Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös mini-router med stöd för 3G- & 4G-modem

D-Link DWR-116

  Art.nr: 196747
 • Upp till 300Mbit/s
 • 3G/4G-router
 • 4 LAN-portar
 • 1 WAN-port
 • USB-port
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(8 st)

 • Chiwaz 2016-09-06

  Trådlös

  Inte fullt nöjd. Tappar kontakt emellanåt. får starta om den. När den väl funkar så är den bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Laolars 2015-07-26

  Bra lösning för ibland användare

  Funkar skitbra med min gamla Huawei E180 dongle (3G) som jag fick med ett Tele2 abonnemang.
  Kört både Telenor o COMVIQ med samma goda resultat.
  Väldigt bekväm lösning när fast internet inte finns eller blir för dyrt, t.ex. i fritidshuset.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • m1a2 2015-02-25

  wifi

  till mitt förbruk är den alldeles utmärkt den uppfyller sin funktion

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Blueboy 2015-03-20

   Kopplar ner

   Liten, snygg och blir ej varm (som min förra Dovado). Frånsett detta är det krångel. Har just bytt till en ny från Netonnet men den tappar åxå nätet. I admin på routern står att den är uppkopplad på internet och dongeln fungerar utmärkt, men bara vid en Reboot kommer den igång igen. Ska åka och byta till en annan... igen

 • Nisslund 2014-10-30

  D-Link DWR-116

  Med denna trådlösa router kan du snabbt och enkelt dela internetuppkoppling från en 3G eller 4G USB-dongel till din smartphone, tablet, bärbara och stationära dator.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MPIABMF 2014-08-01

  Fungerar ej med min 4G mobildong

  Efter många försök och kontakt med D-links (utomordentliga) support kan jag bara konstatera att den inte fungerar med min 4G mobil-dong, trots att detta är indikerat. Mycket besviken.

  Supporten får en femma, men en produkt som inte gör det den ska kan enbart få lägsta betyg av mig.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Kan jag använda min iPhone som modem och koppla till routern?

  Chrille72 2015-10-09
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det går dessvärre inte att använda din iPhone som nätverkskälla till denna produkt utan du behöver ansluta en dongel med ditt SIM-kort för att det ska fungera. / Henrik

   HenrikJ 2015-11-10
 • Läser recensioner på flera av era routrar om att kompabilitet ej finns för Telias dong Huawei E3276!? Fungerar D-Link DWR 116 med dong Huawei E3276?

  HJLgyi 2015-03-29
  Eller
  Avbryt
 • oteknisktorpare 2014-10-01
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Denna ska stödja alla 3G/4G donglar.

   SebastianNetOnNet 2014-10-10
 • Shiva72 2014-09-12
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, du kan ansluta ett 3G-modem till denna router och därefter kan du ansluta dig till routern med din dator trådlöst.

   SebastianNetOnNet 2014-10-06
 • Räcker det med DWR-116 router om man skall ansluta en DCS-5020L kamera eller skall man även koppla in en molnrouter typ DIR-636L för lättare uppkoppling?. Tänker köra med mobilt bredband då fast telenät inte funkar tillfredställande (är på landet). Med vänlig hälsning AA

  Fxstc 2014-09-01
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, det går bra med vilken router som helst (såvida det finns internetuppkoppling). Man kan behöva justera/öppna och vidarebefordra portar till webbkameran så man kan nå videon utanför hemnätverket.

   SebastianNetOnNet 2014-10-03

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. DWR-116
Modellbeteckning DWR-116
Anslutningar
WAN-portar 1st
LAN-portar 4st
Antal USB-portar 1 st
Prestanda
Trådlös nätverksstandard 802.11 a/b/g/n
Trådlös nätverkshastighet Upp till 300 Mbit/s
Dual-Band Ja
Frekvensband 2,4 GHz
Antenner 2st
Antennstyrka Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Löstagbar antenn Nej
Typ av antenn Rundstrålande
Throughput LAN-LAN 10/100 Mbit/s
Throughput WAN-LAN Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Funktioner
Trådlös säkerhet WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPS
Trådlös skrivardelning Ja
Trådlös hårddiskdelning Ja
Brandvägg Ja
NAT Ja
SPI Ja
VPN Ja
MAC-filtrering Ja
WMM Nej
QoS Ja
Gästnätverk Ja
Föräldrakontroll Nej
Öppen källkod Nej
Stöd för IPv6 Nej
DMZ Nej
VoIP Nej
Stöd för mobilt bredband Ja
Accesspunkt Nej
Repeater Nej
Inbyggt ADSL-modem Nej
Medföljer
Medföljande tillbehör Strömadapter
Medföljande programvara Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning Ja
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport 0900 – 100 77 00
Dimensioner
Bredd 149,0 mm
Djup 114,0 mm
Höjd 25,0 mm
Vikt 0,3 kg

Produktbeskrivning

D-Link DWR-116

Har du en 4G LTE/3G USB dongle från din mobiloperatör är denna router den idealiska lösningen för att upprätta en delad internetanslutning för flera användare, på arbetet, hemma, eller när du är på semester med din familj. Du kan skapa en snabb och säker trådlös hotspot med hastighet på upp till 300 Mbps. Med DWR-116, Wireless N300 Multi-WAN router, kan du snabbt och enkelt dela din supersnabba internetuppkoppling för 4G LTE/3G till din smartphone, tablet, bärbara och stationära dator.
Har du fast bredband kan du kombinera det med en 4G LTE/3G USB-dongle och lastbalansera din anslutning. Du kan också använda den mobila uppkopplingen som backup om den fasta internetanslutningen skulle fallera.

