Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Digitalisera din samling med gamla videofilmer!

Elgato Video Capture

  Art.nr: 179415
 • Digitalisera gamla videofilmer
 • Spela in VHS-band till datorn
 • Enkel att använda
 • Kompatibel med PC och Mac
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Anybody 2014-04-09

  Gör jobbet. Enkel att använda.

  Gör det den ska. Lätt att installera och använda. Lite dyr jämfört med Windows-kompatibla prylar med samma syfte. Men hittar inget annat alternativ för Mac.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Peter1970 2014-03-11

  Väldigt missnöjd

  Jag försökte att rädda mina gamla Hi8 band och fick höra att Elgato Video Capture var bäst på marknaden. När jag hade hade spelat över flera band märkte jag att ljuted kom ett par sekunder efter än bilden. Elgato har ingen support i Sverige och det finns ingen att vända sig till för att få hjälp.

  Eller
  Avbryt
 • Parham 2013-02-20

  Enkel och bra produkt

  Införskaffade en tid sedan en billigare men liknande produkt som denna i en annan affär, men den var så jobbig att använda att jag lämnade tillbaka den. Då behövde jag vara expert på ljudformat, bildformat, olika kvaliteter, filstorlekar. Så jag la ner mitt projekt för att överföra mina filmer. Med den här produkten kopplar man enkelt sin videokamera eller gamla filmkamera och mer eller mindre trycker på inspelning så går bandet och inspelningen smidigt. Filstorlekarna är fantastiska och kvaliteten perfekt. Något dyr, men som sagt den är bättre än det andra jag provade så jag är väldigt nöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • AlexBen 2013-01-30

  Enkel match att digitalisera videoband.

  Elgato Video Capture är en utmärkt produkt för att digitalisera videoband, i mitt fall både VHS och S-VHS över till Mac dator. Enligt beskrivningen fungerar den även mot PC och iPad men detta har jag ej provat.
  Mig veterligt är det den enda omvandlaren som fungerar till Mac.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Vergelmer 2013-05-24

   VHS-spelare?

   Vad jag kan förstå av denna produkt så måste man väl ha en VHS-spelare för att det ska fungera?

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Fungerar denna tillsammans med Win8?

  JGMA 2014-01-14
  Eller
  Avbryt
 • JojjeHjorten 2013-06-15
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning

Har du gamla VHS-filmer liggandes? Kanske gamla videofilmer på barnen när de var små? Digitalisera dem innan de försvinner eller går sönder. Med Elgato Video Capture kan du spela in alla dina gamla filmer direkt in i datorn och komma åt dem när du vill. Genom att digitalisera dina filmer ser du även till att förlänga livstiden för dessa filmer som kan vara dyrbara för dig. 

Du kan spela in filmer till både PC och Mac i HD-kvalité. Mjukvaran gör det enkelt att spela in, steg för steg, samt att när du har digitaliserat filmerna så kan du redigera dem och exempelvis titta på dem via din iPad, spela upp dem i din TV, eller till och med dela dem på YouTube. Även mjukvaran är kompatibel med PC och Mac. Du behöver inte längre oroa dig för att gamla minnen ska gå förlorade under teknikens utveckling. Digitalisera dina filmer och förläng deras livslängd avsevärt.

Elgato Elgato Video Capture 1VC108601001 Har du gamla VHS-filmer liggandes? Kanske gamla videofilmer på barnen när de var små? Digitalisera dem innan de försvinner eller går sönder. Med Elgato Video Capture kan du spela in alla dina gamla filmer direkt in i datorn och komma åt dem när du vill. Genom att digitalisera dina filmer ser du även till att förlänga livstiden för dessa filmer som kan vara dyrbara för dig.  Du kan spela in filmer till både PC och Mac i HD-kvalité. Mjukvaran gör det enkelt att spela in, steg för steg, samt att när du har digitaliserat filmerna så kan du redigera dem och exempelvis titta på dem via din iPad, spela upp dem i din TV, eller till och med dela dem på YouTube. Även mjukvaran är kompatibel med PC och Mac. Du behöver inte längre oroa dig för att gamla minnen ska gå förlorade under teknikens utveckling. Digitalisera dina filmer och förläng deras livslängd avsevärt. Foto och video 3,5 4 849 SEK 849 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Programvara
 3. Foto och video