Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Office för dig och hela familjen - var ni än är

Microsoft Office 365 Home Premium

  Art.nr: 236727
 • 1 års licens/abonnemang
 • För 5 PC/Mac, 5 surfplattor + 5 mobiltelefoner
 • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote m.fl
 • 1 TB molnlagring per användare för upp till 5 användare
 • Kompatibelt med Windows 7 och senare och Mac OS X10.10

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Microsoft Office 365 Home Premium är alla dina favoritprogram - var du än är. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access, OneNote, OneDrive och Skype ingår alla i denna licens och det bästa av allt är att du kan använda programmen på både datorer, surfplattor och i mobilen! 

Få tillgång till Office var och när du behöver det

Detta är en prenumeration av Office 365 Home Premium som är giltig för ett hushåll i 12 månader (till priset av 10 månader). Licensen gäller för 5 datorer (PC och Mac), 5 surfplattor inklusive iPad, Android och Windows plus 5 mobiltelefoner!
Med inkluderad molnlagring får du direktåtkomst till dina dokument, foton och videor på alla dina enheter. Det innebär att du kan börja med ett projekt på jobbet, fortsätta när du sitter på tunnelbanan och sedan göra klart det när du kommit hem. Du behöver bara logga in på Office 365 Home Premium för att få tillgång till dina program, dokument och anpassade inställningar.
Nästa generations Office är en otroligt kraftfull tjänst som låter dig vara uppkopplad och uppdaterad var du än befinner dig, hemma eller på jobbet. 

Microsoft Office Word

Word

Skriv, skapa, författa, ändra och redigera. Med Microsoft Office Word gör du textdokument för utskrift eller delning.

Microsoft Office Excel

Excel

Beräkna, kalkylera, budgetera, analysera och visualisera dina data på nya och intuitiva sätt med Microsoft Office Excel.

Microsoft Office PowerPoint

PowerPoint

Skapa, samarbeta och presentera dina idéer på ett effektivt och roligt sätt med Microsoft Office PowerPoint.

Microsoft Office Outlook

Outlook

Organisera e-port, bjud in till möten och håll kontakten med vänner och kontakter med Microsoft Office Outlook.

OneNote

OneNote

Exploatera dina tankar i din egna digitala anteckningsbok.

Microsoft Office Publisher

Publisher

Skapa, dela och skriv ut dina idéer på ett snyggt och professionellt sätt. Gör publikationer som broschyrer, produktblad eller foldrar med Microsoft Office PowerPoint. Endast PC.

Microsoft Office Access

Access

Skapa dina egna anpassade databasappar snabbt och utnyttja kraften i dina data. Endast PC

OneDrive

Få 1 TB OneDrive-molnlagring per användare för upp till 5 användare.

Skype

Ring till mobiltelefoner och fasta telefoner med 60 Skype-minuter varje månad per användare, för upp till 5 användare. Speciella villkor gäller.

Alla dina filer - på ett och samma ställe

I Office 365 får du obegränsad lagring i OneDrive. Det fungerar i din telefon, surfplatta och dator oavsett om du använder iPhone, Android, Windows Phone, iPad, Mac eller PC – det fungerar på alla plattformar! OneDrive har blivit utnämnd som ”Bäst i test” av Ljud & Bild och PC För Alla i Januari 2015. 

OBS! Denna programvara aktiveras och laddas ner från tillverkarens hemsida med hjälp av produktnyckeln i produktförpackningen för att garantera senaste programvaruversion. Inget installationsmedia (CD, DVD o.s.v.) medföljer i produktförpackningen.

Titta även på

(0 st)
 • Word, Excel, Outlook, PowerPoint och OneNote
 • För 1 PC
 • Bäst för företag i hemmet och småföretag

2 490:-

Titta även på

(0 st)
 • Word, Excel, Outlook, PowerPoint och OneNote
 • För 1 PC
 • Bäst för företag i hemmet och småföretag

2 490:-

Microsoft Microsoft Office 365 Home Premium 6GQ-00799 Microsoft Office 365 Home Premium är alla dina favoritprogram - var du än är. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access, OneNote, OneDrive och Skype ingår alla i denna licens och det bästa av allt är att du kan använda programmen på både datorer, surfplattor och i mobilen!  Få tillgång till Office var och när du behöver det Detta är en prenumeration av Office 365 Home Premium som är giltig för ett hushåll i 12 månader (till priset av 10 månader). Licensen gäller för 5 datorer (PC och Mac), 5 surfplattor inklusive iPad, Android och Windows plus 5 mobiltelefoner! Med inkluderad molnlagring får du direktåtkomst till dina dokument, foton och videor på alla dina enheter. Det innebär att du kan börja med ett projekt på jobbet, fortsätta när du sitter på tunnelbanan och sedan göra klart det när du kommit hem. Du behöver bara logga in på Office 365 Home Premium för att få tillgång till dina program, dokument och anpassade inställningar.Nästa generations Office är en otroligt kraftfull tjänst som låter dig vara uppkopplad och uppdaterad var du än befinner dig, hemma eller på jobbet.  Word Skriv, skapa, författa, ändra och redigera. Med Microsoft Office Word gör du textdokument för utskrift eller delning. Excel Beräkna, kalkylera, budgetera, analysera och visualisera dina data på nya och intuitiva sätt med Microsoft Office Excel. PowerPoint Skapa, samarbeta och presentera dina idéer på ett effektivt och roligt sätt med Microsoft Office PowerPoint. Outlook Organisera e-port, bjud in till möten och håll kontakten med vänner och kontakter med Microsoft Office Outlook. OneNote Exploatera dina tankar i din egna digitala anteckningsbok. Publisher Skapa, dela och skriv ut dina idéer på ett snyggt och professionellt sätt. Gör publikationer som broschyrer, produktblad eller foldrar med Microsoft Office PowerPoint. Endast PC. Access Skapa dina egna anpassade databasappar snabbt och utnyttja kraften i dina data. Endast PC OneDrive Få 1 TB OneDrive-molnlagring per användare för upp till 5 användare. Skype Ring till mobiltelefoner och fasta telefoner med 60 Skype-minuter varje månad per användare, för upp till 5 användare. Speciella villkor gäller. Alla dina filer - på ett och samma ställe I Office 365 får du obegränsad lagring i OneDrive. Det fungerar i din telefon, surfplatta och dator oavsett om du använder iPhone, Android, Windows Phone, iPad, Mac eller PC – det fungerar på alla plattformar! OneDrive har blivit utnämnd som ”Bäst i test” av Ljud & Bild och PC För Alla i Januari 2015.  OBS! Denna programvara aktiveras och laddas ner från tillverkarens hemsida med hjälp av produktnyckeln i produktförpackningen för att garantera senaste programvaruversion. Inget installationsmedia (CD, DVD o.s.v.) medföljer i produktförpackningen. Microsoft Office 4,9 7 799 SEK 799 NewCondition SoldOut
 1. Dator & Surfplatta
 2. Programvara
 3. Microsoft Office