Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

14" Acer Chromebook med tunn och lätt design

Acer Chromebook CB514-1H-C4VV

  Art.nr: 1005997
  • Intel® Celeron® N3450 processor
  • 32 GB SSD & 4 GB RAM
  • Ladda ner appar från Google Play
  • 14" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Tunn & lätt design (1,5 kg)

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laptops för dig som är språng och enkelt vill ta med dig din dator. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Laptops för dig som är språng och enkelt vill ta med dig din dator. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Acer Chromebook CB514-1H-C4VV är en kompakt och lätt laptop som är enkel att ta med sig, den väger endast 1,5 kg och är 17 mm hög. Detta i kombination med en 14" Full HD-skärm och en Intel Celeron-processor, ser till att du kan utföra dina uppgifter på språng eller slappna av framför en film. Du får dessutom ta del av 32 GB SSD-hårddisk och grafikkortet Intel HD Graphics 500, dessa lämpar sig utmärkt för ett enklare datoranvändande som exempelvis surf, filmvisning och betalning av räkningar.

Acer Chromebook CB514-1H-C4VV levereras med Google Chrome OS. Med detta operativsystemet har du tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store.

14" Full HD-skärm

Acer har satsat stort på att skapa en laptop du länge kommer vilja behålla som tillfredsställer de flesta behov. Med sin Full HD-, IPS-skärm får du inte bara en oerhört skarp bild, men du får även bra möjligheter till bred betraktningsvinkel från alla håll och du slipper tänka på att hamna precis mitt framför din skärm utan du själv väljer vinkeln.

Intel® Celeron® processor

Intel® Celeron® N3450 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben.

Design

Acer Chromebook har en kompakt och stilren design som dessutom är hållbar, vilket gör den perfekt att ta med på affärsresor eller på solsemestern. datorn är som redan nämnt mycket tunn och lätt, den väger endast 1,5 kg och är 17 mm hög.

USB 3.1

USB 3.1 Gen 1 erbjuder snabba dataöverförings-hastigheter, vilket gör det möjligt att överföra en film på 2 GB till en USB-enhet på ca. 2 sekunder. Chromebooken har två stycken USB 3.1 Gen 1-portar och två stycken USB 3.0-portar.

Snabbt WiFi och Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst med WiFi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset.

Acer Acer Chromebook CB514-1H-C4VV NX.H4BED.009 Acer Chromebook CB514-1H-C4VV är en kompakt och lätt laptop som är enkel att ta med sig, den väger endast 1,5 kg och är 17 mm hög. Detta i kombination med en 14" Full HD-skärm och en Intel Celeron-processor, ser till att du kan utföra dina uppgifter på språng eller slappna av framför en film. Du får dessutom ta del av 32 GB SSD-hårddisk och grafikkortet Intel HD Graphics 500, dessa lämpar sig utmärkt för ett enklare datoranvändande som exempelvis surf, filmvisning och betalning av räkningar. Acer Chromebook CB514-1H-C4VV levereras med Google Chrome OS. Med detta operativsystemet har du tillgång till tusentals appar och program via Chrome Web Store. 14" Full HD-skärm Acer har satsat stort på att skapa en laptop du länge kommer vilja behålla som tillfredsställer de flesta behov. Med sin Full HD-, IPS-skärm får du inte bara en oerhört skarp bild, men du får även bra möjligheter till bred betraktningsvinkel från alla håll och du slipper tänka på att hamna precis mitt framför din skärm utan du själv väljer vinkeln. Intel® Celeron® processor Intel® Celeron® N3450 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för appar, titta på filmer eller surfa på webben. Design Acer Chromebook har en kompakt och stilren design som dessutom är hållbar, vilket gör den perfekt att ta med på affärsresor eller på solsemestern. datorn är som redan nämnt mycket tunn och lätt, den väger endast 1,5 kg och är 17 mm hög. USB 3.1 USB 3.1 Gen 1 erbjuder snabba dataöverförings-hastigheter, vilket gör det möjligt att överföra en film på 2 GB till en USB-enhet på ca. 2 sekunder. Chromebooken har två stycken USB 3.1 Gen 1-portar och två stycken USB 3.0-portar. Snabbt WiFi och Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst med WiFi och det med den snabba AC-standarden, som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar, och kan lätt röra dig fritt med datorn i hela hemmet. Bluetooth är smidigt då du vill ansluta externa enheter som exempelvis en datormus eller ett headset. Laptop 14 - 15 tum 4 1 4290 SEK 4290 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum