Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" laptop med AMD A9-processor och mycket lagring

ASUS VivoBook 15 X505BA-EJ124T

  Art.nr: 1002307
  • AMD A9-9420 processor
  • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 6 GB RAM
  • Tunn och lätt design - Endast 1,65 kg
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Bättre bild med ASUS Splendid-teknologi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS X505BA-EJ124T är en utmärkt kombination av elegans och prestanda. ASUS Laptop X505BA är en bärbar Windows 10-dator som drivs av en AMD A9-processor, 6 GB DDR4 RAM-minne samt AMD Radeon R5-grafik. Du får dessutom tillgång till en 128 GB SSD-hårddisk och en 1 TB SATA-hårddisk, vilket ger dig snabba hastigheter och mycket lagring för alla dina filmer, bilder och program. Allt detta gör ASUS Laptop X505BA till den perfekta bärbara datorn för daglig datoranvändning och underhållning.

15,6" Full HD-skärm

På den tunna LED-bakgrundsbelysta skärmen ryms en 15,6-tums  Full HD-skärm, i en ramstorlek som bara är snäppet större än de som vanligtvis används på bärbara 14 tums-datorer. Skärmen passar lika bra för att skriva dokument som att surfa på nätet och kolla på film.

Fantastisk prestanda

ASUS Laptop drivs av processorn AMD A9-9420, med 6 GB DDR4-RAM och R5 -grafik för jämn bild och en fantastisk datorupplevelse. Den har även dual-band 2x2 802.11ac-wifi, för snabb online-prestanda.

Supersnabb SSD

Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. De i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i ASUS Laptop X505BA är på 128 GB som tillsammans med en 1 TB SATA-hårddisk ger dig lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder, musik och filmer.

Förbättrad bild med ASUS Splendid

ASUS Splendids optimeringsteknik erbjuder den allra bästa bilden för alla sorters innehåll. Den har fyra visningslägen som du kommer åt med ett enda klick. Det normala läget är perfekt för dagliga uppgifter, Vivid-läget optimerar kontrasten för att visa fantastiska foton och videor, Eye Care-läget reducerar nivåerna av blått ljus för att minska belastningen på ögonen och det manuella läget gör det möjligt för anpassade färgjusteringar.

Tunnare och lättare

ASUS Laptop X505BA  är tunnare och lättare än någonsin, med en mycket tunn profil på endast 20,35 mm och en vikt på bara 1,68 kilo. Det är en vardaglig bärbar dator, men med vikten och de kompakta måtten som behövs för den aktiva människan.

Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

ASUS ASUS VivoBook 15 X505BA-EJ124T 90NB0G14-M01880 ASUS X505BA-EJ124T är en utmärkt kombination av elegans och prestanda. ASUS Laptop X505BA är en bärbar Windows 10-dator som drivs av en AMD A9-processor, 6 GB DDR4 RAM-minne samt AMD Radeon R5-grafik. Du får dessutom tillgång till en 128 GB SSD-hårddisk och en 1 TB SATA-hårddisk, vilket ger dig snabba hastigheter och mycket lagring för alla dina filmer, bilder och program. Allt detta gör ASUS Laptop X505BA till den perfekta bärbara datorn för daglig datoranvändning och underhållning. 15,6" Full HD-skärm På den tunna LED-bakgrundsbelysta skärmen ryms en 15,6-tums  Full HD-skärm, i en ramstorlek som bara är snäppet större än de som vanligtvis används på bärbara 14 tums-datorer. Skärmen passar lika bra för att skriva dokument som att surfa på nätet och kolla på film. Fantastisk prestanda ASUS Laptop drivs av processorn AMD A9-9420, med 6 GB DDR4-RAM och R5 -grafik för jämn bild och en fantastisk datorupplevelse. Den har även dual-band 2x2 802.11ac-wifi, för snabb online-prestanda. Supersnabb SSD Med en SSD startar datorn och Windows betydligt snabbare. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring. De i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. De är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-disken i ASUS Laptop X505BA är på 128 GB som tillsammans med en 1 TB SATA-hårddisk ger dig lagringsutrymme för program, appar, dokument, bilder, musik och filmer. Förbättrad bild med ASUS Splendid ASUS Splendids optimeringsteknik erbjuder den allra bästa bilden för alla sorters innehåll. Den har fyra visningslägen som du kommer åt med ett enda klick. Det normala läget är perfekt för dagliga uppgifter, Vivid-läget optimerar kontrasten för att visa fantastiska foton och videor, Eye Care-läget reducerar nivåerna av blått ljus för att minska belastningen på ögonen och det manuella läget gör det möjligt för anpassade färgjusteringar. Tunnare och lättare ASUS Laptop X505BA  är tunnare och lättare än någonsin, med en mycket tunn profil på endast 20,35 mm och en vikt på bara 1,68 kilo. Det är en vardaglig bärbar dator, men med vikten och de kompakta måtten som behövs för den aktiva människan. Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. Laptop 14 - 15 tum 4 2 5490 SEK 5490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum