Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Digitalisera dina VHS-minnen innan det är för sent!

Magix Video Saver 4

  Art.nr: 166622
 • Digitalisera VHS
 • Säkerställ att gamla minnen inte förstörs
 • Lagra på DVD eller på datorn
 • På svenska
 • Kompatibel med Windows 8*

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • stolpee 2014-04-16

  Sämsta inköp någonsin

  Fungerar inte för fem öre, deras support har noll koll.
  Finns ingen information på internet.

  Du kan installera programmet och drivrutinerna men inget mer... Ungefär som Windows...

  Eller
  Avbryt
 • MAAB 2013-05-05
  Topp 50 skribent

  Det ordnade sig till slut.. Fungerar EJ med Windows 8, trots uppgift om det här på hemsidan.

  Jag köpte denna produkt i tron om att den fungerar tillsammans med Windows 8, vilket Netonnet gör gällande under fliken frågor och svar. Desvärre gör den EJ det, så se till att du inte har nyare OS än Windows 7.

  Det finns ingen uppdatering på hemsidan, som netonnet länkar till, som gör att du kan använda produkten med Windows 8.

  Efter att jag fått lämna tillbaka den öppnade varan samt fått milersättning för extratransporter till butiken känner jag mig trots allt nöjd.

  Missvisande varudeklaration, men ett professionellt bemötande i butik! Ett stort plus till Er för det senare!

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • getingen 2014-01-24
  Eller
  Avbryt
 • Jockoma 2013-02-11
  Eller
  Avbryt
 • Har ni Mac versionen tro?

  nordin 2012-12-06
  Eller
  Avbryt
 • Går det att kopiera dvd med gott resultat och ev klippa bort små snuttar som inte är bra från helheten av det som skall kopieras till dvd.

  KHREWWPJHRKP 2012-04-09
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning

Video Saver 4 är en programvara som hjälper dig att konvertera gamla VHS och S-VHSband till digitala filmer lagrade på din dator eller utskrivna på exempelvis DVD. Det enda du behöver är det här paketet från Magix och en VHS. Du får med en USB video converter och en SCART-adapter som du kopplar till din dator respektive VHS och sedan är det bara att starta programmet och köra!

Nytt i Video Saver 4
Gränssnitt på Svenska, Finska, Engelska ( Val vid installation )

Varför ska jag göra mina band digitala?
Gamla tekniker som VHS kan gå sönder väldigt enkelt och ju längre tiden går och ju mer man använder banden sliter det på kvalitén. Ett trasigt eller sönderslitet band är svårt att reparera. Att göra banden digitala gör att man kan se sina favorit minnen hur många gånger som helst utan att vara rädd för att bandet ska gå sönder eller tappa i kvalitet.

*Windows 8 - Uppdatering hämtas här

Magix Magix Video Saver 4 MG-908063 Video Saver 4 är en programvara som hjälper dig att konvertera gamla VHS och S-VHSband till digitala filmer lagrade på din dator eller utskrivna på exempelvis DVD. Det enda du behöver är det här paketet från Magix och en VHS. Du får med en USB video converter och en SCART-adapter som du kopplar till din dator respektive VHS och sedan är det bara att starta programmet och köra! Nytt i Video Saver 4 Gränssnitt på Svenska, Finska, Engelska ( Val vid installation ) Varför ska jag göra mina band digitala? Gamla tekniker som VHS kan gå sönder väldigt enkelt och ju längre tiden går och ju mer man använder banden sliter det på kvalitén. Ett trasigt eller sönderslitet band är svårt att reparera. Att göra banden digitala gör att man kan se sina favorit minnen hur många gånger som helst utan att vara rädd för att bandet ska gå sönder eller tappa i kvalitet. *Windows 8 - Uppdatering hämtas här Foto och video 1,5 2 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Programvara
 3. Foto och video