tangentbordet. Med den inbyggda multi-touch-pekplattan på 3,5 tum navigerar du utan problem på dina favorithemsidor, utan att muspekaren hackar eller krånglar. Självklart fungerar den tillsammans med nya och fräscha Windows 8. Smidigt och innovativt.Sätt i den lilla Logitech® Unifying-mottagaren i din bärbara dator eller HTPC och glöm bort den. Det räcker med denna lilla mottagaren för att du ska kunna parkoppla tangentbordet med din dator. Du lägger enkelt till, eller tar bort, andra enheter med hjälp av medföljande programvara. Du får bekväm och avancerad trådlös 2,4 GHz-teknik utan krångel. Oroa dig inte, den sviker dig inte.Du kan använda tangentbordet i ett år utan att behöva krångla med byte av batterier. Med ett smart på/av-reglage kan du spara ström när du inte använder tangentbordet. Tangentbord 4,4 95 299,0000 new InStock