Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Väderbeständig 3G-/4G-antenn för krävande miljöer

SMARTEQ Boat/Caravan Antenna 3G/4G

  Art.nr: 202289
 • Tål regn, kyla och värme
 • Perfekt för båt, husvagn och husbil
 • Låg profil och enkel montering
 • Passar med dom flesta 3G-/4G-modem (CRC-9 och TS-9)

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Väderbeständig 3G-/4G-antenn för krävande miljöer

Smart antenn för säker och stabil uppkopplning i krävande miljöer. Önskar du att du hade en stabil uppkoppling när du är ute med båten, husvagnen eller husbilen är denna antenn perfekt för dig. 

Lång livslängd, stabil uppkoppling

Denna antenn håller en låg profil och är mycket tålig för både regn, kyla och värme vilket ger en god driftsäkerhet och väldigt lång livslängd även i krävande milljöer. Antennen monteras enkelt både på plast och metall då den är helt jordplansoberoende.

Via dom medföljande adapterkablarna så finns anslutningsmöjligheter till dom flesta 3G-/4G-modem som finns till försäljning på marknaden idag. Montera bara antennen och anslut kablaget till modemet för att njuta av säker och stabil uppkopplning, enkelt och smidigt.

Detta ingår

 • Liggande platt antenn (9 cm i diameter) för fast montering på båt- eller husbilstak
 • 2,5 meter vit antennkabel
 • 3 olika adaptrar för anslutning till router eller USB-modem (SMA-kontakt, CRC-9 och TS-9)
 • Steg-för-steg-bruksanvisning

Teknisk information

 • Frekvensområde: 880-960/1710-2690 MHz
 • Förstärkning: 2,15 dBi
SMARTEQ SMARTEQ Boat/Caravan Antenna 3G/4G 710123 Väderbeständig 3G-/4G-antenn för krävande miljöer Smart antenn för säker och stabil uppkopplning i krävande miljöer. Önskar du att du hade en stabil uppkoppling när du är ute med båten, husvagnen eller husbilen är denna antenn perfekt för dig.  Lång livslängd, stabil uppkoppling Denna antenn håller en låg profil och är mycket tålig för både regn, kyla och värme vilket ger en god driftsäkerhet och väldigt lång livslängd även i krävande milljöer. Antennen monteras enkelt både på plast och metall då den är helt jordplansoberoende. Via dom medföljande adapterkablarna så finns anslutningsmöjligheter till dom flesta 3G-/4G-modem som finns till försäljning på marknaden idag. Montera bara antennen och anslut kablaget till modemet för att njuta av säker och stabil uppkopplning, enkelt och smidigt. Detta ingår Liggande platt antenn (9 cm i diameter) för fast montering på båt- eller husbilstak 2,5 meter vit antennkabel 3 olika adaptrar för anslutning till router eller USB-modem (SMA-kontakt, CRC-9 och TS-9) Steg-för-steg-bruksanvisning Teknisk information Frekvensområde: 880-960/1710-2690 MHz Förstärkning: 2,15 dBi Mobilt bredband 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Mobilt bredband