Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull trådlös USB-adapter med Dual-Band!

ASUS USB-N66

  Art.nr: 175501
 • Upp till 450 Mbit/s
 • Dual-Band
 • Trådlös säkerhet
 • Perfekt för streaming
 • Accesspunkt-stöd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Lyckyman77 2013-12-20

  Kraftfull och snabb

  Gillar denna lilla mojäng, men har nackdelar. Det finns en väldigt difus manual som inte beskriver produkten på svenska mer än det absoluta nödvändiga. Jag vill ha en fullständig förklaring på produkten. Men slutbetyget blir iaf 8 av 10.

  Har lite problem med att den ändå vill bryta kontakten rätt ofta men tror det är min dator som krånglar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Lappis 2013-09-11

  Fungerar perfekt!

  Då det fasta nätverkskortet tackade för sig så fick det bli denna lösning och det har fungerat alldeles utmärkt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. 90-IGY1002N01-0PA0-
Modellbeteckning USB-N66
Trådlös säkerhet 64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise och WPS
Prestanda
Trådlös nätverksstandard 802.11 a/b/g/n
Trådlös nätverkshastighet Upp till 450 Mbit/s
Dual-Band Ja
Frekvensband 2,4GHz och 5GHz
Medföljer
Medföljande tillbehör USB-förlängninskabel
Medföljande programvara Support CD
Bruksanvisning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 2 år
Tillverkarsupport 0046-858769407
Dimensioner
Bredd 122,0 mm
Djup 111,0 mm
Höjd 62,0 mm
Vikt 0,1 kg
Övrigt
Övriga funktioner Operativsystem som stödjs: Windows® 7 32bit/64bit, Windows® Vista 32bit/64bit, Windows® XP 32bit/64bit, Mac OS X 10.4 eller senare, Linux Accesspunkt-stöd
Manualer och dokumentation
Bruksanvisning (Engelska)
Drivrutiner

Produktbeskrivning

Den mest kraftfulla USB-baserade nätverksadaptern

ASUS USB-N66 är en USB-nätverksadapter med dubbla frekvensband på 450 Mbps med kraftfull prestanda och en riktigt läcker design. Den eleganta pyramidformen är både vacker och praktisk, den rymmer tekniken med vinkelräta antenner som minskar störningarna och ökar täckningsområdet. Dubbla frekvensområden på 2,4 GHz/5 GHz och extern knapp för att växla mellan normalt/extra kraftfullt läge uppfyller behoven hos de flesta användarsegment och funktion för åtkomstpunkt i programvara förvandlar enheten till en trådlös åtkomstpunkt för delning av internet-anslutningar.

;

Dubbla frekvensband för fördröjningsfri underhållning

Med MIMO (Multiple Input, Multiple Output) -teknik ger USB-N66 överföring med upp till 450 Mbps för helt jämn videouppspelning och hög nätverksprestanda. Dubbla frekvensband är till fördel för både hemanvändare och avancerade användare: med 2,4 GHz är surfning och e-mail snabbare och när det gäller HD-uppspelning eller onlinespel ger 5 GHz den prestanda som krävs.

Vinkelräta antenner för större täckningsområde

Med den unika vinkelräta placeringen av de tre antennerna som fastställts av ASUS forskningsavdelning, förhindrar USB-N66 störningar mellan varje antenn, vilket ger betydligt bättre täckningsområde.

Fascinerande pyramid i svart och silver med blå LED

ASUS presenterar en helt ny design som ger uttryck för nya idéer inspirerade av utforskandet av rymden och framtida teknik. Dessutom indikerar det mönstrade höljet det stora täckningsområdet för USB-N66.

Tre gånger så hög styrka för upp till 150 % större Wi-Fi-täckning

Den externa knappen för normal/större täckningsområde är en annan exklusiv ASUS-funktion som uppfyller behoven i olika användarsegment. I det normala läget är täckningen den som normalt krävs för hemanvändare, men i läget för större täckningsområde ökas styrkan tre gånger för att ge upp till 150 % större täckningsområde.

AP i programvara för enkel delning

Perfekt för att dela internet-anslutningar med kollegor på affärsresan. USB-N66 kan via programvara fungera som en åtkomstpunkt och skapa en liten WLAN-miljö och ansluta till internet via ICS (Internet Connection Sharing). Tillsammans med ACL (Access Control List) kan du enkelt hantera åtkomsträttigheter och förvandla din PC till en trådlös åtkomstpunkt.

Stöd för Windows® Mac OS och Linux

Omfattande stöd för olika operativsystem gör det enkelt att använda denna USB-adapter med nästan alla enheter.

ASUS ASUS USB-N66 90-IGY1002N01-0PA0- Den mest kraftfulla USB-baserade nätverksadaptern ASUS USB-N66 är en USB-nätverksadapter med dubbla frekvensband på 450 Mbps med kraftfull prestanda och en riktigt läcker design. Den eleganta pyramidformen är både vacker och praktisk, den rymmer tekniken med vinkelräta antenner som minskar störningarna och ökar täckningsområdet. Dubbla frekvensområden på 2,4 GHz/5 GHz och extern knapp för att växla mellan normalt/extra kraftfullt läge uppfyller behoven hos de flesta användarsegment och funktion för åtkomstpunkt i programvara förvandlar enheten till en trådlös åtkomstpunkt för delning av internet-anslutningar. ; Dubbla frekvensband för fördröjningsfri underhållning Med MIMO (Multiple Input, Multiple Output) -teknik ger USB-N66 överföring med upp till 450 Mbps för helt jämn videouppspelning och hög nätverksprestanda. Dubbla frekvensband är till fördel för både hemanvändare och avancerade användare: med 2,4 GHz är surfning och e-mail snabbare och när det gäller HD-uppspelning eller onlinespel ger 5 GHz den prestanda som krävs. Vinkelräta antenner för större täckningsområde Med den unika vinkelräta placeringen av de tre antennerna som fastställts av ASUS forskningsavdelning, förhindrar USB-N66 störningar mellan varje antenn, vilket ger betydligt bättre täckningsområde. Fascinerande pyramid i svart och silver med blå LED ASUS presenterar en helt ny design som ger uttryck för nya idéer inspirerade av utforskandet av rymden och framtida teknik. Dessutom indikerar det mönstrade höljet det stora täckningsområdet för USB-N66. Tre gånger så hög styrka för upp till 150 % större Wi-Fi-täckning Den externa knappen för normal/större täckningsområde är en annan exklusiv ASUS-funktion som uppfyller behoven i olika användarsegment. I det normala läget är täckningen den som normalt krävs för hemanvändare, men i läget för större täckningsområde ökas styrkan tre gånger för att ge upp till 150 % större täckningsområde. AP i programvara för enkel delning Perfekt för att dela internet-anslutningar med kollegor på affärsresan. USB-N66 kan via programvara fungera som en åtkomstpunkt och skapa en liten WLAN-miljö och ansluta till internet via ICS (Internet Connection Sharing). Tillsammans med ACL (Access Control List) kan du enkelt hantera åtkomsträttigheter och förvandla din PC till en trådlös åtkomstpunkt. Stöd för Windows® Mac OS och Linux Omfattande stöd för olika operativsystem gör det enkelt att använda denna USB-adapter med nästan alla enheter. Nätverkskort 5 2 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Nätverkskort