Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gaming-switch med unik kontrollpanel och RGB-belysning

Netgear Nighthawk SX10 Pro Gaming Switch GS810EMX

  Art.nr: 1004067
 • Enkel installation
 • Kontrollpanel för nätverket
 • RGB-belysning
 • 8 st Gigabit Ethernet-portar
 • 2 st Multi-Gigabit Ethernet-portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Släpp lös din spelpotential med snabbare hastigheter, högre prestanda och med den bästa teknologin. Vid större LAN-evenemang eller internetcaféer finns hundratals enheter som försöker ansluta till nätverket. Detta kan då orsaka att hastigheten försämras. Även i hemmet kan det vara flera spelkonsoler, nerladdningar och streaming som påverkar hastigheten på nätverket.

SX10 Pro Gaming-switch tacklar detta genom att ge 10G-hastigheter och en kraftfull och intuitiv kontrollpanel för att anpassa bandbredden. Så att man enkelt kan styra bandbredd samt hastigheten på nätverket så att man får ut det mesta vid spel och streaming. 

Unik kontrollpanel med total översikt

Med Nighthawk SX10 Pro Gaming kan man med hjälp av nätverksövervakningen, ha översikt på vilka enheter som är uppkopplade emot switchen. Man kan snabbt sänka eller höja bandbred och hastighet på varje enskild enhet eller stänga av resterande enheter helt för att få det mesta av ditt nätverk när man ska spela. 

Snygg RGB-belysning 

Ta del av den anpassningsbara RGB LED-kontrollen med SX10 Pro Gaming. Anpassa färgkoder för att enkelt kunna se hastigheten eller sätt en färg på varje port eller grupp för ännu enklare hantering. Justera även ljusstyrkan och frekvensen efter eget tycke. Dess snygga design gör den till perfekt passform för alla moderna hem eller gamingrum. Imponera andra med sin futuristiska design och tack vare RGB-belysningen kan man enkelt matcha det med resterande spelutrustning.

One-Click Setup

Med Nighthawk SX10 Pro Gaming så ska det inte vara svårt att komma igång. Inbyggt finns det flera olika inställningar beroende på om man är intresserad att få det mesta ur din spelsession, streaming, nerladdning eller skräddarsy din egna inställning så att det lämpar sig bäst till det ändamålet.

Titta även på

(10 st)
 • Trådlös hastighet upp till 2,6 Gbit/s
 • 802.11ac trådlös standard
 • 1,7 GHz Dual Core-processor

3 190:-

Titta även på

(10 st)
 • Trådlös hastighet upp till 2,6 Gbit/s
 • 802.11ac trådlös standard
 • 1,7 GHz Dual Core-processor

3 190:-

Netgear Netgear Nighthawk SX10 Pro Gaming Switch GS810EMX GS810EMX-100PES Släpp lös din spelpotential med snabbare hastigheter, högre prestanda och med den bästa teknologin. Vid större LAN-evenemang eller internetcaféer finns hundratals enheter som försöker ansluta till nätverket. Detta kan då orsaka att hastigheten försämras. Även i hemmet kan det vara flera spelkonsoler, nerladdningar och streaming som påverkar hastigheten på nätverket. SX10 Pro Gaming-switch tacklar detta genom att ge 10G-hastigheter och en kraftfull och intuitiv kontrollpanel för att anpassa bandbredden. Så att man enkelt kan styra bandbredd samt hastigheten på nätverket så att man får ut det mesta vid spel och streaming.  Unik kontrollpanel med total översikt Med Nighthawk SX10 Pro Gaming kan man med hjälp av nätverksövervakningen, ha översikt på vilka enheter som är uppkopplade emot switchen. Man kan snabbt sänka eller höja bandbred och hastighet på varje enskild enhet eller stänga av resterande enheter helt för att få det mesta av ditt nätverk när man ska spela.  Snygg RGB-belysning  Ta del av den anpassningsbara RGB LED-kontrollen med SX10 Pro Gaming. Anpassa färgkoder för att enkelt kunna se hastigheten eller sätt en färg på varje port eller grupp för ännu enklare hantering. Justera även ljusstyrkan och frekvensen efter eget tycke. Dess snygga design gör den till perfekt passform för alla moderna hem eller gamingrum. Imponera andra med sin futuristiska design och tack vare RGB-belysningen kan man enkelt matcha det med resterande spelutrustning. One-Click Setup Med Nighthawk SX10 Pro Gaming så ska det inte vara svårt att komma igång. Inbyggt finns det flera olika inställningar beroende på om man är intresserad att få det mesta ur din spelsession, streaming, nerladdning eller skräddarsy din egna inställning så att det lämpar sig bäst till det ändamålet. Switch 2689 SEK 2689 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Switch