Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb gaming-router med unik kontrollpanel

Netgear Nighthawk Pro Gaming WiFi Router XR700

  Art.nr: 1006048
  • Trådlös hastighet upp till 7,2 Gbit/s
  • 802.11ad trådlös standard
  • 1,7 GHz Quad Core-processor
  • 2 st USB 3.0-portar
  • 8 st Gigabit Ethernet-portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nighthawk Pro Gaming XR700 är utformad för att ge gamers ett övertag över motståndaren. Med banbrytande mjukvara och den senaste hårdvaran ger dig total kontroll över ditt hemnätverk. Med XR700 kan du stabilisera din anslutning, bli av med jobbiga "lag spikes" och fokusera på ditt spel. Slipp krångla över bandbredden med nätverkskontroll som låter dig prioritera all trafik i hemmet.

Stabilisera din ping

"Anti-buffer bloat" (ABB) är bara ett finare sätt att säga att du kan skapa en exakt väg för speltrafik. Med hjälp av ABB och XR700s fyrkärniga processor kan man  sortera igenom ditt nätverk och prioritera trafik, så att man inte behöver oroa sig för att lagg eller liknande förstör din dag.

Quality of service

Med avancerad servicekvalitet (QoS) och med en 1,7 gb quad-core-processor, prioriterar XR700 den önskade trafiken även i de mest överbelastade hemnätverkstrafiken. Det betyder att man stanna kvar i spelet och inte i kön.

Ha koll på ditt nätverk

Med Nighthawk XR700 kan man med hjälp av nätverksövervakningen, ha översikt på vilka enheter som är uppkopplade emot routern. Man kan sänka eller höja bandbred samt hastighet på varje enskild enhet eller stänga av resterande enheter helt för att på det mesta av ditt nätverk när man ska spela. XR700 Upptäcker automatiskt online-spel och prioriterar speltrafik framför all annan trafik, vilket garanterar lägre latens och stabilare spel.

Unik kontrollpanel med total översikt

Med hjälp av det inbyggda kontrollpanelen så kan man själv välja vad som ska visas på startsidan när du går in på din router. Här kan du skräddarsy din egna vy för att ha en översikt över din bandbredd, din plats för optimera avståndet till spelservrar, hastigheten på nätverket och mycket mer. 

Minska din latens med Geo-filter

Nighthawk XR700 har en funktion som heter "Geo-Filter", detta gör att man kan ställa in vart du befinner dig och därifrån kunna välja att enbart plocka upp spelservrar som är närmast för dig. Detta resulterar i att man får låg latens att spela på så att du kan maximera ditt gameplay utan att ditt spel påverkas. Med XR700 lagras även dem tidigare inställningarna man satt för att optimera nätverksanvändandet. Med detta kan man alltid ha övertaget över fienden i dem hetaste striderna. 

Netgear Netgear Nighthawk Pro Gaming WiFi Router XR700 XR700-100EUS Nighthawk Pro Gaming XR700 är utformad för att ge gamers ett övertag över motståndaren. Med banbrytande mjukvara och den senaste hårdvaran ger dig total kontroll över ditt hemnätverk. Med XR700 kan du stabilisera din anslutning, bli av med jobbiga "lag spikes" och fokusera på ditt spel. Slipp krångla över bandbredden med nätverkskontroll som låter dig prioritera all trafik i hemmet. Stabilisera din ping "Anti-buffer bloat" (ABB) är bara ett finare sätt att säga att du kan skapa en exakt väg för speltrafik. Med hjälp av ABB och XR700s fyrkärniga processor kan man  sortera igenom ditt nätverk och prioritera trafik, så att man inte behöver oroa sig för att lagg eller liknande förstör din dag. Quality of service Med avancerad servicekvalitet (QoS) och med en 1,7 gb quad-core-processor, prioriterar XR700 den önskade trafiken även i de mest överbelastade hemnätverkstrafiken. Det betyder att man stanna kvar i spelet och inte i kön. Ha koll på ditt nätverk Med Nighthawk XR700 kan man med hjälp av nätverksövervakningen, ha översikt på vilka enheter som är uppkopplade emot routern. Man kan sänka eller höja bandbred samt hastighet på varje enskild enhet eller stänga av resterande enheter helt för att på det mesta av ditt nätverk när man ska spela. XR700 Upptäcker automatiskt online-spel och prioriterar speltrafik framför all annan trafik, vilket garanterar lägre latens och stabilare spel. Unik kontrollpanel med total översikt Med hjälp av det inbyggda kontrollpanelen så kan man själv välja vad som ska visas på startsidan när du går in på din router. Här kan du skräddarsy din egna vy för att ha en översikt över din bandbredd, din plats för optimera avståndet till spelservrar, hastigheten på nätverket och mycket mer.  Minska din latens med Geo-filter Nighthawk XR700 har en funktion som heter "Geo-Filter", detta gör att man kan ställa in vart du befinner dig och därifrån kunna välja att enbart plocka upp spelservrar som är närmast för dig. Detta resulterar i att man får låg latens att spela på så att du kan maximera ditt gameplay utan att ditt spel påverkas. Med XR700 lagras även dem tidigare inställningarna man satt för att optimera nätverksanvändandet. Med detta kan man alltid ha övertaget över fienden i dem hetaste striderna.  Router 5 1 5490 SEK 5490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router