Pålitlig, oavbruten och snabbare internetanslutning

Skapa en pålitlig och felsäker internetanslutning med möjligheten att samtidigt använda en fast bredbandsuppkoppling (DSL / kabelmodem) som primär anslutning, och en 4G LTE/3G dongle för mobilt internet som backup länk. Automatisk övergång säkerställer att en oavbruten anslutning uppehålls genom att ansluta till 4G LTE/3G nätverket om den fasta WAN-länken går förlorad. Lastdelningsfunktionen gör att dina internetanslutningar kan kombineras för att ge dig snabbare internet. Den inbyggda QoS-hanteringsfunktionen prioriterar trafik för att säkerställa att de viktigaste uppgifterna får optimal bandbredd.

Trådlös hastighet

DWR-116 har stöd för den senaste höghastighetstekniken via 4G LTE för mobilt internet. Med den inbyggda trådlösa accesspunkten kan du ansluta trådlösa klienter till routern med hastigheter på upp till 300 Mbit/s.

Avancerad nätverkssäkerhet

DWR-116 skapar ett säkert Wi-Fi-nätverk med hjälp av WPA/WPA2 kryptering för den trådlösa kommunikationen. Tryck på WPS-knappen för att snabbt upprätta en säker anslutning till nya enheter. I DWR-116 finns också dubbla aktiva brandväggar (SPI och NAT) för att förhindra eventuella attacker och intrång från internet.

Enkel att installera och använda

Den intuitiva installationsguiden hjälper dig att komma igång snabbt. Routern är perfekt för situationer där det behövs ett trådlöst nätverk där flera personer kan dela en internetuppkoppling som annars bara en person kan använda sig av via en 3G/4G dongle, t.ex. i sommarstugan, båten, husvagnen, eller i hemmet.

Titta även på

TP-Link M7350
(6 st)
 • Upp till 150Mbit/s*
 • 4G-router
 • Micro-SD

990:-

D-Link D-Link DWR-116 DWR-116 D-Link DWR-116Har du en 4G LTE/3G USB dongle från din mobiloperatör är denna router den idealiska lösningen för att upprätta en delad internetanslutning för flera användare, på arbetet, hemma, eller när du är på semester med din familj. Du kan skapa en snabb och säker trådlös hotspot med hastighet på upp till 300 Mbps. Med DWR-116, Wireless N300 Multi-WAN router, kan du snabbt och enkelt dela din supersnabba internetuppkoppling för 4G LTE/3G till din smartphone, tablet, bärbara och stationära dator.Har du fast bredband kan du kombinera det med en 4G LTE/3G USB-dongle och lastbalansera din anslutning. Du kan också använda den mobila uppkopplingen som backup om den fasta internetanslutningen skulle fallera.Pålitlig, oavbruten och snabbare internetanslutningSkapa en pålitlig och felsäker internetanslutning med möjligheten att samtidigt använda en fast bredbandsuppkoppling (DSL / kabelmodem) som primär anslutning, och en 4G LTE/3G dongle för mobilt internet som backup länk. Automatisk övergång säkerställer att en oavbruten anslutning uppehålls genom att ansluta till 4G LTE/3G nätverket om den fasta WAN-länken går förlorad. Lastdelningsfunktionen gör att dina internetanslutningar kan kombineras för att ge dig snabbare internet. Den inbyggda QoS-hanteringsfunktionen prioriterar trafik för att säkerställa att de viktigaste uppgifterna får optimal bandbredd.Trådlös hastighetDWR-116 har stöd för den senaste höghastighetstekniken via 4G LTE för mobilt internet. Med den inbyggda trådlösa accesspunkten kan du ansluta trådlösa klienter till routern med hastigheter på upp till 300 Mbit/s.Avancerad nätverkssäkerhetDWR-116 skapar ett säkert Wi-Fi-nätverk med hjälp av WPA/WPA2 kryptering för den trådlösa kommunikationen. Tryck på WPS-knappen för att snabbt upprätta en säker anslutning till nya enheter. I DWR-116 finns också dubbla aktiva brandväggar (SPI och NAT) för att förhindra eventuella attacker och intrång från internet.Enkel att installera och användaDen intuitiva installationsguiden hjälper dig att komma igång snabbt. Routern är perfekt för situationer där det behövs ett trådlöst nätverk där flera personer kan dela en internetuppkoppling som annars bara en person kan använda sig av via en 3G/4G dongle, t.ex. i sommarstugan, båten, husvagnen, eller i hemmet. Router 3,4 8 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Mobilt bredband
 4. Router