Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6" 2-i-1 laptop med Intel Core i7 och GTX 1050 Ti-grafik

HP Spectre 15-df0004no (5GV69EA#UUW)

  Art.nr: 1006919
  • Intel® Core™ i7-8750H processor
  • 1 TB SSD & 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti - 4 GB
  • 15,6" 4K-pekskärm (3840 x 2160)
  • Kraftfullt batteri - upp till 17,5 timmar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laptops som passar bra för kreativt skapande och produktivt arbete. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


Laptops som passar bra för kreativt skapande och produktivt arbete. Med hjälp av vår laptopguide får du hjälp att hitta rätt dator som passar dig och dina behöv. Läs mer >


HP Spectre är en snabb, bärbar dator som har utformats för omvandlas efter dina behov. Tack vare dess 15,6"-pekskärm med Ultra HD 4K (3840 x 2160), får du möjligheten att använda datorn som en kraftfullare surfplatta. Redigera 4K-videor och hantera större programvaror, var du än är. Med en unik, exklusiv design och 8:e generationens i7-processor får du den kraft du behöver för alla typer av uppgifter.

8:e gen. Intel Core i7-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8750H är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller skapa ditt eget.

1 TB SSD-hårddisk

Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar program mycket snabbare än en mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i HP Spectre är på hela 1 TB vilket ger dig mycket lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik.

Elegant, slipad design

Precisionsdesignad metall ger en snygg, slipad look. Den vinklade designen är både snygg och funktionell i ett kompakt format. Jobba på som vanligt även i rum med svag belysning eller under nattflygningar. Tack vare det upplysta tangentbordet kan du enkelt fortsätta skriva.

Batteritid & grafikkort

6-cells litiumjonbatteriet ger liv åt din HP Spectre i upp till 17,5 timmar, så att du kan fortsätta använda din dator oavsett vart du än är på väg.

NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti-grafik betyder att du kan uppleva spelen på det sätt som de var menade att upplevas. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

15,6" Ultra HD 4K-pekskärm

Med datorns 15,6" Ultra HD 4K-pekskärm får du en större skärm i en mindre ram. Reptåligt Corning® Gorilla® Glass NBT™ minskar risken för oavsiktliga skador, ta del av starkare och mer hållbart skydd än de flesta andra skärmar. Och illustrera de allra finaste detaljerna.

16 GB DDR4 RAM-minne

HP Spectre är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

Säkerhet i en egen klass

Med HP Spectre har du tillgång till förbättrade säkerhetsfunktioner som har utformats för att skydda din integritet. Med allt från inbyggd IR-kamera, fingeravtrycksläsare och kamera med avstängningsknapp för en säker datorinteraktion.

HP HP Spectre 15-df0004no (5GV69EA#UUW) 5GV69EA#UUW HP Spectre är en snabb, bärbar dator som har utformats för omvandlas efter dina behov. Tack vare dess 15,6"-pekskärm med Ultra HD 4K (3840 x 2160), får du möjligheten att använda datorn som en kraftfullare surfplatta. Redigera 4K-videor och hantera större programvaror, var du än är. Med en unik, exklusiv design och 8:e generationens i7-processor får du den kraft du behöver för alla typer av uppgifter. 8:e gen. Intel Core i7-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i7-8750H är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en bärbar dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller skapa ditt eget. 1 TB SSD-hårddisk Hårddisken i datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar program mycket snabbare än en mekanisk hårddisk. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer, vilket är extra bra i bärbara datorer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. Hårddisken i HP Spectre är på hela 1 TB vilket ger dig mycket lagringsutrymme för dokument, program, bilder och musik. Elegant, slipad design Precisionsdesignad metall ger en snygg, slipad look. Den vinklade designen är både snygg och funktionell i ett kompakt format. Jobba på som vanligt även i rum med svag belysning eller under nattflygningar. Tack vare det upplysta tangentbordet kan du enkelt fortsätta skriva. Batteritid & grafikkort 6-cells litiumjonbatteriet ger liv åt din HP Spectre i upp till 17,5 timmar, så att du kan fortsätta använda din dator oavsett vart du än är på väg.NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti-grafik betyder att du kan uppleva spelen på det sätt som de var menade att upplevas. 4 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. 15,6" Ultra HD 4K-pekskärm Med datorns 15,6" Ultra HD 4K-pekskärm får du en större skärm i en mindre ram. Reptåligt Corning® Gorilla® Glass NBT™ minskar risken för oavsiktliga skador, ta del av starkare och mer hållbart skydd än de flesta andra skärmar. Och illustrera de allra finaste detaljerna. 16 GB DDR4 RAM-minne HP Spectre är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa en snabbare datorupplevelse. Säkerhet i en egen klass Med HP Spectre har du tillgång till förbättrade säkerhetsfunktioner som har utformats för att skydda din integritet. Med allt från inbyggd IR-kamera, fingeravtrycksläsare och kamera med avstängningsknapp för en säker datorinteraktion. Laptop 14 - 15 tum 22990 SEK 22990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 15 tum