Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös 4G/3G Router med 4 10/100 portar och 1 wan port

D-Link DWR-921

  Art.nr: 191300
 • Enkel installation
 • 4G/3G kompatibel
 • 4 ethernet-portar
 • Riktbara antenner
 • Upp till 150 Mbps

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabbt mobilt Internet

Med 4G LTE-routern kan du ansluta dig till din mobila 4G LTE-uppkoppling med snabba nedladdningshastigheter upp till 150 Mbps och uppladdningshastigheter på upp till 100 Mbps. Du får ett snabbt och följsamt Internet för webbsurfning och buffringsfri direktuppspelning av musik och video.

Säkra trådbundna och trådlösa anslutningar

DWR-921 använder sig av dubbla aktiva brandväggar (SPI och NAT) för att förhindra oönskade intrång från Internet. WPA/WPA2 trådlös kryptering skyddar säkerheten och trafiken i ditt trådlösa nätverk. Du kan tryggt dela dina 4G LTE- eller 3G-anslutningar med andra, utan att behöva oroa dig för obehörig åtkomst till ditt nätverk.

Enkel att installera och använda

DWR-921 4G LTE-routern kan installeras snabbt och enkelt nästan var som helst, allt du behöver är åtkomst till en strömkälla.
Routern är perfekt för alla tillfällen när man behöver ett trådlöst nät eller där det inte finns vanlig Internetanslutning så som i sommarstugan, på resan eller varför inte ha den hemma? DWR-921 kan också installeras i bussar, tåg och båtar, vilket gör att flera passagerare kan surfa samtidigt som de är ute och reser.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson CAT6E 3m Unshielded Black
(1 st)

89:-

Andersson CAT6E 5m Unshielded Black
(1 st)

129:-

Andersson CAT6E 10m Unshielded Black
(4 st)

149:-

Titta även på

(8 st)
 • För mobilt bredband och kabelmodem
 • Snabba hastigheter
 • Bra WiFi-täckning

2 190:-

D-Link D-Link DWR-921 DWR-921 Snabbt mobilt InternetMed 4G LTE-routern kan du ansluta dig till din mobila 4G LTE-uppkoppling med snabba nedladdningshastigheter upp till 150 Mbps och uppladdningshastigheter på upp till 100 Mbps. Du får ett snabbt och följsamt Internet för webbsurfning och buffringsfri direktuppspelning av musik och video.Säkra trådbundna och trådlösa anslutningarDWR-921 använder sig av dubbla aktiva brandväggar (SPI och NAT) för att förhindra oönskade intrång från Internet. WPA/WPA2 trådlös kryptering skyddar säkerheten och trafiken i ditt trådlösa nätverk. Du kan tryggt dela dina 4G LTE- eller 3G-anslutningar med andra, utan att behöva oroa dig för obehörig åtkomst till ditt nätverk.Enkel att installera och användaDWR-921 4G LTE-routern kan installeras snabbt och enkelt nästan var som helst, allt du behöver är åtkomst till en strömkälla.Routern är perfekt för alla tillfällen när man behöver ett trådlöst nät eller där det inte finns vanlig Internetanslutning så som i sommarstugan, på resan eller varför inte ha den hemma? DWR-921 kan också installeras i bussar, tåg och båtar, vilket gör att flera passagerare kan surfa samtidigt som de är ute och reser. Mobilt bredband 2,9 9 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Mobilt bredband