Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Nya, eleganta AirPort Extreme med ac-standard!

Apple AirPort Extreme

  Art.nr: 190227
 • Dualband (2,4 GHz & 5 GHz)
 • Dela USB-hårddisk
 • Enkel installation
 • Ultrasnabb trådlös anslutning (802.11ac)
 • Fantastisk räckvidd
1 879:-

Delbetala från 157:-/mån Info

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(9 st)

 • Eftertext 2016-10-22

  Fruktanavärt bra, som vanligt!

  Lite i dyraste laget för min smak MEN jag måste säga att det var värt det. Man får det man betalar för. Vi har många anslutna enheter samtidigt och denna router gör ingen besviken i vårat hushåll. Som vanligt så levererar Apple!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Rogga 2016-05-07
  Topp 25 skribent

  Ultrastabil router!

  Med Apple´s eleganta konfiguration via radio, inget kabelkrävande webgränssnitt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Oldbuffer 2016-03-01

  Hög kvalitet, typiskt Apple

  Hög kvalitet, kraftfull och lätt att installera. Har haft några olika routrar som kommit med i bredbandsabonnemanget. Den här är helt outstanding jämfört med dem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Banditen01 2015-04-20
  Topp 250 skribent

  Smidigare får man leta efter !!

  Kvalitetskänslan som alltid med Apple över förväntan, snyggt o prydligt in i minsta detalj.

  Men att det inte finns förutsättning för att köra Dynamisk DNS uppdatering mot en fast adress tycker jag är riktigt dåligt. Tydligen har äldre varianter haft funktionen men på senare firmware har detta plockats bort.. Användarvänligheten uppväger mycket vilket ändå ger 4 stjärnor.

  Prisvärdheten, alltid en bedömning men man kan ju aldrig säga att Apple är billigt men i förhållande till kvalitetskänslan, användarvänlighet och utseendet så är det rätt okej ändå.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 4530 2015-01-27

  Bra köp!

  Har en Telia 4G router B593s. Fick starta om den engång om dagen för att det skulle gå att surfa. Köpte Apples Airport Extreme och kör den som accesspunkt. Har inte behövt startat om teliaroutern en enda gång sen Airport Extremen inhandlades. Avaktiverade Wifi på Telia routern.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Inbyggt ADSL-modem Nej
Stöd för mobilt bredband Nej

Produktbeskrivning

Ultrasnabbt 802.11ac Wi-Fi 

AirPort Extreme har 802.11ac-teknik och kraftfulla strålformande antenner som ger dig upp till tre gånger snabbare Wi-Fi och en starkare och tydligare signal.1 Eftersom den dessutom sänder på både 2,4 GHz- och 5 GHz-frekvensen samtidigt ansluter din trådlösa enhet automatiskt till bästa tillgängliga frekvensband för snabbast möjliga överföringshastighet.

Designad för prestanda 

Antennerna på AirPort Extreme har placerats högst upp och därför sprids signalen nu från en högre nivå. Vi utökade också antalet antenner till sex stycken: tre för 2,4 GHz-bandet och tre för 5 GHz-bandet. Tillsammans med 802.11ac-tekniken ser de till att du kan ansluta snabbare, på ett längre avstånd och få mer kraft än någonsin tidigare.

Lätt att ansluta för iOS och OS X 

Anslut ditt DSL- eller kabelmodem till AirPort Extreme och använd den inbyggda inställningsassistenten för att skapa ditt nya trådlösa nätverk med några få tryckningar på iPhone, iPad eller iPod touch. På Mac kan du använda den inbyggda appen AirPort-verktyg. Inställningen går precis lika snabbt och enkelt.

Dela hårddisk och skrivare 

AirPort Extreme kan förvandla alla externa USB-hårddiskar till säkra enheter som kan delas i ditt Wi-Fi-nätverk. Alla dokument, videor, bilder och andra filer blir tillgängliga direkt för både Mac- och PC-användare. Du kan till och med ansluta en skrivare och dela den trådlöst.

Kompatibel och säker 

Alla dina Wi-Fi-enheter fungerar med AirPort Extreme. Det beror på att den är kompatibel med enheter som använder någon av specifikationerna 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n eller 802.11ac. Och tack vare den inbyggda brandväggen i AirPort Extreme skyddas nätverket mot skadliga internetattacker, så att du kan surfa tryggt och säkert.

