Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DIR-859 Wireless AC1750 Dual Band Gigabit Router kombinerar den senaste tekniken 802.11ac Dual-Band WiFi med Gigabit ethernetportar för att ge dig en sömlös och stabil nätverksupplevelse.

DIR-859 har avancerade säkerhetsfunktioner som håller din data säker från inkräktare. Den har en utökad och pålitlig trådlös AC-teknik vilket gör att ditt nätverk håller sig stabilt även under tung belastning eller i rum där signalstyrkan i vanliga fall är lite lägre.

Dual Band

Med hjälp av dualband-tekniken skickar routern trådlösa 2,4 Ghz- och 5,0 Ghz-signaler samtidigt. Detta är utmärkt i en familj där många brukar internet samtidigt, du kan surfa och läsa e-post på 2.4 Ghz-bandet och låta barnen streama HD film eller spela på 5.0 Ghz-bandet. Självklart är den bakåtkompatibel med befintliga 802.11g- och 802.11a-produkter.

Enkel administrering

​Att dela din Internet-anslutning behöver inte vara en komplicerad process, bara öppna en webbläsare för att få åtkomst till installationsguiden och följ de enkla steg-för-steg-instruktionerna för att komma igång. Lika enkelt är det att göra inställningar i routern med hjälp av det innovativa gränssnittet.

Hög  hastighet

802.11ac WiFi med hastigheter på upp till 1750 Mbps fördelat på 2,4 GHz och 5 GHz-banden samt Gigabit ehternetportar.

Bra räckvidd

Med tre stycken externa antenner tillsammans med 11ac-tekniken säkerställer DIR-859 en bra signalstyrka.

Prestanda

Med QoS-motorn delas trafiken upp och prioriteras i bandbredd för att alla enheter skall ha så stabilt och snabbt nätverk som möjligt.

Säkerhet

Routern har förutom de vanliga säkerhetsprotokollen en föräldrakontroll vilket gör att du kan bygga scheman över hur och när barnen får använda internet. Dessutom har den ett gästnätverk dina gäster kan använda för att surfa utan att komma åt dina enheter i hemmet.

D-Link D-Link DIR-859 DIR-859 DIR-859 Wireless AC1750 Dual Band Gigabit Router kombinerar den senaste tekniken 802.11ac Dual-Band WiFi med Gigabit ethernetportar för att ge dig en sömlös och stabil nätverksupplevelse. DIR-859 har avancerade säkerhetsfunktioner som håller din data säker från inkräktare. Den har en utökad och pålitlig trådlös AC-teknik vilket gör att ditt nätverk håller sig stabilt även under tung belastning eller i rum där signalstyrkan i vanliga fall är lite lägre. Dual Band Med hjälp av dualband-tekniken skickar routern trådlösa 2,4 Ghz- och 5,0 Ghz-signaler samtidigt. Detta är utmärkt i en familj där många brukar internet samtidigt, du kan surfa och läsa e-post på 2.4 Ghz-bandet och låta barnen streama HD film eller spela på 5.0 Ghz-bandet. Självklart är den bakåtkompatibel med befintliga 802.11g- och 802.11a-produkter. Enkel administrering ​Att dela din Internet-anslutning behöver inte vara en komplicerad process, bara öppna en webbläsare för att få åtkomst till installationsguiden och följ de enkla steg-för-steg-instruktionerna för att komma igång. Lika enkelt är det att göra inställningar i routern med hjälp av det innovativa gränssnittet. Hög  hastighet 802.11ac WiFi med hastigheter på upp till 1750 Mbps fördelat på 2,4 GHz och 5 GHz-banden samt Gigabit ehternetportar. Bra räckvidd Med tre stycken externa antenner tillsammans med 11ac-tekniken säkerställer DIR-859 en bra signalstyrka. Prestanda Med QoS-motorn delas trafiken upp och prioriteras i bandbredd för att alla enheter skall ha så stabilt och snabbt nätverk som möjligt. Säkerhet Routern har förutom de vanliga säkerhetsprotokollen en föräldrakontroll vilket gör att du kan bygga scheman över hur och när barnen får använda internet. Dessutom har den ett gästnätverk dina gäster kan använda för att surfa utan att komma åt dina enheter i hemmet. Router 3,4 7 590 SEK 590 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router