Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Komplett, portabelt antennpaket för 3G/4G-modem

SMARTEQ Portable Antenna Pack 3G/4G

  Art.nr: 202287
 • Portabelt antennpaket
 • Anslutning för mobila bredband (3G/4G)
 • Enkel att ansluta med steg-för-steg-bruksanvisning
 • 2,6 meter antennkabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Komplett, portabelt antennpaket för 3G/4G-anslutning

Denna antenn är perfekt lämpad för personer som behöver vara kontinuerligt uppkopplade med sitt mobila bredband, 3G/4G, och vill vara säker på stabil och snabb uppkoppling över allt. Hemma, på tåget, båten, bilen eller fjällstugan.

Enkelt att komma igång

Antennen är mycket lätt att installera. Använd magnetfoten och sätt den på biltaket eller fönsterblecket. För att erbjuda fler möjligheter använd det medföljande jordplanet med sugpropp till att montera på fönsterrutor, speglar etc.

Via de medföljande adapterkablarna så finns anslutningsmöjligheter till de flesta 3G/4G modem/routers som idag finns till försäljning på marknaden. Anslut kablaget till modemet eller routern och du har en problemfri anslutning, perfekt för att läsa mail, nyheter eller strömma media.

Med två enkla steg är du redo att surfa

 • Koppla in kabeln i din router eller ditt USB-modem.
 • Sätt fast sugkoppen på tågfönstret eller ställ antennen på fönsterblecket. Det funkar till och med att ha den på biltaket!

Detta ingår

 • Stående antenn (7 cm hög) med magnetfäste
 • Fäste med sugkopp
 • 2,6 meter antennkabel
 • 3 olika adaptrar för anslutning till router eller USB-modem (SMA-kontakt, CRC-9 och TS-9 )
 • Steg-för-steg-bruksanvisning

Teknisk information

 • Frekvensområde: 824-960/1710-2690 MHz
 • Förstärkning: 2,15 dBi

SMARTEQ SMARTEQ Portable Antenna Pack 3G/4G 710124 Komplett, portabelt antennpaket för 3G/4G-anslutning Denna antenn är perfekt lämpad för personer som behöver vara kontinuerligt uppkopplade med sitt mobila bredband, 3G/4G, och vill vara säker på stabil och snabb uppkoppling över allt. Hemma, på tåget, båten, bilen eller fjällstugan. Enkelt att komma igång Antennen är mycket lätt att installera. Använd magnetfoten och sätt den på biltaket eller fönsterblecket. För att erbjuda fler möjligheter använd det medföljande jordplanet med sugpropp till att montera på fönsterrutor, speglar etc. Via de medföljande adapterkablarna så finns anslutningsmöjligheter till de flesta 3G/4G modem/routers som idag finns till försäljning på marknaden. Anslut kablaget till modemet eller routern och du har en problemfri anslutning, perfekt för att läsa mail, nyheter eller strömma media. Med två enkla steg är du redo att surfa Koppla in kabeln i din router eller ditt USB-modem. Sätt fast sugkoppen på tågfönstret eller ställ antennen på fönsterblecket. Det funkar till och med att ha den på biltaket! Detta ingår Stående antenn (7 cm hög) med magnetfäste Fäste med sugkopp 2,6 meter antennkabel 3 olika adaptrar för anslutning till router eller USB-modem (SMA-kontakt, CRC-9 och TS-9 ) Steg-för-steg-bruksanvisning Teknisk information Frekvensområde: 824-960/1710-2690 MHz Förstärkning: 2,15 dBi Mobilt bredband 1,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Mobilt bredband