Inställning och hantering

 • En Mac med OS X Lion 10.7.5 eller senare och AirPort-verktyg 6.3
 • En iOS-enhet med iOS 5 eller senare och AirPort-verktyg 1.3

Åtkomst för trådlösa enheter

 • Alla Wi-Fi-enheter som använder 802.11a/b/g/n/ac-specifikationen

Delad USB-skrivare

 • En Mac med OS X 10.2.7 eller senare
 • En PC med Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) eller Windows 8

Delad USB-hårddisk

 • En Mac med OS X 10.4.8 eller senare
 • En PC med Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) eller Windows 8

Teknisk information

Höjd: 168 mm
Bredd: 98 mm
Djup: 98 mm
Vikt: 945 g

IEEE 802.11a/b/g/n/ac1
Antenner med strålformning
Dubbla frekvensband på 2,4 GHz och 5 GHz

Gigabit Ethernet WAN-port
Tre Gigabit Ethernet LAN-portar
USB 2
Inbyggt strömaggregat

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

ASUS RT-AC66U Nordic
(20 st)
 • 802.11ac-standard
 • Upp till 450+1300 Mbit/s
 • Dual Band 2,4 & 5GHz

1 290:-

Apple Apple AirPort Extreme ME918Z/A Ultrasnabbt 802.11ac Wi-Fi AirPort Extreme har 802.11ac-teknik och kraftfulla strålformande antenner som ger dig upp till tre gånger snabbare Wi-Fi och en starkare och tydligare signal.1 Eftersom den dessutom sänder på både 2,4 GHz- och 5 GHz-frekvensen samtidigt ansluter din trådlösa enhet automatiskt till bästa tillgängliga frekvensband för snabbast möjliga överföringshastighet.Designad för prestanda Antennerna på AirPort Extreme har placerats högst upp och därför sprids signalen nu från en högre nivå. Vi utökade också antalet antenner till sex stycken: tre för 2,4 GHz-bandet och tre för 5 GHz-bandet. Tillsammans med 802.11ac-tekniken ser de till att du kan ansluta snabbare, på ett längre avstånd och få mer kraft än någonsin tidigare.Lätt att ansluta för iOS och OS X Anslut ditt DSL- eller kabelmodem till AirPort Extreme och använd den inbyggda inställningsassistenten för att skapa ditt nya trådlösa nätverk med några få tryckningar på iPhone, iPad eller iPod touch. På Mac kan du använda den inbyggda appen AirPort-verktyg. Inställningen går precis lika snabbt och enkelt.Dela hårddisk och skrivare AirPort Extreme kan förvandla alla externa USB-hårddiskar till säkra enheter som kan delas i ditt Wi-Fi-nätverk. Alla dokument, videor, bilder och andra filer blir tillgängliga direkt för både Mac- och PC-användare. Du kan till och med ansluta en skrivare och dela den trådlöst.Kompatibel och säker Alla dina Wi-Fi-enheter fungerar med AirPort Extreme. Det beror på att den är kompatibel med enheter som använder någon av specifikationerna 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n eller 802.11ac. Och tack vare den inbyggda brandväggen i AirPort Extreme skyddas nätverket mot skadliga internetattacker, så att du kan surfa tryggt och säkert.Inställning och hantering En Mac med OS X Lion 10.7.5 eller senare och AirPort-verktyg 6.3 En iOS-enhet med iOS 5 eller senare och AirPort-verktyg 1.3Åtkomst för trådlösa enheter Alla Wi-Fi-enheter som använder 802.11a/b/g/n/ac-specifikationenDelad USB-skrivare En Mac med OS X 10.2.7 eller senare En PC med Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) eller Windows 8Delad USB-hårddisk En Mac med OS X 10.4.8 eller senare En PC med Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) eller Windows 8Teknisk informationHöjd: 168 mmBredd: 98 mmDjup: 98 mmVikt: 945 gIEEE 802.11a/b/g/n/ac1Antenner med strålformningDubbla frekvensband på 2,4 GHz och 5 GHzGigabit Ethernet WAN-portTre Gigabit Ethernet LAN-portarUSB 2Inbyggt strömaggregat Router & Modem 4,4 9 1879 SEK 1879 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Router & Modem