Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

11,6" Acer Chromebook med lång batteritid

Acer Chromebook CB3-132-C971

  Art.nr: 1002560
  • Intel® Celeron® N3060 processor
  • 16 GB SSD & 4 GB RAM
  • Ladda ner appar från Google Play
  • Upp till 10 timmar batteritid
  • 11,6" HD-skärm (1366 x 768)

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laptops för dig som är språng och enkelt vill ta med dig din dator. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Laptops för dig som är språng och enkelt vill ta med dig din dator. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Chromebook CB3-132-C971 erbjuder en komplett Chromebook-upplevelse med en skärm på 11,6 tum, en bra utformad design samt att den är enkel att använda både i och utanför klassrummet. Med chromebook CB3-132 får du även tillgång till upp till 10 timmars batteritid. Du får en utmärkt lösning för dagligt datoranvändande eller för studenter som vill ha en sömlös datorupplevelse.

Batteri med lång livslängd

Acer Chromebooks batteri håller upp till 10 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng.

Robust

Tack vare de förstärkta hörnen blir Acer Chromebook inte skadad om den faller i golvet. Den står emot fall från upp till 60 cm utan att skadas. Den har även ett unikt bortledningssystem som snabbt leder bort upp till 330 ml vätska som spills över tangentbordet, så att det inte hinner skada interna delar.

Säker mot tryck och vridningar

Nätstrukturen på insidan av bottnen gör Chromebooks hölje starkt nog att stå emot tryck på upp till 60 kg. Det övre höljet är robust, och är utformat för att skydda datorn från att vridas och deformeras.

Tyst och sval

Den fläktlösa designen håller datorn tyst, smidigt om du befinner dig i ett klassrum eller ett bibliotek där det ska vara tyst, samtidigt som datorn känns sval.

Acer Acer Chromebook CB3-132-C971 NX.G4XED.011 Acer Chromebook CB3-132-C971 erbjuder en komplett Chromebook-upplevelse med en skärm på 11,6 tum, en bra utformad design samt att den är enkel att använda både i och utanför klassrummet. Med chromebook CB3-132 får du även tillgång till upp till 10 timmars batteritid. Du får en utmärkt lösning för dagligt datoranvändande eller för studenter som vill ha en sömlös datorupplevelse. Batteri med lång livslängd Acer Chromebooks batteri håller upp till 10 timmar, så att den alltid är redo för arbete i skolan, hemma eller när du är på språng. Robust Tack vare de förstärkta hörnen blir Acer Chromebook inte skadad om den faller i golvet. Den står emot fall från upp till 60 cm utan att skadas. Den har även ett unikt bortledningssystem som snabbt leder bort upp till 330 ml vätska som spills över tangentbordet, så att det inte hinner skada interna delar. Säker mot tryck och vridningar Nätstrukturen på insidan av bottnen gör Chromebooks hölje starkt nog att stå emot tryck på upp till 60 kg. Det övre höljet är robust, och är utformat för att skydda datorn från att vridas och deformeras. Tyst och sval Den fläktlösa designen håller datorn tyst, smidigt om du befinner dig i ett klassrum eller ett bibliotek där det ska vara tyst, samtidigt som datorn känns sval. Laptop 10 - 13 tum 5 1 3490 SEK 3490 NewCondition PreOrder
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 10 - 13 tum