Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull trådlös USB-adapter med Dual-Band!

ASUS USB-N66

  Art.nr: 175501
  • Upp till 450 Mbit/s
  • Dual-Band
  • Trådlös säkerhet
  • Perfekt för streaming
  • Accesspunkt-stöd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den mest kraftfulla USB-baserade nätverksadaptern

ASUS USB-N66 är en USB-nätverksadapter med dubbla frekvensband på 450 Mbps med kraftfull prestanda och en riktigt läcker design. Den eleganta pyramidformen är både vacker och praktisk, den rymmer tekniken med vinkelräta antenner som minskar störningarna och ökar täckningsområdet. Dubbla frekvensområden på 2,4 GHz/5 GHz och extern knapp för att växla mellan normalt/extra kraftfullt läge uppfyller behoven hos de flesta användarsegment och funktion för åtkomstpunkt i programvara förvandlar enheten till en trådlös åtkomstpunkt för delning av internet-anslutningar.

;

Dubbla frekvensband för fördröjningsfri underhållning

Med MIMO (Multiple Input, Multiple Output) -teknik ger USB-N66 överföring med upp till 450 Mbps för helt jämn videouppspelning och hög nätverksprestanda. Dubbla frekvensband är till fördel för både hemanvändare och avancerade användare: med 2,4 GHz är surfning och e-mail snabbare och när det gäller HD-uppspelning eller onlinespel ger 5 GHz den prestanda som krävs.

Vinkelräta antenner för större täckningsområde

Med den unika vinkelräta placeringen av de tre antennerna som fastställts av ASUS forskningsavdelning, förhindrar USB-N66 störningar mellan varje antenn, vilket ger betydligt bättre täckningsområde.

Fascinerande pyramid i svart och silver med blå LED

ASUS presenterar en helt ny design som ger uttryck för nya idéer inspirerade av utforskandet av rymden och framtida teknik. Dessutom indikerar det mönstrade höljet det stora täckningsområdet för USB-N66.

Tre gånger så hög styrka för upp till 150 % större Wi-Fi-täckning

Den externa knappen för normal/större täckningsområde är en annan exklusiv ASUS-funktion som uppfyller behoven i olika användarsegment. I det normala läget är täckningen den som normalt krävs för hemanvändare, men i läget för större täckningsområde ökas styrkan tre gånger för att ge upp till 150 % större täckningsområde.

AP i programvara för enkel delning

Perfekt för att dela internet-anslutningar med kollegor på affärsresan. USB-N66 kan via programvara fungera som en åtkomstpunkt och skapa en liten WLAN-miljö och ansluta till internet via ICS (Internet Connection Sharing). Tillsammans med ACL (Access Control List) kan du enkelt hantera åtkomsträttigheter och förvandla din PC till en trådlös åtkomstpunkt.

Stöd för Windows® Mac OS och Linux

Omfattande stöd för olika operativsystem gör det enkelt att använda denna USB-adapter med nästan alla enheter.

ASUS ASUS USB-N66 90-IGY1002N01-0PA0- Den mest kraftfulla USB-baserade nätverksadaptern ASUS USB-N66 är en USB-nätverksadapter med dubbla frekvensband på 450 Mbps med kraftfull prestanda och en riktigt läcker design. Den eleganta pyramidformen är både vacker och praktisk, den rymmer tekniken med vinkelräta antenner som minskar störningarna och ökar täckningsområdet. Dubbla frekvensområden på 2,4 GHz/5 GHz och extern knapp för att växla mellan normalt/extra kraftfullt läge uppfyller behoven hos de flesta användarsegment och funktion för åtkomstpunkt i programvara förvandlar enheten till en trådlös åtkomstpunkt för delning av internet-anslutningar. ; Dubbla frekvensband för fördröjningsfri underhållning Med MIMO (Multiple Input, Multiple Output) -teknik ger USB-N66 överföring med upp till 450 Mbps för helt jämn videouppspelning och hög nätverksprestanda. Dubbla frekvensband är till fördel för både hemanvändare och avancerade användare: med 2,4 GHz är surfning och e-mail snabbare och när det gäller HD-uppspelning eller onlinespel ger 5 GHz den prestanda som krävs. Vinkelräta antenner för större täckningsområde Med den unika vinkelräta placeringen av de tre antennerna som fastställts av ASUS forskningsavdelning, förhindrar USB-N66 störningar mellan varje antenn, vilket ger betydligt bättre täckningsområde. Fascinerande pyramid i svart och silver med blå LED ASUS presenterar en helt ny design som ger uttryck för nya idéer inspirerade av utforskandet av rymden och framtida teknik. Dessutom indikerar det mönstrade höljet det stora täckningsområdet för USB-N66. Tre gånger så hög styrka för upp till 150 % större Wi-Fi-täckning Den externa knappen för normal/större täckningsområde är en annan exklusiv ASUS-funktion som uppfyller behoven i olika användarsegment. I det normala läget är täckningen den som normalt krävs för hemanvändare, men i läget för större täckningsområde ökas styrkan tre gånger för att ge upp till 150 % större täckningsområde. AP i programvara för enkel delning Perfekt för att dela internet-anslutningar med kollegor på affärsresan. USB-N66 kan via programvara fungera som en åtkomstpunkt och skapa en liten WLAN-miljö och ansluta till internet via ICS (Internet Connection Sharing). Tillsammans med ACL (Access Control List) kan du enkelt hantera åtkomsträttigheter och förvandla din PC till en trådlös åtkomstpunkt. Stöd för Windows® Mac OS och Linux Omfattande stöd för olika operativsystem gör det enkelt att använda denna USB-adapter med nästan alla enheter. Nätverkskort 5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Nätverkskort