Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös övervakningskamera för inomhusbruk!

SafeHome Wireless IP Camera MP Indoor

  Art.nr: 187974
 • Anpassad för inomhusbevakning
 • 1280 x 720 upplösning
 • Panorering-/tiltfunktion
 • App till din smartphone

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Mirek 2014-02-11

  saknas programvara

  Fungerar perfekt i dags och nattljus. Fungerar perfekt med iPhone dock saknas app till iPad. Svart att ställa skärpan med objektivet. Saknar möjlighet att ställa skärpan trådlöst. Monterar man kameran upp och ner kan man vända på bilden dock fjärstyrning blir oförändrat och till höger blir till vänster osv.
  Bilden kan spelas in och filmformatet är läsbar på PC (på tidigare versioner var det ett problem)
  Hemsidan http://www.safehome.dk/ blir knappas till hjälp. Svenska manualer är på dansk/engelska trots att svensk version följer produkten.
  Bra köp ändå.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • BeOJ 2013-10-13

  Bevakningskamera

  Fördelar: Hyfsat bra bild (konturer skarpa, men ytor smetas ut), ganska utförlig manual (ovanligt nog på bra svenska), motorstyrd tilt och panorering, styrbar via app och dator, mycket gott om inställningsmöjligheter (t.ex. maskning i bild, triggning via både ljud och rörelse med ställbara nivåer och fritt valbara areor), IR-utrustad.

  Nackdelar: spelar in video med ett helt eget format (v264 - alltså INTE det välkända H264), ett problem man möjligen först blir varse om man t.ex. valt att låta kameran spara via FTP. (Lösning: Plocka ner V264player.exe i så fall för att hantera det hela
  lättare). Vidare är programvaran något buggig (två program medföljer enheten, app kan laddas ner) då vissa funktioner/inställningar fungerar på ett program, men inte på andra och vice versa. Appen (Androidversionen) tyckts vara stabilast (och enklast). Triggningen under IR-belysning ger (även med mycket lågt ställd känslighet) gott om falsklarm, sannolikt därför att bilden då blir klart sämre och kameran lurar sig själv. Slutligen är den digitala zoomen ett skämt (liksom i alla andra sammanhang - men här blir det värre pga den lägre bildkvaliteten på en IP-kamera).

  Slutsats: Ganska mycket IP-kamera för pengarna. Vill man ha en kamera bara för att kunna övervaka via mobilen är den utmärkt. För att få enheten att fungera optimalt är det en hel del smålir, manualen till trots. Väljer man lagring via FTP och dessutom ställer in så kameran även skickar bilder via mail har man god säkerhet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Är det möjligt att via valfri browser surfa in på kameran? Jag vill alltså inte ladda ner, eller använda något annat program för detta.

  Royla 2013-12-28
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, det går utmärkt. Jag har provat med Chrome och Internet Explorer och båda fungerar. Men det skall enligt tillverkaren även fungera med Firefox och Safari.

   Matte 2014-04-06
 • ElHalcon 2013-11-01
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • nätadapter följer med dock på tok för kort sladd

   Mirek 2014-02-11
  • Via medföljande adapter. Verkar inte strömförsörjas på Ethernet.

   Matte 2014-04-06

Produktbeskrivning

Trådlös övervakningskamera för inomhusbruk!

Med en trådlös övervakningsgkamera för inomhusbruk kan du hålla koll på ditt hem, kontor eller affär via mobilen eller en uppkopplad dator. Kameran en upplösning på hela 1280 x 720 (720p) och klarar av att strömma video i hög kvalité. 

Full kontroll

Kameran är utrustad med en infraröd nattlampa som tillåter dig att se vad som händer även om det är mörkt i rummet. Panorera och tilta kameran efter eget önskemål så att du alltid är säker på att få en bra överblick oavsett var du placerar kameran. Kameran kan dessutom ställas in med rörelsedetektor och skickar information om upptäckt aktivitet. 

Enkel installation

Installera den medföljande programvaran på en dator eller ladda ned SafeHome-appen till mobiltelefon. Anslut sedan kameran till ditt befintliga trådlösa nätverk och börja övervaka direkt - snabbt och enkelt!

Klicka här för att ladda ned programvaran (Windows)

 

SafeHome SafeHome Wireless IP Camera MP Indoor 278030-Nordic Trådlös övervakningskamera för inomhusbruk!Med en trådlös övervakningsgkamera för inomhusbruk kan du hålla koll på ditt hem, kontor eller affär via mobilen eller en uppkopplad dator. Kameran en upplösning på hela 1280 x 720 (720p) och klarar av att strömma video i hög kvalité. Full kontrollKameran är utrustad med en infraröd nattlampa som tillåter dig att se vad som händer även om det är mörkt i rummet. Panorera och tilta kameran efter eget önskemål så att du alltid är säker på att få en bra överblick oavsett var du placerar kameran. Kameran kan dessutom ställas in med rörelsedetektor och skickar information om upptäckt aktivitet. Enkel installationInstallera den medföljande programvaran på en dator eller ladda ned SafeHome-appen till mobiltelefon. Anslut sedan kameran till ditt befintliga trådlösa nätverk och börja övervaka direkt - snabbt och enkelt!Klicka här för att ladda ned programvaran (Windows)  Nätverkskamera 4 2 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Nätverkskamera