Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb och stabil router med ADSL2!

D-Link DSL-2750B

  Art.nr: 178304
  • IPv4 och IPv6 redo
  • Dela lagring via USB
  • Upp till 300 Mbps
  • Trådlös

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

D-Link DSL 2750B - Snabb och stabil router med ADSL2!

Skapa ett snabbt och stabilt trådlöst nätverk utan problem med denna ADSL2 + Router. Anslut bara enheten till ett bredbandsmodem och du kan trådlöst dela dina uppkoppling med hastigheter upp till 300 Mbps. 

Njut av att surfa på webben, läs din e-post, spela med dina kompisar eller chatta utan fördröjning. Med hjälp av Wireless N-Teknik får du en stabil uppkoppling med bra hastighet och räckvidd jämnfört med tidigare teknik. Med smart teknik och bra placerade antenner skickar den ut kraftiga och pålitliga signaler.

Om du inte bra vill dela ditt nätverk trådlöst kan du välja att koppla ihop det via någon av dom fyra trådbundna utgångarna. Du kan också koppla till exempel din spelkonsol, mediaspelare eller NAS med antingen trådlös eller trådbunden anslutning.'

Gemensamt lagringsutrymme

Anslut en USB-lagringsenhet till DSL 2750B och den delar ut den till hela nätverket. Perfekt om du vill dela ut film, musik eller bilder till hela filmen. För att få full kontroll av över lagringsutrymmet kan du skapa separata konton konton för att kontrollera åtkomsten. Perfekt om du vill hålla vissa filer privata eller ska använda det inom ett företag.

Redo för framtiden

Du behöver inte oroa dig för att gå miste om kvalité, routern är redo för IPv4 flytten till IPv6. Självklart klarar den av att båda köra på IPv4 och IPv6 samtidigt.

D-Link D-Link DSL-2750B DSL-2750B/EU D-Link DSL 2750B - Snabb och stabil router med ADSL2!Skapa ett snabbt och stabilt trådlöst nätverk utan problem med denna ADSL2 + Router. Anslut bara enheten till ett bredbandsmodem och du kan trådlöst dela dina uppkoppling med hastigheter upp till 300 Mbps. Njut av att surfa på webben, läs din e-post, spela med dina kompisar eller chatta utan fördröjning. Med hjälp av Wireless N-Teknik får du en stabil uppkoppling med bra hastighet och räckvidd jämnfört med tidigare teknik. Med smart teknik och bra placerade antenner skickar den ut kraftiga och pålitliga signaler.Om du inte bra vill dela ditt nätverk trådlöst kan du välja att koppla ihop det via någon av dom fyra trådbundna utgångarna. Du kan också koppla till exempel din spelkonsol, mediaspelare eller NAS med antingen trådlös eller trådbunden anslutning.'Gemensamt lagringsutrymmeAnslut en USB-lagringsenhet till DSL 2750B och den delar ut den till hela nätverket. Perfekt om du vill dela ut film, musik eller bilder till hela filmen. För att få full kontroll av över lagringsutrymmet kan du skapa separata konton konton för att kontrollera åtkomsten. Perfekt om du vill hålla vissa filer privata eller ska använda det inom ett företag.Redo för framtidenDu behöver inte oroa dig för att gå miste om kvalité, routern är redo för IPv4 flytten till IPv6. Självklart klarar den av att båda köra på IPv4 och IPv6 samtidigt. Router 3,4 5 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router