Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

17,3" Full HD-laptop med touch för gamern

Lenovo Y70-70 (80DU0077MT)

  Art.nr: 210783
 • 17,3" 1920x1080 Touch
 • Intel® Core™ I7-4710HQ
 • Minne 16GB 1600MHz
 • Lagring 256GB SSD
 • GeForce GTX 860M 4GB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Om du letar efter en bärbar dator som kommer att leverera den ultimata spel- och multimediaupplevelsen behöver du inte leta längre. Lenovo Y70 har en stor Full HD-skärm med touch, kraftfull grafik och premiumljud för att göra den till alla spelares drömmaskin.

Premiumhögtalare

Njut av livfullt, fördjupat ljud när du lyssnar på musik, spelar eller tittar på video tack vare JBL®-stereohögtalare.

Dolby® Advanced Audio™

Din ljudupplevelse blir bättre än någonsin tack vare Dolby® Advanced Audio™, som gör att din dator kan leverera exakt och tydligt ljud genom de inbyggda högtalarna.

Separat grafikkort

Y70 håller inte igen när det gäller grafikprestanda med alternativ upp till NVIDIA® GTX-860M separat grafik.

Supersnabbt lagringsutrymme

Med en väl tilltagen SSD-hårddisk med 256 GB lagringsutrymme får du otroligt snabb inläsning av program, filer, operativsystem och spel. Dessutom är det strömsnålt och tyst.

AccuType-tangentbord

AccuType-tangentbordet har ett modernt utseende och känsla med plattare, något böjda tangenter som ger högre bekvämlighet och bättre skrivprecision. Välj en modell med bakgrundsbelyst tangentbord för att kunna skriva i miljöer med dåligt ljus.

Bra för videochatt

Håll kontakten med familj, vänner och kollegor via videochatt med den inbyggda 720p HD-webbkameran.

Veriface Pro

Du kan logga in utan att skriva något tack vare Veriface Pro, en programvara för ansiktsigenkänning som använder den integrerade webbkameran för inloggning.

McAfee LiveSafe™ - 30-dagars gratisversion förinstallerad.

Tjänsten McAfee LiveSafe™ skyddar dig mot virus och skadlig programvara. Med den här tjänsten kan du enkelt hantera och övervaka alla enheter i hushållet.

 • Skydd mot virus och onlinehot
 • Skydda ett obegränsat* antal enheter: PC- och Mac-datorer, smarttelefoner och datorplattor
 • Hitta mobila enheter som försvunnit
 • Blockera skräppost och farlig e-post
 • Hindra hackare från att komma åt datorn
 • Enkel hantering

Medföljande version kan utvärderas kostnadsfritt i 30 dagar, och efter det kan man enkelt aktivera den om man vill fortsätta.

Lenovo Lenovo Y70-70 (80DU0077MT) 80DU0077MT Om du letar efter en bärbar dator som kommer att leverera den ultimata spel- och multimediaupplevelsen behöver du inte leta längre. Lenovo Y70 har en stor Full HD-skärm med touch, kraftfull grafik och premiumljud för att göra den till alla spelares drömmaskin.PremiumhögtalareNjut av livfullt, fördjupat ljud när du lyssnar på musik, spelar eller tittar på video tack vare JBL®-stereohögtalare.Dolby® Advanced Audio™Din ljudupplevelse blir bättre än någonsin tack vare Dolby® Advanced Audio™, som gör att din dator kan leverera exakt och tydligt ljud genom de inbyggda högtalarna.Separat grafikkortY70 håller inte igen när det gäller grafikprestanda med alternativ upp till NVIDIA® GTX-860M separat grafik.Supersnabbt lagringsutrymmeMed en väl tilltagen SSD-hårddisk med 256 GB lagringsutrymme får du otroligt snabb inläsning av program, filer, operativsystem och spel. Dessutom är det strömsnålt och tyst.AccuType-tangentbordAccuType-tangentbordet har ett modernt utseende och känsla med plattare, något böjda tangenter som ger högre bekvämlighet och bättre skrivprecision. Välj en modell med bakgrundsbelyst tangentbord för att kunna skriva i miljöer med dåligt ljus.Bra för videochattHåll kontakten med familj, vänner och kollegor via videochatt med den inbyggda 720p HD-webbkameran.Veriface ProDu kan logga in utan att skriva något tack vare Veriface Pro, en programvara för ansiktsigenkänning som använder den integrerade webbkameran för inloggning.McAfee LiveSafe™ - 30-dagars gratisversion förinstallerad.Tjänsten McAfee LiveSafe™ skyddar dig mot virus och skadlig programvara. Med den här tjänsten kan du enkelt hantera och övervaka alla enheter i hushållet. Skydd mot virus och onlinehot Skydda ett obegränsat* antal enheter: PC- och Mac-datorer, smarttelefoner och datorplattor Hitta mobila enheter som försvunnit Blockera skräppost och farlig e-post Hindra hackare från att komma åt datorn Enkel hanteringMedföljande version kan utvärderas kostnadsfritt i 30 dagar, och efter det kan man enkelt aktivera den om man vill fortsätta. 17 tum 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Laptop
 3. 17 tum