Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Router med Dual Band och hastigheter på upp till 1200 Mbps

Linksys EA6350

  Art.nr: 245267
 • Linksys Smart WiFi app
 • Upp till 1200 Mbps
 • 4 Gigabit Ethernet portar
 • USB 3.0
 • Gästnätverk

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Linksys EA6350 AC1200 är utrustad med Dual Band vilket ger två stycken trådlösa band (2,4 GHz och 5 GHz) med datahastigheter upp till N300 Mbps + AC867 Mbps, perfekt för krävande uppgifter som videostreaming och onlinespel.

Med beamforming teknologi, Dual Band och en smart app är detta en idealisk router för dig som har många enheter hemma i form av surfplattor, smartphones och bärbara datorer eller mediaspelare.

Beamforming-teknologi

Beamforming fokuserar WiFi-signalen direkt på dina smartphones, surfplattor och bärbara datorer istället för att skicka signalen i ett stort paket. Dessutom bidrar två avtagbara externa antenner till att stärka signalen. Resultatet är ett effektivare nätverk med ett större utbud.

När din smartphone eller surfplatta inte behöver jobba så hårt för att ta emot data betyder det inte bara större effektivitet för dig, men också en längre batterilivslängd för dina anslutna enheter.

Dual Band

Med hjälp av dualband-tekniken skickar routern trådlösa 2,4 Ghz- och 5,0 Ghz-signaler samtidigt. Detta är utmärkt i en familj där många använder internet samtidigt. Du kan surfa och läsa e-post på 2.4 Ghz-bandet och låta barnen streama HD film eller spela på 5.0 Ghz-bandet. Den är även bakåtkompatibel med befintliga 802.11g- och 802.11a-produkter.

Smart app för full kontroll

Med Linksys Smart Wi-Fi kan du få tillgång till ditt nätverk när som helst, var som helst. Antingen med dator eller via den kostnadsfria mobilappen som finns tillgänglig till både iOS och Android, kan du tack vare Smart Wi-Fi:

 • Prioritera enheter eller webbplatser för videostreaming och onlinespel
 • Kontrollera olämpligt eller störande innehåll
 • Övervaka nätverksaktivitet och hastighet
 • Starta eller inaktivera Wi-Fi för alla anslutna enheter
 • Skapa ett separat, lösenordsskyddat gästnätverk
 • Sätta upp föräldrakontroll
Linksys Linksys EA6350 EA6350-EJ Linksys EA6350 AC1200 är utrustad med Dual Band vilket ger två stycken trådlösa band (2,4 GHz och 5 GHz) med datahastigheter upp till N300 Mbps + AC867 Mbps, perfekt för krävande uppgifter som videostreaming och onlinespel. Med beamforming teknologi, Dual Band och en smart app är detta en idealisk router för dig som har många enheter hemma i form av surfplattor, smartphones och bärbara datorer eller mediaspelare. Beamforming-teknologi Beamforming fokuserar WiFi-signalen direkt på dina smartphones, surfplattor och bärbara datorer istället för att skicka signalen i ett stort paket. Dessutom bidrar två avtagbara externa antenner till att stärka signalen. Resultatet är ett effektivare nätverk med ett större utbud. När din smartphone eller surfplatta inte behöver jobba så hårt för att ta emot data betyder det inte bara större effektivitet för dig, men också en längre batterilivslängd för dina anslutna enheter. Dual Band Med hjälp av dualband-tekniken skickar routern trådlösa 2,4 Ghz- och 5,0 Ghz-signaler samtidigt. Detta är utmärkt i en familj där många använder internet samtidigt. Du kan surfa och läsa e-post på 2.4 Ghz-bandet och låta barnen streama HD film eller spela på 5.0 Ghz-bandet. Den är även bakåtkompatibel med befintliga 802.11g- och 802.11a-produkter. Smart app för full kontroll Med Linksys Smart Wi-Fi kan du få tillgång till ditt nätverk när som helst, var som helst. Antingen med dator eller via den kostnadsfria mobilappen som finns tillgänglig till både iOS och Android, kan du tack vare Smart Wi-Fi: Prioritera enheter eller webbplatser för videostreaming och onlinespelKontrollera olämpligt eller störande innehållÖvervaka nätverksaktivitet och hastighetStarta eller inaktivera Wi-Fi för alla anslutna enheterSkapa ett separat, lösenordsskyddat gästnätverkSätta upp föräldrakontroll Router 5 1 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Router