Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Supersnabb trådlös router med Tri-Band

D-Link DIR-890L

  Art.nr: 217997
  • Tri-band-teknik
  • 4st Gigabit LAN-portar
  • USB-portar för externa enheter och skrivare
  • Stöd för mydlink™ SharePort™
  • Hastigheter upp till 3,2 Gbit/s

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

D-Link DIR-890L AC3200

Smartphones, bärbara datorer, surfplattor, smart-TV, spelkonsoler och allt annat du kan tänkas ha hemma, allt uppkopplat samtidigt. För att klara detta utan att tumma på hastigheter eller kvalité har D-Link utvecklat DIR-890L AC3200 Ultra. En WiFi-router som har Tri-band-teknik och hastigheter upp till 3,2 Gbit/s.

Routern har den ultrahöga prestandan som krävs för att koppla upp även det mest krävande hemmet och är skräddarsydd för online-gaming.

Tri-band Wi-Fi

DIR-890L är som tre routrar i en och samma enhet. Den har 2,4 GHz band för hastigheter upp till 600 Mbit/s och två stycken separata 5 GHz band för hastigheter upp till 1300 Mbit/s vardera som alla kan användas samtidigt. Detta innebär en otroligt mer stabil och pålitlig anslutning när du skall spela online-spel, streama 4K-upplösta filmer via t.ex Netflix och dessutom köra Facetime eller annat på de mobila enheterna i hemmet. 

Smart Connect

Eftersom alla WiFi-band inte fungerar på samma sätt kan det ibland vara krångligt att veta vilket band du skall koppla upp din enhet på oavsett om det är en smart-TV, mobiltelefon, spelkonsoll eller dator. Smart Connect innebär att routern själv väljer mellan de tre WiFi-banden och ansluter automatiskt varje enhet i nätverket till det band som ger den bästa och mest störningsfria prestanda och anslutning varje gång.

Riktade smarta antenner

Strålformning eller som det även heter "Beam Forming", fungerar på så vis att den förbättrar täckningen genom att rikta bandbredden mot dina enheter oavsett var i huset du befinner dig. Du kan streama HD-video, ringa skypesamtal, spela spel eller surfa på webben men samtidigt behålla samma höga kvalitét på uppkopplingen.

Full kontroll på ditt nätverk

Med ett användarvänligt gränssnitt är det otroligt lätt att kontrollera ditt nätverk i form av barnspärrar, blockering av oönskade eller okända enheter, övervakning av internetanvändning för varje enhet samt skapande av gästnätverk så att dina gäster och vänner kan ansluta till ditt nätverk utan att du behöver lämna ut ditt lösenord till nätverket.

mydlink-funktioner

Fler antenner för bättre täckning

Med sex stycken externa antenner med fantastisk prestanda hålls alla dina enheter uppkopplade med en grym WiFi-täckning och en överlägsen kvalitét på signalen. DIR-890L prioriterar trafiken på ett intelligent sätt för varje enhet och hindrar äldre enheter från att försämra nätets prestanda.

D-Link D-Link DIR-890L DIR-890L D-Link DIR-890L AC3200 Smartphones, bärbara datorer, surfplattor, smart-TV, spelkonsoler och allt annat du kan tänkas ha hemma, allt uppkopplat samtidigt. För att klara detta utan att tumma på hastigheter eller kvalité har D-Link utvecklat DIR-890L AC3200 Ultra. En WiFi-router som har Tri-band-teknik och hastigheter upp till 3,2 Gbit/s. Routern har den ultrahöga prestandan som krävs för att koppla upp även det mest krävande hemmet och är skräddarsydd för online-gaming. Tri-band Wi-Fi DIR-890L är som tre routrar i en och samma enhet. Den har 2,4 GHz band för hastigheter upp till 600 Mbit/s och två stycken separata 5 GHz band för hastigheter upp till 1300 Mbit/s vardera som alla kan användas samtidigt. Detta innebär en otroligt mer stabil och pålitlig anslutning när du skall spela online-spel, streama 4K-upplösta filmer via t.ex Netflix och dessutom köra Facetime eller annat på de mobila enheterna i hemmet.  Smart Connect Eftersom alla WiFi-band inte fungerar på samma sätt kan det ibland vara krångligt att veta vilket band du skall koppla upp din enhet på oavsett om det är en smart-TV, mobiltelefon, spelkonsoll eller dator. Smart Connect innebär att routern själv väljer mellan de tre WiFi-banden och ansluter automatiskt varje enhet i nätverket till det band som ger den bästa och mest störningsfria prestanda och anslutning varje gång. Riktade smarta antenner Strålformning eller som det även heter "Beam Forming", fungerar på så vis att den förbättrar täckningen genom att rikta bandbredden mot dina enheter oavsett var i huset du befinner dig. Du kan streama HD-video, ringa skypesamtal, spela spel eller surfa på webben men samtidigt behålla samma höga kvalitét på uppkopplingen. Full kontroll på ditt nätverk Med ett användarvänligt gränssnitt är det otroligt lätt att kontrollera ditt nätverk i form av barnspärrar, blockering av oönskade eller okända enheter, övervakning av internetanvändning för varje enhet samt skapande av gästnätverk så att dina gäster och vänner kan ansluta till ditt nätverk utan att du behöver lämna ut ditt lösenord till nätverket. mydlink-funktioner Fler antenner för bättre täckning Med sex stycken externa antenner med fantastisk prestanda hålls alla dina enheter uppkopplade med en grym WiFi-täckning och en överlägsen kvalitét på signalen. DIR-890L prioriterar trafiken på ett intelligent sätt för varje enhet och hindrar äldre enheter från att försämra nätets prestanda. Router 2,5 2 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router