Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Orbi ™ är det enklaste och smartaste sättet att njuta av hög WiFi-hastighet i varje hörn av ditt hem. Orbi WiFi System kit täcker in upp till 400 m² med starka WiFi-signaler. Den skapar en dedikerad trådlös anslutning till Internet viaTri-band WiFi och levererar högsta möjliga hastighet oavsett hur många enheter du har anslutna.

Orbi AC3000 kit innehåller en router och en satellit som fungerar som en extender. Kitet är en perfekt lösning för dig som bor i större hus eller lägenheter där din vanliga router inte riktigt räcker till för att ge dig bra WiFi-täckning överallt i varenda vrå och hörn.

Såhär funkar det

Orbi är otroligt enkel att använda. Packa upp ur lådan, koppla i sladdarna och starta den så är du klar att ansluta alla hemmets enheter via kabel eller trådlöst.

Sömlöst nätverk

I vanliga fall när man har en router och en extender behöver man byta nätverk när man går i mellan dem. Med Orbi behöver du inte detta då det skapar ett komplett nätverk så att du inte blir avbruten i din musik, film eller spelande allteftersom du rör dig i hemmet.

Maxade hastigheter

Med Tri-band teknologin så skickar Orbi max hastighet och bandbredd ut till samtliga enheter som är anslutna samtidigt utan att någon enhet blir nedprioriterad. Perfekt när barnen ser på film och de vuxna behöver surfa eller annat.

Lång räckvidd

Routern tillsammans med extendern i detta kit gör att du kan täcka in ytor på upp till 350 m² vilket gör att du som bor i större hus eller lägenhet inte behöver tänka på att du tappar ditt WiFi i ett visst rum, källaren eller kanske till och med garaget.

Plug and play

Installationen är otroligt enkel och det räcker med att koppla i kablarna, starta enheterna och trycka på "sync-knappen" på baksidan av både router och extender så är du klar att köra.

Om du önskar göra mer avancerade inställningar vid eller efter installationen kan du till din smartphone eller surfplatta ladda ned Netgears app för att snabbt och enkelt komma åt systemet och skräddarsy det för att passa in ännu bättre.

Tack vare sin läckra design så passar Orbi in i alla hem och i alla typer av rum. Den är riktigt trevlig att se på.

Snabb trådlös AC-standard och Gigabit-portar

Bägge enheterna har den senaste 802.11ac-standarden för snabbast möjliga WiFi och kompabilitet med andra enheter. Dessutom är routern utrustad med 3 st Gigabit LAN-portar och extendern är försedd med hela 4 st Gigabit LAN-portar. Detta för att du skall kunna ansluta trådbundna enheter i ditt hemnätverk.

Med extender utökas räckvidden... mycket

Tillsammans med extendern så får du en total täckning och räckvidd på upp till 400 m² för att täcka in hela hemmet, även de rum och platser där du annars inte har täckning. Extendern fungerar som en förlängning av routern där den ansluter automatiskt och helt enkelt kopierar egenskaperna hos routern.

Titta även på

(4 st)
  • 3-pack
  • 400 + 867 + 867 Mbit/s
  • Tri-band; 2.4 Ghz + 5 GHz + 5 GHz

4 190:-

Titta även på

(4 st)
  • 3-pack
  • 400 + 867 + 867 Mbit/s
  • Tri-band; 2.4 Ghz + 5 GHz + 5 GHz

4 190:-

Netgear Netgear Orbi AC3000 kit (RBK50) RBK50-100PES Orbi ™ är det enklaste och smartaste sättet att njuta av hög WiFi-hastighet i varje hörn av ditt hem. Orbi WiFi System kit täcker in upp till 400 m² med starka WiFi-signaler. Den skapar en dedikerad trådlös anslutning till Internet viaTri-band WiFi och levererar högsta möjliga hastighet oavsett hur många enheter du har anslutna. Orbi AC3000 kit innehåller en router och en satellit som fungerar som en extender. Kitet är en perfekt lösning för dig som bor i större hus eller lägenheter där din vanliga router inte riktigt räcker till för att ge dig bra WiFi-täckning överallt i varenda vrå och hörn. Såhär funkar det Orbi är otroligt enkel att använda. Packa upp ur lådan, koppla i sladdarna och starta den så är du klar att ansluta alla hemmets enheter via kabel eller trådlöst. Sömlöst nätverk I vanliga fall när man har en router och en extender behöver man byta nätverk när man går i mellan dem. Med Orbi behöver du inte detta då det skapar ett komplett nätverk så att du inte blir avbruten i din musik, film eller spelande allteftersom du rör dig i hemmet. Maxade hastigheter Med Tri-band teknologin så skickar Orbi max hastighet och bandbredd ut till samtliga enheter som är anslutna samtidigt utan att någon enhet blir nedprioriterad. Perfekt när barnen ser på film och de vuxna behöver surfa eller annat. Lång räckvidd Routern tillsammans med extendern i detta kit gör att du kan täcka in ytor på upp till 350 m² vilket gör att du som bor i större hus eller lägenhet inte behöver tänka på att du tappar ditt WiFi i ett visst rum, källaren eller kanske till och med garaget. Plug and play Installationen är otroligt enkel och det räcker med att koppla i kablarna, starta enheterna och trycka på "sync-knappen" på baksidan av både router och extender så är du klar att köra. Om du önskar göra mer avancerade inställningar vid eller efter installationen kan du till din smartphone eller surfplatta ladda ned Netgears app för att snabbt och enkelt komma åt systemet och skräddarsy det för att passa in ännu bättre. Tack vare sin läckra design så passar Orbi in i alla hem och i alla typer av rum. Den är riktigt trevlig att se på. Snabb trådlös AC-standard och Gigabit-portar Bägge enheterna har den senaste 802.11ac-standarden för snabbast möjliga WiFi och kompabilitet med andra enheter. Dessutom är routern utrustad med 3 st Gigabit LAN-portar och extendern är försedd med hela 4 st Gigabit LAN-portar. Detta för att du skall kunna ansluta trådbundna enheter i ditt hemnätverk. Med extender utökas räckvidden... mycket Tillsammans med extendern så får du en total täckning och räckvidd på upp till 400 m² för att täcka in hela hemmet, även de rum och platser där du annars inte har täckning. Extendern fungerar som en förlängning av routern där den ansluter automatiskt och helt enkelt kopierar egenskaperna hos routern. Mesh 4,2 13 4479 SEK 4479 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Mesh