Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Elegant trådlöst tangentbord med multi-touch!

Logitech Wireless Touch Keyboard K400r - Black

  Art.nr: 160387
 • Trådlöst tangentbord
 • Fungerar perfekt till Smart TV
 • 3,5" pekplatta med multi-touch teknik
 • Mediatangenter
 • Upp till 12 månaders batteritid

Recensioner

Snittbetyg
(106 st)

 • kungfuu2 2016-05-03

  Mycket bra, men med vissa brister

  Generellt en mycket bra produkt med bra räckvidd och kvalitetskänsla. Programvaran är dock lite buggig och det är svårt att stänga av klick genom att slå på musplattan vilket gör att det är lätt att klicka oavsiktligt. Återkommer hos mig för varje omstart av datorn.
  För den som använder F1-10 och andra mindre vanliga tangenter är det lite pilligt då det kräver extra knapptryck. För vanligt bruk och som HTPC-tangentbord är det mycket bra.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • UlfW 2016-03-23

  Undvik om du använder höger shift-tangent mycket

  Jag köpte den för att ha till min Raspberry Pi, och gillar egentligen allt utom höger shift-tangent. Den är alldeles för liten och svår att hitta när man skriver. Det har blivit många feltryck på uppåtpil istället för shift. Mycket irriterande, men i övrigt bra, som sagt.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • mawes 2016-02-06

  Logitech K400

  Köpte på rea för 199:- Bästa köpet i mitt liv... Funkar kanon till min nVidia Shield. Touch-paden funkar klockrent.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Katene 2016-01-27

  Lite dålig precision i musplattan

  Kommer inte riktigt överens med musplattan, lite dålig precision och väääldigt känslig vid klick. Alla knapparna bra. Helt klart värt pengarna som extra till tv-datorn. Känns lätt men ändå stabil att hålla i.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • kv57 2016-01-26

  Elegant trådlöst tangentbord

  Jag är helnöjd till det billiga priset Och ska rekommendera den vidare
  ja tycker om tangentbord

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Melvis64 2016-05-10
  Avbryt
 • wojtek 2016-02-06
  Avbryt

  Svar

  • Tangentbordet fungerar på de flesta TV apparater. Det finns tyvärr ingen lista att utgå från. Men testa och lämna tillbaka om det inte fungerar

   PerPer 2016-02-19
 • Hej! Jag undrar om det är möjligt att koppla tangentbordet direkt till smart TVn (LG 43UF640V) och använda som/istället för "fjärrkontroll" eller måste den gå via en dator? Mvh Johanna

  Jibbe 2016-01-03
  Avbryt

  Svar

  • Tangentbordet fungerar på de flesta TV apparater. Det finns tyvärr ingen lista att utgå från. Men testa och lämna tillbaka om det inte fungerar

   PerPer 2016-02-19
 • uleh 2015-12-25
  Avbryt

  Svar

  • Tangentbordet fungerar på de flesta TV apparater. Det finns tyvärr ingen lista att utgå från. Men testa och lämna tillbaka om det inte fungerar

   PerPer 2016-02-19
 • REVONAH 2015-06-13
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Den passar även till Sonys Smart-TV. //Henrik

   HenrikJ 2015-06-15

Teknisk specifikation

Trådlös Ja

Produktbeskrivning

Logitech K400 är ett trådlöst tangentbord som lämpar sig perfekt för att styra din mediadator. Du behöver aldrig mer ställa dig upp för att göra alla dom där små simpla, irriterande sakerna som att hitta den perfekta volymen, pausa eller spela filmen eller byta spår på Spotify. Med en imponerande trådlös räckvidd på 10 meter kan du sitta bekvämt i soffan och enkelt få ut all funktionalitet ett vanligt tangentbord har samtidigt som du slipper musen i och med den inbyggda pekplattan, som också har stöd för multi-touch. Med en batteritid upp till 12 månader slipper du också att byta batterier regelbundet.

Styr din Smart TV med enkelhet

Med hjälp av ett tangentbord och styrplatta i samma enhet, blir det busenkelt att styra dina appar i Smart TV:n, göra statusuppdateringar på Facebook. Helt enkelt, få ut så mycket av användarupplevelsen så möjligt.


Trådlöst när det är som bäst.

