Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Babyvakt med tvåvägskommunikation

Philips SCD505   Art.nr: 176011

 • Indikator för låg batterinivå
 • Volymkontroll
 • ECO-läge
 • Ljudnivålampor
 • Indikering vid batteriladdning

Recensioner

Snittbetyg
(19 st)

 • Helloww 2015-04-07

  Inte så nöjd

  Skit nöjd med den från början, mega plus att Det fanns vaggvisor. Snygg design på dem. Men efter ett tag så sluta dem bara fungera så trodde det var något fel på den bara så drog in och bytte in och fick nya av samma modell. Samma sak hände så fick köpa en annan modell då vi inte orka böka vidare. Rekommenderar men vi hade nog bara otur.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
 • CissiE 2014-10-29

  Väldigt Prisvärd!

  Väldigt prisvärd babyvakt, såg att någon hade klagat på volymen men jag tycker att den är perfekt, eftersom den sänder hela tiden så vill man inte ha för hög volym så man hör bakgrundsljuden så mycket, men man hör ändå när barnet andas och rör på sig. Tycker att batterierna håller väldigt länge, det enda jag saknar där är att "barn"delen också skulle ladda batterierna när man kopplar in den med kabel. Väldigt lätt använd, tycker mycket om att den visar med blinkande lampor om och hur mycket det låter. Stort plus är också att känslighet och volym ställs in på föräldradelen så man slipper störa barnet.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Robbie666 2014-10-01

  Otroligt bra!

  Otroligt imponerad av denna. Man hör minsta lilla knäpp. Ingen risk man missar att barnen skulle ligga vakna när man har denna. Mycket prisvärd & smidig!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Nojl 2014-09-29

  Bra Babyvakt

  Fungerar klockrent. Helt ok Ljud. Bra känslighet. Många nivåer.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Chrida 2014-07-28

  Precis vad man behöver

  Hur har man kunnat vara utan denna lilla apparat? Den har verkligen uppfyllt ens krav, önskemål och underlättat vardagen med att man inte behöver springa och kolla till, var och varannan minut. Vi är mycket nöjda med vårt köp och den rekommenderas varmt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.

Frågor & svar

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Funktioner
Display Nej
Skärmteknik -
Belysning Ja
Batterityp AA/ LR06
Indikerar låg batterinivå Ja
Räckvidd (Inomhus) 50meter
Räckvidd (Utomhus) 330meter
Övrigt
Medföljande tillbehör Batterier, nätadapter, snabbstartguide, användarhandbok, halsrem, laddningsenhet för föräldraenhet

Produktbeskrivning

Babyvakt - Philips SCD505


Babyvakt med ECO-mode. Med hjälp av denna teknik minskar du energiförbrukningen och strålningen. Spara både el och skydda ditt barn från strålning. Denna enhet är väldigt enkel och användarvänlig. Du behöver ej krångla med någon installation för att få igång enheten. Babyvakten är redo för användning redan när du packar upp den. Du behöver bara ansluta och starta babyvakten.
 

Lugnande melodier

Babyvakten har även en fjärrstyrd lampa och en funktion som ger ifrån sig lugnande melodier. Allt för att ditt barn ska få en så bra sömn som möjligt samtidigt som du i lugn och ro har full kontroll på ditt barn.
 

Bra räckvidd

Med din batteridrivna föräldraenhet kan du ha kontakt med ditt barn. Upp till 50 meter inomhus och 330 meter utomhus kan du använda denna enhet. Perfekt om barnrummet ligger på andra sidan huset och det är en bit ifrån sängkammaren.
 

Indikatorer för låg batterinivå

För att du ska kunna känna dig trygg har enheten en indikator som påminner dig om när batteriet börjar bli svagt på föräldraenheten. Perfekt för dig som vill ha full kontroll och känna dig trygg och säker.