Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös mini-router med hög hastighet!

Andersson WSR 1.5

  Art.nr: 189887
 • Upp till 300Mbit/s
 • 2,4Ghz
 • Accesspunkt/Repeater
 • Surfa säkert med WPS
 • 1 LAN-port

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson WSR 1.5

En minimal trådlös router som tillgodoser hög hastighet och bra täckning. Routern är enkel att installera och ger dig dessutom tillgång till 1 nätverksuttag för trådad anslutning. Med hastighet upp till 300 Mbit/s kan du utan problem surfa, skicka e-post eller videochatta med dina vänner och bekanta. Gör hotellets trådbundna nätverket till trådlöst och var inte bunden till ett litet trångt skrivbord för att surfa.

Enkel installation

Ingen programvara behövs utan alla inställningar görs via din dators befintliga webbläsare. Enheten har stöd för nätverksskydd som WEP, WPA och WPA2. Vill du komma igång snabbt så räcker det med ett klick på WPS-knappen.

Accesspunkt/Repeater

Andersson WSR 1.5 kan användas som en Accesspunkt/Repeater och förlänga ditt trådlösa nätverk så att du får full täckning där du tidigare hade dålig täckning eller helt döda zoner. Den inbyggda antennen ser till så att du får en stark signal och levererar hög hastighet till hemmets bärbara datorer, surfplattor, smartphones, spelkonsoler och Smart TV. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(30 st)
 • Förläng ditt trådlösa nätverk
 • Upp till 300Mbit/s
 • 2,4GHz

279:-

Andersson Andersson WSR 1.5 Andersson WSR 1.5En minimal trådlös router som tillgodoser hög hastighet och bra täckning. Routern är enkel att installera och ger dig dessutom tillgång till 1 nätverksuttag för trådad anslutning. Med hastighet upp till 300 Mbit/s kan du utan problem surfa, skicka e-post eller videochatta med dina vänner och bekanta. Gör hotellets trådbundna nätverket till trådlöst och var inte bunden till ett litet trångt skrivbord för att surfa.Enkel installationIngen programvara behövs utan alla inställningar görs via din dators befintliga webbläsare. Enheten har stöd för nätverksskydd som WEP, WPA och WPA2. Vill du komma igång snabbt så räcker det med ett klick på WPS-knappen.Accesspunkt/RepeaterAndersson WSR 1.5 kan användas som en Accesspunkt/Repeater och förlänga ditt trådlösa nätverk så att du får full täckning där du tidigare hade dålig täckning eller helt döda zoner. Den inbyggda antennen ser till så att du får en stark signal och levererar hög hastighet till hemmets bärbara datorer, surfplattor, smartphones, spelkonsoler och Smart TV.  Router 3,6 27 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Router