Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snabbt USB-modem med plats för minneskort

TP-Link 3G HSPA+ USB Adapter

  Art.nr: 200850

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

TP-Link 3G HSPA+ USB Adapter

Ett mobilt bredband integrerat i en smidig USB-adapter. Surfa med 3G genom att sätta i ett standard SIM-kort i adaptern och anslut den till din bärbara eller stationära dator. Adaptern har stöd för den senaste 3G HSPA+tekniken vilket ger bättre dataöverföringshastigheter än tidigare tekniker.

Surfa med snabb hastighet

Med upp till 21Mbit/s i nedladdningshastighet och 5,76Mbit/s i uppladdningshastighet kommer du att kunna surfa bekvämt utan långa laddningstider. 

Micro SD-kortplats

Adaptern är utrustad med en kortplats för micro SD-kort med kapacitet upp till 32GB. Fördelen blir att du kan använda adaptern som ett lättillgängligt USB-minne. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

TP-Link TP-Link 3G HSPA+ USB Adapter MA260 TP-Link 3G HSPA+ USB Adapter Ett mobilt bredband integrerat i en smidig USB-adapter. Surfa med 3G genom att sätta i ett standard SIM-kort i adaptern och anslut den till din bärbara eller stationära dator. Adaptern har stöd för den senaste 3G HSPA+tekniken vilket ger bättre dataöverföringshastigheter än tidigare tekniker. Surfa med snabb hastighet Med upp till 21Mbit/s i nedladdningshastighet och 5,76Mbit/s i uppladdningshastighet kommer du att kunna surfa bekvämt utan långa laddningstider.  Micro SD-kortplats Adaptern är utrustad med en kortplats för micro SD-kort med kapacitet upp till 32GB. Fördelen blir att du kan använda adaptern som ett lättillgängligt USB-minne.  Mobilt bredband 5 1 390 SEK 390 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Mobilt bredband