Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlöst tangentbord & mus i ergonomisk design!

Andersson KDS 1.1   Art.nr: 174491

 • Trådlöst
 • Ergonomisk design
 • 6st snabbknappar
 • Nano-mottagare
 • Trådlös optisk mus ingår

Tillbehör

Andersson 10 pcs AAA Alkaline battery
(5 st)

Högkvalitativa batterier med mycket lång livslängd. Perfekt för energikrävande enheter tack vare sin styrka. AAA/LR3 storlek 1,5V. Levereras i 10-pack.

25:-

Recensioner

Snittbetyg
(33 st)

 • Leinad69 2015-08-08

  bra mus men..

  Ja, man får det man betalar för typ. Musen funkar bra, men att skriva på tangentbordet är som att skriva på legobitar. Ta en titt på produktbilderna. Ser inte tangenterna lite grova ut? Det är de. Legobits grova fyrkantiga plastbitar. Det går inte att skriva mer än ett par ord på det där skräpet (skriver detta på ett annat tangentbord). Köp inte! Det blir en tvåa på grund av musen, inget annat.

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • JesperD 2015-08-03

  Inte bra, men inte värdelös

  Musen funkar bra, inte mycket mer. Tangentbordet är dock av sämsta kvalitet och "mellanslag" gick sönder efter 3 tryck... Lyckades pilla bort en metallbit som (redan) var trasig under knappen och nu går tangenten att använda om man är försiktig. Men eftersom jag använder det till en HTPC vid TV:n så använder jag inte tangentbordet särskilt mycket. Förvänta er inte att skriva så mycket utan att det går sönder är nog allt jag vill säga!

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (2/5)
 • Thegoat 2015-05-14

  Värdelöst!

  Musen är okej, mer kan jag inte säga, men tangentbordet är det sämsta jag någonsin har använt.

  Då jag förstår att alla har olika upplevelser av användarvänlighet till produkter, så kan jag fortfarande inte förstå hur folk ger dessa produkter så bra betyg.

  Kommer inte lämna tillbaka till NoN, utan jag kommer slänga det direkt i soporna så att det inte riskeras att det hamnar i någon annans händer.

  Första dagen jag använder det, och redan har tangentbordet lagt av utan anledning. Sen införskaffade jag ett från logitech, och det fungerade så mycket bättre, utan avbrott i varken spelande eller skrivande.

  det känns otympligt trots den slimmade designen, och det "Laggar" något fruktansvärt.

  Håll er borta från denna produkt!

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (2/5)
 • Cilla75 2015-02-10

  Helt okej

  Bra produkt, slipper springa fram till datan när man tittar på tv

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Anomen 2015-02-02

  Bra köp

  Kan varmt rekommenderas. Mycket prisvärt.
  Behagligt tangentbord och lätt att hålla rent på grund av låga tangenter. Är också väldigt nöjd med den tillhörande snabba och greppvänliga musen.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.

Frågor & svar

 • Hur stor är den? Ligger den på 459x150x15 eller hur ligger den på den fronten

  2015-02-24

  Svar

  • Hej, Måtten för detta tangentbord är: Tangentbord B 427mm L 118mm H 21mm Mus L 112mm B 73mm H 38mm

   SebastianNetOnNet 2015-03-25
 • Hej! Det finns en "Fn" knapp mellan Ctrl och Windows knappen precis som på en lapptopp. Men den verkar inte ha någon funktion? // Alen

  Alen123 2014-08-03

  Svar

  • Fn-knappen även kallad Funktions knappen är till för de inbyggda funktionskommandon som kan finnas i ex ditt tangentbord. På vissa tangenter kan du hitta ett tredje tecken, ex en sol, som höjer eller sänker ljusstyrkan på skärmen. Om man använder fn-tangenten och det tecknet kan man alltså styra ljuset på skärmen direkt. Om det inte finns tangenter med ett tredje alternativ beror det på att man inte valt att ha det på just din modell men fn-tangenten är alltid en standard på alla moderna tangentbord.

   Jaken 2014-08-07
  • "Fn" knappen i kombination med en annan knapp utför särskilda kommandon på din dator. Oftast har dessa funktioner samma färg som "Fn" tangenten. Titta omkring på tangentbordet och se om olika symboler (T.ex en halvmåne) finns där. Dessa olika symboler representerar olika funktioner.

   Burchak 2014-10-15
 • Hej! Jag har köpt detta tangentbordet men slarvat bort bluetooth mottagaren, finns det att köpa separat? Eller någon allround variant? Mvh Therese

  rajjsarn 2014-01-30

  Svar

  • Ser tyvärr ut att du får köpa helt ny setup, då Microsoft är ja, Microsoft.

   Nall3 2015-05-03

Teknisk specifikation

Trådlös Ja

Produktbeskrivning

Andersson KDS 1.1

Ett trådlöst ergonomiskt tangentbord medAndersson mus utformad för att ta så liten plats som möjligt. Tangentbordet är i fullstorlek och har Nordisk layout. Att tangentbordet är trådlöst gör det ännu bekvämare, slipp allt trassel med sladdar bakom datorn och korta kablar. 

Trådlös mus

Andersson Den optiska musen som medföljer är också trådlös samt ergonomiskt utformad för att passa perfekt i din hand. Man får tillgång till hela 6 stycken knappar på musen som gör den till ett perfekt verktyg att spela eller arbeta med. Med två knappar på sidan navigerar du enkelt fram och tillbaks i mappar eller på internet och musen är utrustad med både glidytor på undersidan och gummi på ovansidan för bättre glid på musmattan samt bättre grepp i handen. Du kan ställa in musen på 1000, 1500 eller 2000 DPI.

Standby och vakna upp läget

När musen inte kan registrera några klick eller scrollningar i 10 sekunder försätts den i viloläge. Detta för att spara energi. För att börja använda den igen scrolla eller klicka.

Kompatibelt med både Mac OS och Windows

OBS: Musen drivs av två AAA batterier och tangentbordet utav två AAA batterier.