Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

En lysande skrivupplevelse – dag som natt

Logitech Wireless Illuminated K800

  Art.nr: 156666
 • Trådlöst
 • Bakgrundsbelyst
 • Lågprofilstangentbord
 • Uppladdningsbart

Recensioner

Snittbetyg
(18 st)

 • MioLambo 2015-06-10

  Superkvalitet

  Händerna glider verkligen över detta tangentbord.
  Hade mitt förra (sånt med stora knappar) i över 10 år och letade länge innan jag valde detta eftersom det passar designen på min nya dator. 2 år har jag letat efter tangentbord och letat länge i affären. Men inte hittat vad jag söker. Det tog 10 sekunder så var jag såld på detta. Är verkligen nöjd. Gillar inte tangentbord på bärbara. Dessa knappar kan tryckas ner mer än vanliga tangenter. Jag skriver dubbelt så snabbt. Det är bra helt enkelt. Gedigen kvalitet. Bra batteritid.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • allaupptagna 2015-04-29

  Bekvämt men något tröga tangenter

  Jag ville ha ett trådlöst tangentbord med bakgrundsbelysning och då fanns inte så rasande mycket att välja på. Det här var dessutom slimmat och fick generellt positiva recensioner. Tangentbordet är bra, även om jag tycker att tangenterna är något för tröga för att kunna skriva riktigt snabbt på det.Jag vill inte behöva göra mycket mer än nudda tangenterna, här får jag ta i mer än så. Men om man inte ska skriva supermycket så funkar det bra. Batteritiden verkar bra.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • rolar 2014-11-05

  Logitech - De enda som gör bra tangentbord

  Jag har avverkat ett otal tangentbord på mitt jobb. Men privat är det Logitech som gäller. De gör kvalitetsprodukter och detta tgb är inget undantag. Bra knappar, bra känsla och bra med lysande tangenter. Trots lysande tangenter så är det extremt lång batteritid, batterier är inbyggt och laddas via micro-usb. Laddningen tar ett par timmar och jag ladde detta när jag köpte det för tre veckor sedan och ännu så har det 3 av 3 staplar på batteriindikatorn. Via funktionsknapp så kan man ändra ljusstyrka, starta miniräknare, höja/sänka ljudet, söka, gå till startsida, öppna e-postklienten m.m.

  Ett bra tangentbord, fullt i klass med mitt föra, Logitech DiNovo edge som när det var nytt kostade 1700kr detta kostar 800kr och kan anses lite dyrt, men det kommer att hålla många år....

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • EagleLord 2014-10-13

  Användbart, trådlöst med lång batteritid!!!

  Jag köpte ett illuminated k800 för dryga 2 år sedan men sedan en trave böcker trillat från en hylla och förstört div tangenter var jag tvungen att köpa ett nytt tangentbord....
  Jag tittade inte ens på på andra tangentbord.

  Jag gjorde en snabb sökning på nätet och inget fanns spontant som motsvarade k800 så jag fick leta lite efter ett likadant då et par nya modeller tagit över lagerplats från K800.

  Batteri tid minst 1 vecka snarare 2 med flitigt användande dock om man sitter långt från mottagare (dvs usb) drar den mer ström och tid förkortas avsevärt.
  Jag sitter normalt på 1/2-1m avstånd mellan tangentbord och usb. vid 3m avstånd ökar energi åtgång och halverar minst batteritid.
  SharePoint 2013-->/Eagle

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Brittmarie 2014-09-02

  Ett bra köp...bästa jag haft.

  Kan rekommendera detta tangentbord. Låga lättryckta tangenter . ljudreglage och flera andra snabbtangenter.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Trådlös Ja

Produktbeskrivning

Logitech® Wireless Illuminated Keyboard K800 är ett bakgrundsbelyst och lågprofils tangetbord. Tangentera är tysta och bekväma att skriva på.

Logitech K800 är uppladningsbart via micro USB-kabel. Trådlöst med hjälp av USB mottagare.

Systemkrav

 • Windows Vista® eller Windows® 7
 • Ledig USB-port
 

Paketets innehåll

 • Tangentbord
 • Logitech® Unifying-mottagare
 • Mikro-USB-laddningskabel
 • Förlängningssladd till mottagaren
 • Bruksanvisning
 • Svensk tangentlayout
Logitech Logitech Wireless Illuminated K800 Logitech® Wireless Illuminated Keyboard K800 är ett bakgrundsbelyst och lågprofils tangetbord. Tangentera är tysta och bekväma att skriva på.Logitech K800 är uppladningsbart via micro USB-kabel. Trådlöst med hjälp av USB mottagare.Systemkrav Windows Vista® eller Windows® 7 Ledig USB-port Paketets innehåll Tangentbord Logitech® Unifying-mottagare Mikro-USB-laddningskabel Förlängningssladd till mottagaren Bruksanvisning Svensk tangentlayout Tangentbord 4,2 18 889,0000 new InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Mus & Tangentbord
 3. Tangentbord