Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3G-modem i fickformat med lång batteritid!

TP-Link M5350

  Art.nr: 188362
  • Upp till 21Mbit/s*
  • 3G-router
  • micro-SD
  • Upp till 10 användare
  • Inbyggt batteri

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

*Faktisk hastighet kan begränsas av Internetleverantör eller driftförhållanden.

TP-Link M5350

TP-Link M5350 är en router med inbyggt 3G-modem som gör det enkelt kan dela din mobila uppkoppling trådlöst till andra enheter. Tack vare det inbyggda 3G-modemet kan du starta en Wi-Fi-hotspot var du vill. Med design i fickformat och ett kraftfullt batteri på 2000 mAh gör sig routern utmärkt att ha med på affärsresan eller semestern. 

Dela din 3G-uppkoppling överallt

TP-Link M5350 är ledande när det kommer till mobila routrar med trådlös 3G-delning. För att dela uppkoppling monterar du ett 3G SIM-kort i routern som skapar en hotspot färdig för delning. Upp till hela 10 användare kan dela upp samma uppkoppling. 

Kraftfullt batteri

Routern har försetts med ett kraftfullt batteri på 2000mAh. Tack vare det kan den drivas i upp till 10 timmar.När batteriet är på väg att ta slut kan man enkelt ladda upp det igen via en mikro-USB-kabel. USB-kabeln ansluts till en dator eller en reseladdare (ingår).

Plats för micro-SD

Med kortplats som stöder micro-SD-kort kan montera ett kort med kapacitet på upp till 32GB. Detta gör det enkelt att dela information till de användare som är anslutna till routern. 

TP-Link TP-Link M5350 1773500001 *Faktisk hastighet kan begränsas av Internetleverantör eller driftförhållanden.TP-Link M5350TP-Link M5350 är en router med inbyggt 3G-modem som gör det enkelt kan dela din mobila uppkoppling trådlöst till andra enheter. Tack vare det inbyggda 3G-modemet kan du starta en Wi-Fi-hotspot var du vill. Med design i fickformat och ett kraftfullt batteri på 2000 mAh gör sig routern utmärkt att ha med på affärsresan eller semestern. Dela din 3G-uppkoppling överalltTP-Link M5350 är ledande när det kommer till mobila routrar med trådlös 3G-delning. För att dela uppkoppling monterar du ett 3G SIM-kort i routern som skapar en hotspot färdig för delning. Upp till hela 10 användare kan dela upp samma uppkoppling. Kraftfullt batteriRoutern har försetts med ett kraftfullt batteri på 2000mAh. Tack vare det kan den drivas i upp till 10 timmar.När batteriet är på väg att ta slut kan man enkelt ladda upp det igen via en mikro-USB-kabel. USB-kabeln ansluts till en dator eller en reseladdare (ingår).Plats för micro-SDMed kortplats som stöder micro-SD-kort kan montera ett kort med kapacitet på upp till 32GB. Detta gör det enkelt att dela information till de användare som är anslutna till routern.  Mobilt bredband 4,4 7 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Mobilt bredband