Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

13,9" 2-i-1-dator med Intel Core i7-processor och 512GB SSD

Lenovo Yoga 910-13IKB (80VF00MQMX)

  Art.nr: 1006571
 • Intel® Core™ i7-7500U processor
 • 512 GB SSD & 16 GB RAM
 • Metallhölje & klockarmbands-gångjärn
 • 13,9" 4K-pekskärm (3840 x 2160)
 • JBL-stereohögtalare
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laptops för dig som är språng och enkelt vill ta med dig din dator. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Laptops för dig som är språng och enkelt vill ta med dig din dator. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Lenovo Yoga 910-13IKB (80VF00MQMX) är en tunn och bärbar dator med unik design, som gör att du kan arbeta och roa dig med stil. Datorn har ett hölje i metall i ett stycke, och du kan njuta av multimedia med dess mycket skarpa 4K-pekskärm. Yoga 910-13IKB har dessutom utrustats med 7:e Gen. i7-processor, som i kombination med den 512 GB stora SSD-hårddisken kommer ge dig en snabbare och smidigare datorupplevelse. Använd Yoga 910 som en bärbar dator eller som en surfplatta, valet är ditt.

Tålig och briljant

Yoga 910 har ett förstklassigt metallhölje i ett stycke och är lika tålig som tunn. Yoga 910 är endast 14,3 mm tunn och väger bara 1,38 kg, så att det blir enkelt för dig att ha med datorn överallt. 

Det avancerade klockarmbands-gångjärnet ser inte bara imponerande ut, det är dessutom funktionellt. Det är konstruerat för att öppnas smidigt och har tillräckligt med motstånd för att du ska kunna ställa pekskärmen i en vinkel som passar dig. Så att du kan använda Yoga 910 som både pekplatta och bärbar dator.

4K-pekskärm

Yoga 910 har en 4K-pekskärm med minimal ram och visar allt med fantastiskt skärpa. IPS-bildskärmen med vidvinkel gör att du ser alla dina dokument, foton, videor, och webbsidor med enastående upplösning från alla vinklar.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Yoga 910-13IKB är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

7:e generations Intel® Core™ i7-processor

Sjunde generationens Intel® Core™-processorer har verkligen höjt ribban jämfört med tidigare modeller. Med Intel® Core™ i7-processorn fungerar ditt system smartare, så att du kan arbeta mer effektivt.

Hör skillnaden

Lyssna på dina spellistor, videor och filmer i JBL-stereohögtalarna kombinerat med Dolby® Audio Premium. Du får tydligt och skarpt ljud, oavsett volym. Och de dubbla mikrofonerna med brusreduceringsteknik minimerar bakgrundsljudet så att dina vänner inte missar ett enda ord när du videochattar.

Titta även på

(0 st)
 • Intel® Core™ i7-8550U processor
 • 512 GB SSD & 16 GB DDR4
 • Skriv och rita med Lenovo Active Pen 2

17 490:-

Titta även på

(0 st)
 • Intel® Core™ i7-8550U processor
 • 512 GB SSD & 16 GB DDR4
 • Skriv och rita med Lenovo Active Pen 2

17 490:-

Lenovo Lenovo Yoga 910-13IKB (80VF00MQMX) 80VF00MQMX Lenovo Yoga 910-13IKB (80VF00MQMX) är en tunn och bärbar dator med unik design, som gör att du kan arbeta och roa dig med stil. Datorn har ett hölje i metall i ett stycke, och du kan njuta av multimedia med dess mycket skarpa 4K-pekskärm. Yoga 910-13IKB har dessutom utrustats med 7:e Gen. i7-processor, som i kombination med den 512 GB stora SSD-hårddisken kommer ge dig en snabbare och smidigare datorupplevelse. Använd Yoga 910 som en bärbar dator eller som en surfplatta, valet är ditt. Tålig och briljant Yoga 910 har ett förstklassigt metallhölje i ett stycke och är lika tålig som tunn. Yoga 910 är endast 14,3 mm tunn och väger bara 1,38 kg, så att det blir enkelt för dig att ha med datorn överallt.  Det avancerade klockarmbands-gångjärnet ser inte bara imponerande ut, det är dessutom funktionellt. Det är konstruerat för att öppnas smidigt och har tillräckligt med motstånd för att du ska kunna ställa pekskärmen i en vinkel som passar dig. Så att du kan använda Yoga 910 som både pekplatta och bärbar dator. 4K-pekskärm Yoga 910 har en 4K-pekskärm med minimal ram och visar allt med fantastiskt skärpa. IPS-bildskärmen med vidvinkel gör att du ser alla dina dokument, foton, videor, och webbsidor med enastående upplösning från alla vinklar. 512 GB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i Yoga 910-13IKB är på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. 7:e generations Intel® Core™ i7-processor Sjunde generationens Intel® Core™-processorer har verkligen höjt ribban jämfört med tidigare modeller. Med Intel® Core™ i7-processorn fungerar ditt system smartare, så att du kan arbeta mer effektivt. Hör skillnaden Lyssna på dina spellistor, videor och filmer i JBL-stereohögtalarna kombinerat med Dolby® Audio Premium. Du får tydligt och skarpt ljud, oavsett volym. Och de dubbla mikrofonerna med brusreduceringsteknik minimerar bakgrundsljudet så att dina vänner inte missar ett enda ord när du videochattar. 2 in 1 10990 SEK 10990 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Laptop
 3. 2 in 1