Med en trådlös räckvidd på hela 10 meter styr du lätt din smart-TV, bärbara dator eller HTPC från soffan. Höj volymen på din favoritvideo från YouTube, pausa ett bildspel, surfa på dina favorit hemsidor, chatta, eller byt spår på Spotify. Allt direkt från tangentbordet, bekvämt och enkelt.
 

Elegant, minimalistiskt. Perfekt.

Detta ultratunna, kompakta tangentbord har låga och välplacerade tangenter som är både tysta och bekväma att skriva på. När du inte använder det gör det sig perfekt på soffbordet med sina snygga rundade kanter och eleganta design.
 

Multi-touch - bättre blir det inte.

Du klarar dig utmärkt med endast tangentbordet. Med den inbyggda multi-touch-pekplattan på 3,5 tum navigerar du utan problem på dina favorithemsidor, utan att muspekaren hackar eller krånglar. Självklart fungerar den tillsammans med nya och fräscha Windows 8.
 

Smidigt och innovativt.

Sätt i den lilla Logitech® Unifying-mottagaren i din bärbara dator eller HTPC och glöm bort den. Det räcker med denna lilla mottagaren för att du ska kunna parkoppla tangentbordet med din dator. Du lägger enkelt till, eller tar bort, andra enheter med hjälp av medföljande programvara. Du får bekväm och avancerad trådlös 2,4 GHz-teknik utan krångel.
 

Oroa dig inte, den sviker dig inte.

Du kan använda tangentbordet i ett år utan att behöva krångla med byte av batterier. Med ett smart på/av-reglage kan du spara ström när du inte använder tangentbordet.

Titta även på

Logitech K400 Plus Dark Grey
(0 st)
 • Surfa på din TV
 • Pekplatta och snabbknappar
 • Upp till 18 månaders batteritid

419:-

Logitech Logitech Wireless Touch Keyboard K400r - Black Logitech K400 är ett trådlöst tangentbord som lämpar sig perfekt för att styra din mediadator. Du behöver aldrig mer ställa dig upp för att göra alla dom där små simpla, irriterande sakerna som att hitta den perfekta volymen, pausa eller spela filmen eller byta spår på Spotify. Med en imponerande trådlös räckvidd på 10 meter kan du sitta bekvämt i soffan och enkelt få ut all funktionalitet ett vanligt tangentbord har samtidigt som du slipper musen i och med den inbyggda pekplattan, som också har stöd för multi-touch. Med en batteritid upp till 12 månader slipper du också att byta batterier regelbundet.Styr din Smart TV med enkelhetMed hjälp av ett tangentbord och styrplatta i samma enhet, blir det busenkelt att styra dina appar i Smart TV:n, göra statusuppdateringar på Facebook. Helt enkelt, få ut så mycket av användarupplevelsen så möjligt.Trådlöst när det är som bäst.Med en trådlös räckvidd på hela 10 meter styr du lätt din smart-TV, bärbara dator eller HTPC från soffan. Höj volymen på din favoritvideo från YouTube, pausa ett bildspel, surfa på dina favorit hemsidor, chatta, eller byt spår på Spotify. Allt direkt från tangentbordet, bekvämt och enkelt. Elegant, minimalistiskt. Perfekt.Detta ultratunna, kompakta tangentbord har låga och välplacerade tangenter som är både tysta och bekväma att skriva på. När du inte använder det gör det sig perfekt på soffbordet med sina snygga rundade kanter och eleganta design. Multi-touch - bättre blir det inte.Du klarar dig utmärkt med endast tangentbordet. Med den inbyggda multi-touch-pekplattan på 3,5 tum navigerar du utan problem på dina favorithemsidor, utan att muspekaren hackar eller krånglar. Självklart fungerar den tillsammans med nya och fräscha Windows 8. Smidigt och innovativt.Sätt i den lilla Logitech® Unifying-mottagaren i din bärbara dator eller HTPC och glöm bort den. Det räcker med denna lilla mottagaren för att du ska kunna parkoppla tangentbordet med din dator. Du lägger enkelt till, eller tar bort, andra enheter med hjälp av medföljande programvara. Du får bekväm och avancerad trådlös 2,4 GHz-teknik utan krångel. Oroa dig inte, den sviker dig inte.Du kan använda tangentbordet i ett år utan att behöva krångla med byte av batterier. Med ett smart på/av-reglage kan du spara ström när du inte använder tangentbordet. Tangentbord 4,4 106 299,0000 new InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Mus & Tangentbord
 3. Tangentbord