Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" laptop med AMD A10 processor och DVD-brännare

HP Notebook 15-bw060no

  Art.nr: 1002828
  • AMD A10-9620P processor
  • 128 GB SSD & 8 GB RAM
  • Upp till 11 timmar batteritid*
  • 15,6" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Inbyggd DVD-brännare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Notebook 15-bw060no är en pålitlig och mångsidig laptop för de flesta tänkbara behov. Du får bland annat tillgång till processorn AMD A10 9620P som tillsammans med en 128 GB stor SSD-hårddisk kommer ge dig en snabb datorupplevelse, utan långa väntetider. Datorn är även utrustad med en 15,6" Full HD-skärm, 8 GB DDR4 RAM-minne och AMD Radeon R5-grafik. Tillförlitlig prestanda för dagligt användande.

AMD A10-processor

Du får den blixtsnabba hastighet du behöver för att fixa alla dina dagliga uppgifter. Med den kraftfulla prestandan kan du arbeta med flera program samtidigt, och spela dina spel utan att det saktar ner för mycket.

15,6" Full HD-skärm

Den 15,6" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen.

Trådlösa anslutningar

Om du vill slippa nätverkskabeln kan du ansluta snabbt och enkelt till olika nätverk trådlöst med WiFi, även om du enkelt kan ansluta till internet med vanlig ethernet-kabel också. Du ansluter även enheter smidigt med Bluetooth 4.0 direkt till din laptop som exempelvis smartphone, datormus eller hörlurar.

HP CoolSense

HP Notebook 15 använder sig av HP's egna CoolSense-teknologi som håller datorn sval så att du kan jobba behagligare under längre perioder.

8 GB DDR4 RAM-minne

DDR4 är framtiden för RAM-minne, utformad att köras effektivare och mer tillförlitligt vid snabbare hastigheter. Högre bandbredd ger en prestandaökning för allt från flerprogramskörning till spelande. Notebook 15-bw060no kommer med 8 GB minne som arbetar för en så bra datorupplevelse som möjligt.

Populära Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

Uppskattad batteritid för Windows 10 baseras på Windows 10/MobileMark®- benchmarking från 2014. Batteritiden varierar på grund av olika faktorer, bland annat produktmodell, konfiguration, inlästa program, funktioner, användning, trådlös funktion och energihanteringsinställningar. Batteriets maxkapacitet minskar naturligt ju längre det används. Mer information finns på www.bapco.com.

HP HP Notebook 15-bw060no 3FY00EA#UUW HP Notebook 15-bw060no är en pålitlig och mångsidig laptop för de flesta tänkbara behov. Du får bland annat tillgång till processorn AMD A10 9620P som tillsammans med en 128 GB stor SSD-hårddisk kommer ge dig en snabb datorupplevelse, utan långa väntetider. Datorn är även utrustad med en 15,6" Full HD-skärm, 8 GB DDR4 RAM-minne och AMD Radeon R5-grafik. Tillförlitlig prestanda för dagligt användande. AMD A10-processor Du får den blixtsnabba hastighet du behöver för att fixa alla dina dagliga uppgifter. Med den kraftfulla prestandan kan du arbeta med flera program samtidigt, och spela dina spel utan att det saktar ner för mycket. 15,6" Full HD-skärm Den 15,6" stora bildskärmen baserad på WLED-bakgrundsbelyst teknik ger dig ökad ljusstyrka, mer levande färger och ökad kontrast med snabbare upptända pixlar. Allt för att ge dig rätt förutsättningar att arbeta eller roa dig oavsett miljö och få en trivsam realistisk återgivning från skärmen. Trådlösa anslutningar Om du vill slippa nätverkskabeln kan du ansluta snabbt och enkelt till olika nätverk trådlöst med WiFi, även om du enkelt kan ansluta till internet med vanlig ethernet-kabel också. Du ansluter även enheter smidigt med Bluetooth 4.0 direkt till din laptop som exempelvis smartphone, datormus eller hörlurar. HP CoolSense HP Notebook 15 använder sig av HP's egna CoolSense-teknologi som håller datorn sval så att du kan jobba behagligare under längre perioder. 8 GB DDR4 RAM-minne DDR4 är framtiden för RAM-minne, utformad att köras effektivare och mer tillförlitligt vid snabbare hastigheter. Högre bandbredd ger en prestandaökning för allt från flerprogramskörning till spelande. Notebook 15-bw060no kommer med 8 GB minne som arbetar för en så bra datorupplevelse som möjligt. Populära Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. * Uppskattad batteritid för Windows 10 baseras på Windows 10/MobileMark®- benchmarking från 2014. Batteritiden varierar på grund av olika faktorer, bland annat produktmodell, konfiguration, inlästa program, funktioner, användning, trådlös funktion och energihanteringsinställningar. Batteriets maxkapacitet minskar naturligt ju längre det används. Mer information finns på www.bapco.com. Laptop 14 - 15 tum 2,8 4 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum