Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös 4G/3G Router med 4 10/100 portar och 1 wan port

D-Link DWR-921

  Art.nr: 191300
 • Enkel installation
 • 4G/3G kompatibel
 • 4 ethernet-portar
 • Riktbara antenner
 • Upp till 150 Mbps
1 290:-

Delbetala från 108:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Techie 2016-01-09

  Ingen support och tappar mystiskt anslutning utan att signalera att det gör det

  Fungerade helt OK initialt men efter 3 månader så tappar den anslutning. Behöver då starta om den för att den ska funka några timmar igen och sedan tappar den anslutning igen. Stort problem då jag har routern i stugan 15 mil bort...
  Byter denna snarast

  Eller
  Avbryt
  • wobbler 2016-03-03

   Nej, D-link har ingen support. Eller nja, om tålamodet räcker i en månad. Du kan inte ringa dit, dom ringer dig. Då måste du sitta hemma och vänta på samtalet. Du får skriva ett mejl och efter ett par dagar kommer ett svar. Frustrerande är bara förnamnet. Köpte en DWR-921 och trodde jag skulle konfigurera den med hjälp av installations- anvisningen men icke.

 • RTrut 2015-11-21

  Skräp

  Kör tele2 mobilt bredband i den. Dålig täckning och förlorar anslutning hela tiden. Testade med en Asus router som fungerar mycket bättre. Denna router ät skräp rekommenderas inte!

  Eller
  Avbryt
 • Hanisoffan 2014-11-13

  Bra köp

  Lätt att komma igång med ,haft det i 5 veckor utan problem.
  Flyttade routern ca 1 meter så fungerade det trådlösa mycket bättre och längre ( 3våningshus routern på mittplan räcker till undervåningen och övervåningen)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Vissii 2014-08-12

  Funkar bra!

  Köpte denna i våras till det mobila bredbandet från Tele2. Har inte varit några problem alls med den. Dock så använder jag inte den trådlösa delen då den var något långsammare än den D-Link Dir-655 som jag hade sedan tidigare. Men hastighetsmässigt på 4G så är det riktigt bra. Den visar på svag signal där jag har den placerad men får ut en hastighet på mellan 40-49Mbit och Max är 50Mbit hos Tele2.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mcdouglas 2014-07-25

  Användbar och enkel

  Har, och äger flertalet, D-link-produkter, varav denna är den första där ett simkort sätts in i routern.
  Snabb leverans av Netonnet, två leveransdagar, och sedan bara att sätta in simkortet och strömkontakten. En kort väntan på uppkoppling och en automatisk konfigurering för att komma ut på internet, enkelt!
  För den ovane kan det vara värt att läsa hur man gör bland annat säkerhetsinställningar, men det är oftast en enkel sak, då de flesta routrar har "wizard-läge", och det har denna.
  Har nu haft den i 3 veckor och den levererar helt perfekt, med bra prestanda. Har bara ett 3g-kort men det funkar bra. Operatören lovar runt 10-16Mb/s ned, och jag har ca 10+...
  Bra resurser från router till dator/mobiler/plattor. Överföring utan hinder, når ca 80-100 meter (ca 5-10Mb/s). Vid hinder, två väggar (yttervägg o altan) ca 8-10 meter, 4-8Mb/s...
  Gäller även om fler ansluter (testat som mest 6 mobiler/surfplattor).
  Kvalité och användbarhet blir ett bra betyg, och ett väl värt köp även om den är dyrare än en vanlig router. Trots allt är den en kombo, modem/router, men köper man ett modem och en router blir användningsmöjligheterna större, så priset borde rejält gå ner för att sälja bättre. Det är svårt att motivera ett köp, så just för enkelheten och prestandan är det ett väl värt köp!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. DWR-921
Modellbeteckning DWR-921
Funktioner
Stöd för mobilt bredband Ja
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport 08-564 619 00 eller Support
Manualer och dokumentation
Produktblad
Bruksanvisning
Relaterade nedladdningar

Produktbeskrivning

Snabbt mobilt Internet

Med 4G LTE-routern kan du ansluta dig till din mobila 4G LTE-uppkoppling med snabba nedladdningshastigheter upp till 150 Mbps och uppladdningshastigheter på upp till 100 Mbps. Du får ett snabbt och följsamt Internet för webbsurfning och buffringsfri direktuppspelning av musik och video.

Säkra trådbundna och trådlösa anslutningar

DWR-921 använder sig av dubbla aktiva brandväggar (SPI och NAT) för att förhindra oönskade intrång från Internet. WPA/WPA2 trådlös kryptering skyddar säkerheten och trafiken i ditt trådlösa nätverk. Du kan tryggt dela dina 4G LTE- eller 3G-anslutningar med andra, utan att behöva oroa dig för obehörig åtkomst till ditt nätverk.

Enkel att installera och använda

DWR-921 4G LTE-routern kan installeras snabbt och enkelt nästan var som helst, allt du behöver är åtkomst till en strömkälla.
Routern är perfekt för alla tillfällen när man behöver ett trådlöst nät eller där det inte finns vanlig Internetanslutning så som i sommarstugan, på resan eller varför inte ha den hemma? DWR-921 kan också installeras i bussar, tåg och båtar, vilket gör att flera passagerare kan surfa samtidigt som de är ute och reser.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

ZyXEL WAH7706
(0 st)
 • 0,96" OLED Skärm
 • Upp till 32st WiFi klienter
 • Batteridrift, upp till 10 timmar

1 289:-

D-Link D-Link DWR-921 DWR-921 Snabbt mobilt InternetMed 4G LTE-routern kan du ansluta dig till din mobila 4G LTE-uppkoppling med snabba nedladdningshastigheter upp till 150 Mbps och uppladdningshastigheter på upp till 100 Mbps. Du får ett snabbt och följsamt Internet för webbsurfning och buffringsfri direktuppspelning av musik och video.Säkra trådbundna och trådlösa anslutningarDWR-921 använder sig av dubbla aktiva brandväggar (SPI och NAT) för att förhindra oönskade intrång från Internet. WPA/WPA2 trådlös kryptering skyddar säkerheten och trafiken i ditt trådlösa nätverk. Du kan tryggt dela dina 4G LTE- eller 3G-anslutningar med andra, utan att behöva oroa dig för obehörig åtkomst till ditt nätverk.Enkel att installera och användaDWR-921 4G LTE-routern kan installeras snabbt och enkelt nästan var som helst, allt du behöver är åtkomst till en strömkälla.Routern är perfekt för alla tillfällen när man behöver ett trådlöst nät eller där det inte finns vanlig Internetanslutning så som i sommarstugan, på resan eller varför inte ha den hemma? DWR-921 kan också installeras i bussar, tåg och båtar, vilket gör att flera passagerare kan surfa samtidigt som de är ute och reser. Router 2,9 7 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Mobilt bredband
 4. Router