Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Paket med trådlöst tangentbord och mus

Andersson KDS 1.1

  Art.nr: 174491
 • Trådlöst tangentbord
 • Trådlös optisk mus i ergonomisk design
 • Mus med 6st snabbknappar
 • Nano-mottagare
 • Räckvidd på 10 meter
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Andersson 10 pcs AAA Alkaline battery
(9 st)

Högkvalitativa batterier med mycket lång livslängd. Perfekt för energikrävande enheter tack vare sin styrka. AAA/LR3 storlek 1,5V. Levereras i 10-pack.

20:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(38 st)

 • Spacebyme 2016-08-06

  Får vad man betalar för

  Pil ner tangenten hänger sig konstant. Musen funkar när den känner för det. Lämnas tillbaks så snabbt jag bara kan...

  Eller
  Avbryt
 • JohnE2016 2016-02-16

  Bra produkt

  Jag tycker om tangentbordet och musen, enda felet är att entertangenten inte är lite större.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jonne 2015-10-02

  Går sönder lätt

  Jag har ägd två stycken av dessa och mellanslagsknappen har trillat av båda gångerna. Usel kvalité på tangentbordet, däremot är musen bra!

  Eller
  Avbryt
 • cordant 2015-09-20

  riktigt dåligt

  kortfattat så skulle jag inte kunna rekomdera denna produkt till min värsta fiende, köp istället det billigaste från Logitech som fungerar mycket bättre.

  Eller
  Avbryt
 • Niklas9000 2015-09-07

  Uselt

  Tagentbordet känns taskigt, är riktigt plastigt och dåligt rekomendar ej detta paket

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hur stor är den? Ligger den på 459x150x15 eller hur ligger den på den fronten

  2015-02-24
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Måtten för detta tangentbord är: Tangentbord B 427mm L 118mm H 21mm Mus L 112mm B 73mm H 38mm

   SebastianNetOnNet 2015-03-25
 • Hej! Det finns en "Fn" knapp mellan Ctrl och Windows knappen precis som på en lapptopp. Men den verkar inte ha någon funktion? // Alen

  Alen123 2014-08-03
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Fn-knappen även kallad Funktions knappen är till för de inbyggda funktionskommandon som kan finnas i ex ditt tangentbord. På vissa tangenter kan du hitta ett tredje tecken, ex en sol, som höjer eller sänker ljusstyrkan på skärmen. Om man använder fn-tangenten och det tecknet kan man alltså styra ljuset på skärmen direkt. Om det inte finns tangenter med ett tredje alternativ beror det på att man inte valt att ha det på just din modell men fn-tangenten är alltid en standard på alla moderna tangentbord.

   Jaken 2014-08-07
  • "Fn" knappen i kombination med en annan knapp utför särskilda kommandon på din dator. Oftast har dessa funktioner samma färg som "Fn" tangenten. Titta omkring på tangentbordet och se om olika symboler (T.ex en halvmåne) finns där. Dessa olika symboler representerar olika funktioner.

   Burchak 2014-10-15
 • Hej! Jag har köpt detta tangentbordet men slarvat bort bluetooth mottagaren, finns det att köpa separat? Eller någon allround variant? Mvh Therese

  rajjsarn 2014-01-30
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ser tyvärr ut att du får köpa helt ny setup, då Microsoft är ja, Microsoft.

   Nall3 2015-05-03
  • vet att svararväldigt sent, men iom såg ej helt korrekt svar i dessa 2 svar. Antar ju att "fn" knapp borde vara samma som på ett avmina tb..o jag måste trycka "fn" sedan följt av valfri F1-F12 tangent..fungerar ej utan först fn knappen. Hoppas nån i framtiden kanske blir hälpt :)

   Akorahill 2015-10-25

Teknisk specifikation

Trådlös Ja

Produktbeskrivning

Andersson KDS 1.1

Trådlös tangentbord och mus

Ett trådlöst ergonomiskt tangentbord med mus utformad för att ta så liten plats som möjligt. Tangentbordet är i fullstorlek och har Nordisk layout. Att tangentbordet är trådlöst gör det ännu bekvämare, slipp allt trassel med sladdar bakom datorn och korta kablar. 

Trådlös mus

 Den optiska musen som medföljer är också trådlös samt ergonomiskt utformad för att passa perfekt i din hand. Man får tillgång till hela 6 stycken knappar på musen som gör den till ett perfekt verktyg att spela eller arbeta med. Med två knappar på sidan navigerar du enkelt fram och tillbaks i mappar eller på internet och musen är utrustad med både glidytor på undersidan och gummi på ovansidan för bättre glid på musmattan samt bättre grepp i handen. Du kan ställa in musen på 1000, 1500 eller 2000 DPI.

Standby och vakna upp läget

När musen inte kan registrera några klick eller scrollningar i 10 sekunder försätts den i viloläge. Detta för att spara energi. För att börja använda den igen scrolla eller klicka.

Kompatibelt med både Mac OS och Windows

OBS: Musen drivs av två AAA batterier och tangentbordet utav två AAA batterier.

Komplettera ditt köp

Andersson 10 pcs AAA Alkaline battery
(9 st)

Högkvalitativa batterier med mycket lång livslängd. Perfekt för energikrävande enheter tack vare sin styrka. AAA/LR3 storlek 1,5V. Levereras i 10-pack.

20:-

Titta även på

Andersson KDS 2.1
(17 st)
 • Trådlöst tangentbord med 9 snabbknappar
 • Ergonomisk design
 • Upp till 10 meter räckvidd

399:-

Andersson Andersson KDS 1.1 KDS1.1 Andersson KDS 1.1 Trådlös tangentbord och mus Ett trådlöst ergonomiskt tangentbord med mus utformad för att ta så liten plats som möjligt. Tangentbordet är i fullstorlek och har Nordisk layout. Att tangentbordet är trådlöst gör det ännu bekvämare, slipp allt trassel med sladdar bakom datorn och korta kablar.  Trådlös mus  Den optiska musen som medföljer är också trådlös samt ergonomiskt utformad för att passa perfekt i din hand. Man får tillgång till hela 6 stycken knappar på musen som gör den till ett perfekt verktyg att spela eller arbeta med. Med två knappar på sidan navigerar du enkelt fram och tillbaks i mappar eller på internet och musen är utrustad med både glidytor på undersidan och gummi på ovansidan för bättre glid på musmattan samt bättre grepp i handen. Du kan ställa in musen på 1000, 1500 eller 2000 DPI. Standby och vakna upp läget När musen inte kan registrera några klick eller scrollningar i 10 sekunder försätts den i viloläge. Detta för att spara energi. För att börja använda den igen scrolla eller klicka. Kompatibelt med både Mac OS och WindowsOBS: Musen drivs av två AAA batterier och tangentbordet utav två AAA batterier. Tangentbord & Mus 3,3 38 279 SEK 279 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Mus & Tangentbord
 3. Tangentbord & Mus