Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

N-router med Gigabit, USB och öppen källkod

Netgear WNR3500L

  Art.nr: 146536
  • Upp till 300Mbit/s
  • 4 Gigabit LAN-portar
  • USB-port
  • Föräldrakontroll
  • Öppen källkod

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

WNR3500Lv2 är en trådlös-N router med bra prestanda. Den har en inbyggd ultrasnabb 4-portars Gigabitswitch vilket ger ännu snabbare nätverksprestanda.
Automatisk trafikprioritering (QoS) försäkrar pålitlig användning av Internet, telefoni över Internet, video, och online gaming – allt på en och samma gång.

Hög prestanda
Netgear WNR-3500L har en säker nätverksanslutning med ett enkelt knapptryck via Push N Connect funktion (WPA2). Installationen är enkel med Smart Wizard, och routrar från Netgear är kända för att vara enkla att installera. WNR3500L passar perfekt för den som vill spela spel online och ladda hem i snabb hastighet.

Kan konfigureras och användas som en trådlös repeater för att utöka den trådlösa räckvidden. WNR-3500L är ett bra alternativ för dig som kräver hög prestanda i ditt hemmanätverk.

Öppen källkod
Tack vare att WNR-3500L har öppen källkod kan du själv ändra programvara och anpassa den efter just dina behov.

Dela med dig av dina filer
Med Netgear WNR-3500L kan du enkelt dela med dig av dina dokument, filmer och foton. Tack vare den smidiga lösningen med USB-uttag är det bara att koppla USB-minne eller hårddisk till routern och dela med alla som använder nätverket.

Klicka på länken om du vill veta mer om Router

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Netgear Netgear WNR3500L WNR3500L-100PES WNR3500Lv2 är en trådlös-N router med bra prestanda. Den har en inbyggd ultrasnabb 4-portars Gigabitswitch vilket ger ännu snabbare nätverksprestanda.Automatisk trafikprioritering (QoS) försäkrar pålitlig användning av Internet, telefoni över Internet, video, och online gaming – allt på en och samma gång.Hög prestandaNetgear WNR-3500L har en säker nätverksanslutning med ett enkelt knapptryck via Push N Connect funktion (WPA2). Installationen är enkel med Smart Wizard, och routrar från Netgear är kända för att vara enkla att installera. WNR3500L passar perfekt för den som vill spela spel online och ladda hem i snabb hastighet.Kan konfigureras och användas som en trådlös repeater för att utöka den trådlösa räckvidden. WNR-3500L är ett bra alternativ för dig som kräver hög prestanda i ditt hemmanätverk.Öppen källkodTack vare att WNR-3500L har öppen källkod kan du själv ändra programvara och anpassa den efter just dina behov.Dela med dig av dina filerMed Netgear WNR-3500L kan du enkelt dela med dig av dina dokument, filmer och foton. Tack vare den smidiga lösningen med USB-uttag är det bara att koppla USB-minne eller hårddisk till routern och dela med alla som använder nätverket.Klicka på länken om du vill veta mer om Router Router 4,3 36 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router